Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
Tinna S. spune:
Fetelor priviti aici:
http://www.zippyvideos.com/7074999423925406/whenjapanesebabyisborn/
Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
Ellenuta spune:
alinusca .. abia astept sa fac si eu .. desi incercam sa tin regim .. m-a pocnit pofta ..
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
tinna .. foarte tare .. sunt de groaza japonezii cu pozele .. pe unde ii vezi, cu aparatul foto in mana .. la foc automat
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
ia uite ce va dau eu .. asha ca sa ne amuzam ..
SUPERSTITII LEGATE DE NASTERE, COPII, BOTEZ
Se spune ca:
...femeia gravida nu trebuie sa atinga animale.
...femeia gravida nu trebuie sa fure, altfel copilul ei va purta un semn din nastere.
...femeia gravida nu trebuie sa priveasca oameni urati sau aspecte urate.
...daca un copil se naste cu caita (cu o membrana pe cap), va fi bogat si norocos toata viata.
...daca un copil se naste cu picioarele inainte, acesta va avea puteri magice sau vindecatoare deosebite.
...copiii nascuti in luna mai sunt bolnaviciosi si nu au viata usoara.
...aduce noroc daca un copil este nascut la bordul unei nave.
...daca primul dinte al unui copil iese pe gingia de jos, va avea viata lunga.
...apa in care este botezat copilul trebuie turnata la radacina unui pom imediat dupa botez. Aduce noroc.
...in apa in care este scaldat copilul a doua zi dupa botez, nasii pun diverse obiecte prin care ursesc copilului viitoarea soarta. Pot pune flori, bani de argint, miere, fructe si alte simboluri prin care atrag asupra copilului trasaturile sale viitoare: noroc, frumusete etc.
...atunci cand copilul este ridicat din leagan pentru a fi schimbat sau hranit, leaganul nu trebuie sa ramana gol, ci se pune in loc un obiect din casa.
...atunci cand un copilul nou nascut este vazut prima data, trebuie oferiti bani care se pun in scutec sau in leagan pentru somn bun.
...copilul nu trebuie lasat sa se joace cu focul, altfel va face in pat.
...nu e bine ca un copil sa fie botezat cu numele unei persoane decedate (de ex. numele unui bunic mort).
...nu e bine ca un copil sa fie botezat cu acelasi nume a unui frate care a murit.
...la taierea motzului, cand copilul implineste un an, acesta va alege de pe o tava trei obiecte (dintr-o multitutdine de obiecte pregatite de nasi). Acele 3 obiecte pe care copilul pune mana se spune ca descriu destinul copilului, fiind acele domenii in care va avea cel mai mult noroc in viata.
...copiii nu trebuie lasati sa se uite in oglinda pana la varsta de un an, caci se pot deochia singuri.
...un usturoi prins cu o ata rosie la gatul sau la caciulita copilului fereste de deochi.
...pentru a fi ferit de deochi, copilul nou nascut trebuie cantarit inainte de a i se face prima baie. Dar atentie: nu trebuie spus nimanui greutatea copilului.
...o ata rosie prinsa la incheietura mainii copilului sau chiar a unui animal alunga deochiul.
...orice obiect de aur purtat la gat, la ureche sau la mana atrage energia negativa a deochiului, deci are efectul de a feri.
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ereena spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor priviti aici:
Bb2 e tot baietel!
30+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor priviti aici:
Bb2 e tot baietel!
Tinna, super tare !!!!
Cand am privit primele cadre am crezut ca este clipul acela cu doctorul care-i da o palma bebelului ca sa tipe iar tatal il ia la bataie...
Super tare faza!
Din pacate nu stiu cum sa o caut pe youtube!!!
Ellenuta, nu ma "luasem" de sotul tau... si al meu fusese beat atunci .... Se pare ca in astfel de momente sunt mai"puterici", "cocosi", "creativi"etc...
Alinutza, si eu mi-am salvat reteta in my documents si astept rezultatul de la testul de toleranta ca sa ma apuc de treaba... Doamne... si am o pofta... mai multe de fapt!!!
Laura 29+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ellenuta spune:
laurici
al meu spune ca a fost dorinta lui foarte mare .. ca atunci cand a sulfat in tort asta a fost prima dorinta .. sa vina bebe .. el zice ca l-a comandat si a venit ..se da si el cocos ..
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by alina023
dureri f ascutite in partea stanga jos (astea au fost de 2 ori insa f intense; m-au cocosat de durere). Cam astea ar fi experientele mele referitoare la durere in ultima vreme.
Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 4 saptamani!!!!
Aveti cummva idee de la ce sunt durerile astea in stanga jos? Si eu am de doua zile, ieri am avut foarte multe, azi doar vreo cateva, si m-au durut ingrozitor. Si mie toata lumea imi spune ca mi s-a mai lasat burtica.
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
laura_dimitris spune:
Ellenuta, pe unele chiar le respect...
Am luat intr-o zi niste coli A4 de la birou sa am acasa sa desenez cu dimitris... A doua zi le-am dus inapoi si am rugat-o pe doamna care se ocupa de rechizitele nostre sa mi le dea ea.. ca sa nu para ca le-am "furat" eu de la serviciu....
Cat priveste partea cu copii bolnaviciosi nascuti in mai... am scapat toate de pericolul acesta ca suntem zuze de decembrie/-ianuarie - februarie
Laura 29+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ellenuta spune:
superstitii aburinde .. la unele am ras cu lacrimi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=63935
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC