FIV 149
Raspunsuri - Pagina 5
ella_72 spune:
Am vrut sa zic asa : ca Mos Craciun ne pune in cizmulite cel mai de pret cadou.....
M-am grabit ......sorry...
Ella
xrysya spune:
pisix-tie ce medicamente ti-au dat dupa et?te doare burta si pe tine?cat ai stat in pat dupa et?
zouzou-pai soacra nu am ca a murit de mult,mama e in romania,sotu e la munca toata ziua.macar el se ocupa de baiat.
gata,astazi m-am sculat din pat si am venit la servici.bine ka la servici nu fac nimic,stau intr-un scaun cu spatar si ma joc pe net.daca mai stateam acasa cred ca inebuneam.deja ma apucasera toti nervii pe orcine si din orce.daca o fi sa fie o sa fie,daca nu ,ce sa fac?cazusem rau psihic aseara.gata.fara efort deloc da nici in casa.
voi fetelor cum suportati asteptarea ca eu nu sint curioasa deloc
ladyxe tu pe cat ai testul?
http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original
aurel_cris spune:
Fetele mele dragi va tin pumni la toate care sunteti in focuri si va asteptam la odisee.
26+
xrysya spune:
pot sa vin la odisee de pe acum?ca doar si noi suntem mamici cele care asteptam raspunsuri.eu ma consider4 zile+
VOI?
http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original
ladyxe spune:
xrysya pt test am 2 variante 30.11 sau 3.12, daca nu-mi vine CM maine, poimaine, asa cum mi-a venit data trecuta, cred ca o sa-l fac luni 3.12. Nu-s hotarata acu.
Cum te mai simti? ce tratament de sustinere ai?
Cocolyso spune:
Am si eu o veste buna.
Azi am fost la eco si sactosalpinxul nu mai exista dupa laparoscopia din august.
E prima veste buna sper sa fie tot asa.
Va tin pumnii la toate sa fie o saptamana fericita!
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006
MadalinaM spune:
In primul rind as vrea sa va doresc celor ce sint in febra tratamentului si a asteptarii de dupa, muuulta liniste si optimism ca va veti indeplini visul.
Acum va zic problema mea si va rog, daca ati auzit, sau, daca din nefericire, ati experimentat sa-mi spuneti ce stiti despre urmatorul aspect: cresterea exagerata a FSH-ului dupa 2 luni de AC(Marvelon).
Incepind din 2006, de la prima preg. de FIV si dupa FIV1 (martie 2007) FSH a fost mereu in jur de 10. Inainte de AC-sept2007 a fost 10.56. Acum, simbata in Z2, cind l-am repetat(BiosDiagnostic), dupa 2 luni de AC a fost 16.16=> nu am mai inceput stimularea pt FIV2.
Kora, te rog, parca tu ai avut o pb cu FSH intre 2 folii de AC?
KoraPop spune:
MadalinaM eu nu am avut probleme de crestere a FSH dupa AC.Dimpotriva,de la FIV1 la FIV 2 am tot luat AC mycrogynon timp de 6 luni,,ultimele doua folii fara pauza si pe cand sa incep FIV 2 ,in zi 2 de CM am avut cel mai frumos FSH din viata mea ,adica 6,7,scazuse de la 11 si ceva cat a fost dupa FIV1,inainte de FIV 1 am avut 9 si ceva si dupa doua folii de AC a scazut la 9.Ana_p insa a avut o problema asemanatoare cu a ta,avea FSH in jur de 6 si ceva si dupa doua folii de AC cand sa inceapa FIV-ul a avut FSH de 14 si ceva,dar tot a inceput FIV-ul,a avut ovocite bune si au rezultat 4 embrioni ,dintre care 3 foarte frumosi,dar din pacate nu a reusit.Eu te sfatuiesc sa faci inhibina B,aceasta e relevanta,nu FSH-ul,parerea mea.
Kora
CARPE DIEM!
xrysya spune:
ladyxe,stai linistita ca nu iti vine nici un cicklu.nu mai gandi negativ.daca nu o fi sa fie asta e da nu mai astepta ciclu.pai ce faci ma lasi singura in cursa?nu nu nu.pai tu il ai pe 3 deci.exact de ziua me.uite drept cadou de ziua mea vreau cadou de la tine un test pozitiv.miau datmedrol,cyclogest supozitoare,medoclor,aspren, si medolin.asta din ziua punctiei.dupa et mia zis sa continui cu toate si mia mai dat extra cyclacur numai tabletele albe si duphaston.deci iti dai seama in ce hora a tratamentelor sant.si ma doare burta si ovarele si fundu de la stat in pat.azi mam pus in miscare da nu fac nici un efort.nimic,nici un pai ca doar sant gravida de ziua a IV
MadalinaM spune:
Kora, multumesc!
Acum, pina ajung la dr, caut pe net sa vad daca exista cazuri in care FSH sa creasca si de ce?? Poate Ana va vedea mess meu si imi va impartasi din experienta ei.
Nu inteleg daca val asta exprima o realitate sau poate FSH-ul l-am facut prea repede dupa intreruperea AC: 6 zile.