FIV 149

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Buna seara mamici& viitoare mamici,
Eu sunt in Z 6 de stimulare, ca si voi incerc sa-mi dau seama ce se petrece cu mine...daca as putea cred ca mi-as fac eco de 3 ori pe zi
Pisix eu cred ca e bine, am un sentiment ca se prinde, sunt alaturi de tine. Esti o azoo ca si mine, da-mi o veste buna!!!
Iana nu e acum...e data viitoare!
Anca...unde mi-esti? miercuri ai eco, bafta si sa vii cu vesti bune!
O intrebare de om dus cu pluta: voi ce ati simtit la stimulare? Dureri de ovare, sani umflati etc...
Bafta tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

xrysya xrisi mou...am o maree rugaminte...pt ca dupa mesajul tau apare adresa de link de la slide.com,se labarteaza foarte tare pagina..de aceea acolo la profil personal,te rog sa modifici si sa pui pagina de link in formula care ti-o dau acum:

[url=*http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original*]POZELE MELE [*/url]

Vezi stelutele care sunt la inceputul si sfarsitul fiecarui link? Pune in locul fiecareia ghilimele ", in rest copiezi totul asa cum este.
in loc la POZELE MELE, poti sa scrii altceva daca vrei.

pupici si succes pe mai departe

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

iana o hemarogie nu inseamna intotdeauna si sfirsitul...si Lachia avut la fel,si acum are doua gemene minunate...doar bhcg-ul este hotaritor...crede in sansa ta pina la capat...te pup
Ladyxe tot citind pe aici pe forum,am observat in procent destul de mare,ca simptomele dupa z8 dispar...ti-ai facut progesteronul azi?eu sper pina la capat sa fie totul bine si sa ne mutam odata la odisee si apoi la scutecele...mai este un pic si va fi totul bine
celelate mamici cu bebici la purtator cum se simt?eu va tin pumnii la toate in continuare....pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Pisix, la vara nu vei avea nevoie de nici un Fiv, ca doar vei fi graviduta! Poate pentru bebe 2( peste 2-3 veri)!
FIv-ul costa 4100€ FIv + ICSI (desi la noi nu e cazul, dar ei zic ca toate FIv-urile le fac cu ICSI), plus medcamente cam 800-1000€, depinde de cum raspunzi. Criogenare 500€ pe an.
Cristal super productie si sa ai multi embrioni la fel de grasi si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Pisix tu deja te gandesti la alt fiv cand esti deja graviduta?
Ella deja m-am consolat si mi-am zis ca poate va fi data viitoare.
Zouzounaki din cate stiu eu, Lachi a avut sangerare dar la mine erau cheaguri mari de sange.Am intrerupt si tratamentul.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

CELLU,,mai ai putin ! MONY,asa e stiu.. ELLA,asa e,si eu cunosc cateva cazuri care nu au bani si nu pot incerca,asta e viata. IANA ,pana nu iti faci testul nu ai de unde stii,au fost multe cazuri cu implantare si sangerare,asa ca ce mai conteaza daca faci un ultim bhcg,eu zic sa-l faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ella, aici sunt. Cu o burta c-a lui Shrek, si cu mai multe tzatze (pentru ca nu-mi inchipui ca doar doua dor asa de tare).

De luni sunt in concediu pana pe 3 ianuarie iar miercuri fac eco.

Tie cum iti este?

Relya, Pisix, Ladyxe, Anap, Lauravoinicu, multumesc frumos tuturor (stiti voi pentru ce!)

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iana_mari

Pisix tu deja te gandesti la alt fiv cand esti deja graviduta?
Ella deja m-am consolat si mi-am zis ca poate va fi data viitoare.
Zouzounaki din cate stiu eu, Lachi a avut sangerare dar la mine erau cheaguri mari de sange.Am intrerupt si tratamentul.

s.m.

cu cheaguri sau necheaguri iana scumpa trebuie sa faci bhcg-ul...
ai vorbit cu medicul tau?au fost multe cazuri de hemoragii cu cheaguri..of doamne si a fost tot ok...fa-ti te rog eu mult testul de singe...asa va fi si pentru linistea ta...iti vei pune mereu intrebarea..si daca?
PS.daca faci o intrebare la odisee la gravidute,cite au avut hemoragii cu cheaguri,vei vedea raspunsurile...DOAR bhcg-ul este hotaritor...eu inca mai sper pt tine...pupici

iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

pisix asa simt si eu si cred ca toate fetele
zouzoule ,da mi-am facut injectia, dar la ce folos....???????
xrysya imi pare atat de rau, dar va trebui sa mergi singura mai departe.

Azi am primit prima lovitura, progesteron 8.91, s-a dus totul pe apa sambetei, voi continua tratamntul de sustinere si ca o fetita cuminte voi face si testul,(cred ca in adancul sufletului mai sper sa ma insel si sa se intample o minune) dar deja aripile imi sunt frante.
Am vorbit si cu dr.,cam mica valoarea, i-am cerut si un pronostic, s-a abtinut, trageti voi concluzia, nu-si explica de ce nu asimilez progesteronul, dar a zis sa continui tratamentul si asa voi face.

Nu pot sa cred ca mi se intampla ca data trecuta, cand cu z8, z9 au aparut scurgerile si am simtit cum totul s-a sfarsit, acum nu am scurgeri dar stiu val progesteronului care e ffffffffff mica.
Va las acum, va fi o noapte lunga,
Cu mult drag
ladyxe

Mergi la inceput

ladyxe stai asa...cind ti-ai pus utrogestanul ai stat intinsa jumatate de ora o ora in pat?poate ar trebui marita doza de progesteron...nu stiu ce sa zic...poti face intrerpretari peste interpretari...dar faza cu progesteronul daca e in cantitate mare,poate arata daca mai exista bebe?asta n-ai de unde sa stii....e bine ca nu ai intrerupt deloc,poate ar fi bine sa iti pui cite 3 utrogestane la 8 ore si sa stai perfect intinsa in pat macar o ora..daca vezi ca nu se scurge dupa pe tampon e ok...eu inca mai am sperante pt tine...ca de multe ori dupa plins..vine bucurie...iti tin pumnii

iconita

Mergi la inceput