FIV 149

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu iti tin pumnii Aly. Sa ai o recolta frumoasa.

Iar fetelor cu puiutii in burtica fara efort si cu activitate normala. Va dati seama daca o persoana care e obisnuita cu activitatea dintr-o data sta tintuita la pat cum e chinuit organismul? Probabil si din acesat cauza recomanda dr. activitate normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ce liniste e azi pe aici...inseamna ca fetele stau cumintele in cuibulet la clocit
cristal normal ca vor avea de unde alege...succes pe maine si o productie cit mai faina
ladyxe ceva simptome?intepaturi?cum simti ca evolueaza?inca un pic si ai sa treci si de acest"examen"
xrysya lasa calcatul si pune-l pe sot sau pe soacratu stai cumintica la clocit...pupici
pisix cum e cu puiutii la purtator?
...ma duc si eu sa ciugulesc ceva ca mi-e fomica si apoi sa ma vir in cuib...va tin pumnii tuturor,la inhibare,stimulare si...asteptare....pupici si o noapte plina de vise ca-n povesti

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ELA 72,asa e,sa dea DUMNEZEU,sa fie cu folos,dar intradevar mult,au scos MENOGONUL ,dupa piata sa bage aceeasi substanta cu alta denumire dar la pret dublu.STAU SA MA GANDESC ,de ce oare casa de asigurari nu ajuta intr-un fel printr-o compensare mai mare ,sau chiar gratuitate a tratamentului pt fiv.TOATA lumea vorbeste ca a scazut natalitatea in ROMANIA si ca sunt f multe cupluri cu probleme de infertilitate,dar nimeni nu face nk,ministerul sanatatii ,ar trebui sa se gandeasca ca NU NE FACEM LIFTINGURI FACIALE SAU MARIRI DE SANI,si ar trebui sa se ia masuri,dar defapt nu stiu de ce ma plang ,ca banuiesc ca si voi stiti lucrul asta,dar oricum nu ne aude nimeni.ASTA este ,eu una am facut un imprumut ,cred ca multe alte fete,si pt banii de tratament am fost ajutata de parinti etc,dar asta e trebuie sa ne sacrificam cum putem,macar sa reusim la final,nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Avalon si xrysya, felicitari pt. puiutii din burtik si sa aveti grija de ei!

Cristal 1995, bafta multa la punctie!

Dream, drum bun si sa ai grija de puiut!

Dany, tu cand ai ET ca sa tin pumnii stransi?!

tuturor si o saptamana plina de succese!

Ajutati-o pe Sonia

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

DREAM, puiutul tau e un luptator! Daca a invins el atatea piedici, sigur seamana cu mami!
CRISTAL, multa bafta, maine la punctie si sa ai cat mai multe oute!
Ladyxe, Xrysya, Pisix, Avalon, Danyalo, Heleny, Antosit, Puiramy, Iana_mari

ZOUZUNAKI, FELICIA_, MIRELA, KINETA, LIANA30, ANDRADA, LUCK, CRIS86 ... -ici

Cellu 32+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kintea, exact la fel este si cu puregonul si gonaLul. Amandoua au doar fsh, dar sunt produse de firme diferite. Astfel ca 150 UI de puregon costa ~ 300 ron si 150 UI gonal e 150 ron.

O SAPTAMANA MINUNATA CU SUPER VESTI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

cellu
zouzoule daca in saptamana care tocmai s-a incheiat am simtit junghiuri pe la ovare si prin burtica, acum e liniste si pace, ce sa zic e diferit fata de data trecuta, dar nu tind sa cred ca acestea sunt simptomele ce prevestesc o sarcina.
Azi ma duc sa fac iar analiza progesteronului, daca s-a intamplat minunea, ar trebui sa fie mai mare ca data trecuta, nu?

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Am intrat sa va doresc tuturor o saptamana minunata plina cu vesti bune!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Kineta asa este....cum o vrea Bunul Dumnezeu...
Si noi am facut multe sacrificii si am renuntat la multe ca sa facem rost de bani , dar am mai zis....banii sa fie ultima problema doar sa reusim...
Si ma gandesc totusi ca eu sunt o fericita ca am putut sa fac acest tratament , dar sunt convinsa ca sunt multe cupluri care nu pot face acest lucru..... din pacate.....tocmai din cauza banilor....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Fetelor ....haideti sa avem o saptamana minunata , plina de vesti bune ....sa fim cuminti si sa ne facem tratamentul ca poate ne vede Mos Craciun ce fete cuminiti am fost si nu pune in cizmulite cel mai de pret cadou :
Ce ziceti ? Sunteti de acord ?

Va pup pe toate si va doresc o saptamana plina de lucruri bune ...

Ella

Mergi la inceput