FIV 149

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna si de la mine, si o saptamana cat mai frumoasa.
Pisix, eu acum un an am fost la o alta clinica, unde sansele de reusita erau 25%. Intre timp, am tot navega pe net si am dat de clinica asta, se vorbeste peste tot foarte frumos despre ei, despre atentia personalizata pe care ti.o dau, nu e pe banda rulanta. Este o alta clinica, cu mare renume, au sanse de reusita in jur de 67%, dar e multa lume, iar programarile sunt foarte tarzii, intre 3 si 4 luni. Tin pumnii sa se prinda bine embrionasii!!!
Cocolyoso bravo!! Te pregatesti de FIV? Daca da, multa bafta iti doresc si sa fie cu noroc si bebe/i.
Tin pumnii tuturor si numai teste pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

xrysya mi-ai trasat o sarcina f grea, un test pozitiv, de ziua ta, cam delicata situatiunea, ma straduiesc sa raman optimista si sa nu te las singura, crezi ca scapi asa usor

Sa zic sau sa nu zic, promiteti ca nu ,daaaa?
Simt nevoia sa , macar asa putin, un vinulet demidulce sau ceva ca pt dame, si nu sunt o consumatoare de fel.
Sa fie din cauza ca acum am interdictie, si stiti cum e, ce n-ai voie tot mai mult doresti.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

quote:
Originally posted by Blanche25

Buna si de la mine, si o saptamana cat mai frumoasa.
Pisix, eu acum un an am fost la o alta clinica, unde sansele de reusita erau 25%. Intre timp, am tot navega pe net si am dat de clinica asta, se vorbeste peste tot foarte frumos despre ei, despre atentia personalizata pe care ti.o dau, nu e pe banda rulanta. Este o alta clinica, cu mare renume, au sanse de reusita in jur de 67%, dar e multa lume, iar programarile sunt foarte tarzii, intre 3 si 4 luni. Tin pumnii sa se prinda bine embrionasii!!!
Cocolyoso bravo!! Te pregatesti de FIV? Daca da, multa bafta iti doresc si sa fie cu noroc si bebe/i.
Tin pumnii tuturor si numai teste pozitive!

Despre ce clinica este vorba? Eu vreau sa merg la Ivi Valencia. Din cate am inteles sunt foarte buni (chiar printesa Leticia ar fi fost acolo).....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna Iliuta, intr.adevar e vorba de Ivi Valencia, ei au cele mai ridicate rate de reusita, dar si cele mai scumpe preturi.
Eu voi incerca la FIv Madrid, am gasit numai cuvinte de lauda despre ei, si multe multe reusite.
Multa bafta iti doresc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

pai or fi poftele.da nu ei medicamente de sustinere?crezi ca merge cu bauturica??eu nu stiu daca da.fetele cu vechime tre sa stie mai bine.multumesc frumos da eu tot vreau cadoul

http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Buna, fetelor!
Azi la punctzie am avut 15 ovocite, acum sper sa se fecundeze cat mai multe dintre ele, shi pasul cel mai complicat dintre toate, in ceea ce ma priveshte, sa se prinda embrionii. Ca de format, s-au format frumos de fiecare data, mititeii, dar nu vor sa ramana cu mine. Poate FIV3 va fi cel norocos. Daca nu, la primavara ma pregatesc de o plecare pe undeva, nu shtiu inca unde, poate la balamuc. Dar ma rog sa nu mai ajung la faza aia.
Va multzumesc la toate pentru sustzine, ET-ul il voi avea joi, shi testul beta-hcg pe 11 decembrie.
Va tzin pumnii celor care ashteptatzi rezultatele shi celor care inca mai suntetzi in tratamente.
Va pupic dulce! Intru maine sa va povestesc catzi s-au format.

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

BUNA FETELOR
M-am intors si eu din plimbari dar nu cu vesti bune
Ieri am avut hemoragie deci maine nu mai fac nici un test bhcg ca nu are rost.
Danyala am luat cate doua utrgestan de 3 ori pe zi.O sa-mi fac si eu analiza de progesteron sa vad cum stau.
Felicitari tuturor fetelor cu bebici la purtator si sa fiti cuminti.
Cristal ai o frumoasa productie.
Vreau si eu sa intreb fetele ;CAND SE DEZUNFLA SANII? nu-i mai suport.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

iana_mari imi pare rau ptr nereusita ta.da asta nu e sfirsitul

http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Blanche25 - daraga mea ...la cum suna vestile tale, la vara intre doua reprize de bronzat mi-e ca ma bonez si eu la un FIV-ulet pe-acolo. Cam cat costa ?
ladyxe - a naibii treaba, nu stii cum te apuca necyratele fix cand nu trebuie ?... Cel mai nasol e acu, ca nici nu stii daca e alba sau neagra, ca daca esti gravi macar stii pt ce te abtii
xrysya - mama da spumoasa mai esti zilele astea 1 Io nu ma recunosc, parca nu pot sa dorm bine, nu sunt nici vesela, nici trista, nici pesmista nici optimista... Caut semne in orice dar nu gasesc :-)
cristal1995 - mamaa-miaaaa, ce de ovocite, felicitari ! Lasa ca si asta e un pas bun, faptul ca pana acum pana aici a iesit mereu bine nu inseamna ca acum nu te bucuri de rezultat, nu ? ...
iana_mari - m-ai lasat paf ... Nu pot sa zic decat ca-mi pare rau ...

Fetelor mi-am facut progesteron in ziua ET si mi-a iesit valoare 500 (max in faza luteala e 21)
Deci de vreo 24 de ori mai mult aveti idee ce arputea fi ?

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Madalina, da, eu am avut un FSH de 14.6 dupa aproape 3 luni de Microgynon, desi initial il avusesem de 6 si ceva. Explicatii prea multe nu am primit, decat ca poate aceste AC nu au fost potrivite pentru mine, ca o fi o dereglare, ba chiar ca o fi de vine canicula si s-ar fi dereglat hormonii...Doctorul mai mult mi-a explicat ce inseamna un FSH mare (ceea ce stiam) si nu care ar fi cauza lui. Oricum, cert este ca mi-au spus sa mai astept un ciclu si sa nu incep atunci, numai ca eu avusesem un concediu de trei luni in care tot asteptasem sa incep tratamentul si inca o luna de asteptare nu mai voiam, asa ca am riscat si am inceput ; am raspuns la tratament, nu insa foarte bine, zic eu (am avut 4 embrioni).

Ana

Mergi la inceput