Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irinouka, acum am citit despre emotiile prin care ai trecut. Si eu spun la fel ca si fetele: Palugel era o celula care abia incepea sa se divida. In plus, daca ceva nu ar fi fost in regula ai fi pierdut sarcina in primul trimestru. Ori la tine a fost totul in regula, Palugel creste frumos. Iti spun doar atat: o sa zburde prin casa si o sa-ti scoata peri albi cu nazdravaniile lui iar tu o sa te gandesti cu un zambet nostalgic prin ce emotii ai trecut. fata si pe Palugel!

Laurici . Ce mai face Dimitris? Eu fac planuri pentru weekendul urmator (pe 30 Nov, de fapt) ca sa mergem la Kidex. Voi ce faceti? Mergeti?

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici .. la asta cu "furatul" sunt si eu atenta .. adica nu mai gust prin piata din struguri sau altele fara sa intreb, nu iau cioco sau bobo sau altceva de rontait de pe masa la serviciu sau la cineva acasa fara sa intreb ..

stiu cateva cazuri concrete .. mama buncii mele a furat o muscata si a ascuns-o in soseta la picior .. bunica are o pata rosie pe talpa ..

mama unei colege a furat o banana pe care a ascuns-o sub bluza la burta si colega care un semn in forma de banana pe burtik ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Stii ellenuta exact la asta ma gandeam , daca macar una din superstitii este adevarata ......pot fi si altele dar nu chiar cele mai tampite , cele de te fac sa razi cu lacrimi...nu as vrea sa le testez pe celelalte .suna tampit? Eu am o pruna dar mama a fost fata isteata , a pus-o in dreptul dumneaei si am o pruna de toata frumusetea in chiloti

30+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

ereena .. foarrte tare .. o pruna la "dansa"

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

alinutz, ! ai dreptate...
m-am mai gandit si eu, am mai cautat si pe net, o sa vb si cu doctorul. peste tot scrie acelasi lcuru, ca avorturile spontane, eliminarea sarcinii in primul trimestru se cam face pe legea junglei, supravietuiesc doar cei cu adevarat pregatiti pt asta. ce nu e format cum trebuie este expulzat de corpul nostru.

oricum, toate analizele facute si toate eco arata ca se dezvolta normal. dar ma gandeam la chestii care nu se pot vedea la eco sau teste, gen probleme de vaz, de auz sau mai stiu eu ce.
dar ia, mai bine sa nu ma mai gandesc eu la d'astea!!!

d-abia astept sa ma innebuneasca de cap, sa alerge, sa vorbeasca mult, sa chiuie, sa intrebe, sa-si bage nasul peste tot. si sa imi scoata peri albi, cum zici tu. ca m-am pastrat pana acum, n-am nicio albeata in par. e clar ca tre' sa apara el ca sa incep si eu sa...cresc! :-)

pup zuzele, ma duc spre case, va mai citesc diseara.

ellenutsa, spor la munca pe ce-a ramas din ziua de azi!

paaaaaaaaa!!!

irina 33 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

irinuka .. nu-ti mai face atatea griji !! o sa fie totul ok!

mai stau si io putin si am taiat-o .. mai am un live in 18 .. din irak si apoi pe aici mi-e drumu' .. imi ajunge pe ziua de azi ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ne-am intors si noi de la concursul de aikido al flacaului cel mare .
E super incantat ca a luat locul I .
Peste 2 saptamani are si examen de grad, spera sa se califice pentru centura verde.

Eu in schimb sunt rupta de oboseala dupa 4 ore de stat in picioare .
Burtica e pietroi .
Si m-am hotarat sa nasc la Medlife.
Miercuri merg sa fac programare .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Alinutza, dimitris sta cu mama in camera lui...
Asta apropo de alergat, vorbit mult, chiuit (adaug eu cantat la volul maxim), intrebat bagat nasul peste tot...Imi plac toate astea pentru ca-mi iubesc copilul la nebunie dar... e tare bine sa mai iau cate o pauza de la ele...

Nu stiam de kidex... Vreau si eu sa merg insa nu pot vineri p-entru ca am programare la ginecolog dupa amiaza la 17.00... In afara de hainute/jucarii pentru cumparaturi sunt si locuri de joaca pentru ei ?
Eu ma gandeam sa descoper un loc de joaca acoperit unde sa-l mai duc din cand in cand.. E mort de plistiseala acum ca sta in casa de ieri de la pranz...

ma innebuneasca de cap, sa alerge, sa vorbeasca mult, sa chiuie, sa intrebe, sa-si bage nasul peste tot. si sa imi scoata peri albi,

Laura 29+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Ne-am intors si noi de la concursul de aikido al flacaului cel mare .
E super incantat ca a luat locul I .
Peste 2 saptamani are si examen de grad, spera sa se califice pentru centura verde.

Eu in schimb sunt rupta de oboseala dupa 4 ore de stat in picioare .
Burtica e pietroi .
Si m-am hotarat sa nasc la Medlife.
Miercuri merg sa fac programare .

O zi excelenta !
Lala.

FELICITARI PENTRU PREMIANT !!!!

Stiu ca s-a meritat sa stai in picioare pentru locul I dar... nu se gasea pe acolo niciun scaun ori erau ocupate de "domni si doamne" prea ocupate sa observe o burtica in jurul lor...?!

Decizia de a naste la medlife este urmarea scandalului de la municipal ???

Eu vreau musdai sa nasc cu badiu...
Ma gandeam si eu la CMU Elias dar nu am referinte prea bune despre locul acesta...
_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Laura 29+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Honey, felicitari pt casuta, e mortala, absolut super!! Si cat de convenabila ca pret! Bine ca te-ai linistit!

Si la noi bebe a fost conceput la betie... ma rog, nu betie din aia nasoala dar... era a doua zi de Paste dupa ce am fost in vizita la nashi si dracusorul de mine nu avea astampar... iar el saracu zicea sa stau cuminte ca a baut si daca se prinde bebe. Si eu normal ca i-am spus ca nu are cum sa se prinda bebe, de doi ani ne chinuim, avem problemele pe care le avem, in nici un caz nu o sa se prinda tocmai acum. Si uite, minunea s-a intamplat. Aaaa, si pe 16 aprilie de ziua sotului meu am baut sampanie... se pare ca puii de zuzici au fost facuti aproape toti la bautura ar trebui sa facem un sondaj!

irinouka si eu am citit foarte mult pe problema cu antibioticele si la fel se spune, in stadiul acela mic mic de cateva celule, tot ce nu il omoara il lasa in pace, fara efecte adverse. Stai linistita desi imi inchipui ce soc ai avut!

Lala D, felicitari pt castigator, cred ca esti tare mandra de el!

Laura dimitris, tin pumnii pt testul de toleranta la glucoza! Buburuza ta e o luptatoare, ca si mamica ei!

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput