Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Buna seara la toate fetele!
Breaz,,sa fii fericita,sa ai o nastere usoara si un bebe asa cum ti-l doresti!
Multam de raspunsuri.DD s-a gandit sa ma faca sa uit de colul deschis si de contractii si mi-a dat o raceala de toata frumusetea!Am nasul rosu si curge ca un robinet.Cel mai tare ma enerveaza ca stranut intr-una si mi-e teama sa nu se supere bebe.Ce sa iau?Si mi-e pofta de vin fiert cu scortisoara.Oi avea voie?!?
Va pup

Carmilia 33s si Alex
AMR 7 sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Laura si Ellenuta, nu au voie sa se atinga de mama si copil pana la molifta de 8 zile , atunci cand preotul citeste mamei si bebeului molifta(rugaciunea)de curatire.De aceea pe urma poti sa iesi cu bebe afara , dar nu ai voie sa intri in biserica pana la 40 de zile cand se citeste cea de-a doua molifta .
Si eu la bebe Andrei am stat in casa pana la 8 zile si pe urma a venit pr mi-a citit molifta si pe urma am iesit afara fiindca mai erau lucruri de facut si nu puteam sa stau in casa.
Iar superstitiile sunt facute de batrane care nu au ocupatie .

danybv33Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc Laura

Erau scaune dar imi era mai greu sa stau pe ele decat in picioare fiind foarte incomode .
A meritat insa efortul.

Decizia cu Medlife este in urma unor cumuli de factori :

- dr mea de la Municipal e super ok si prima nastere cu ea a fost minunata insa experienta de la neonatalogie nu a fost stralucita.
Mi-au mancat nervii asistentele alea , am plecat din spital pe semnatura.
Asa acrituri n-am vazut.
Bogdan s-a nascut vineri la 04.30 cu 4.000 kg si datorita faptului ca eu n-am avut lapte sambata seara el nu facuse pipi din dimineata nasterii atat de deshidratat era iar nebunele alea tot nu vroiau sa-i dea lapte sau glucoza

Noaptea am amenintat ca ma urc in taxi si plec si doar asa am capatat 10 ml de glucoza

Duminica dimineata cand l-a cantarit neonatoloaga s-a albit , avea 3.500 dar am plecat pe semnatura .
Un alt minus : am plecat cu conjunctivita si probabil cu stafilococ auriu .

Asa incat parca as vrea si eu un tratament omenesc si nu sa stau la cheremul unor acrituri.
Bine de data asta as fi facut un scandal monstru dar atunci eram mica si nestiutoare.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by honey79

[size=3][red]Salutare zuzici. Pe fuga am intrat, sa va dau linkul cu ...casuta ce-am gasit-o si dorim s-o cumparam.

http://www.genjerdan.com/private/3200.htm

E superba casa. Sa o stapaniti sanatosi. Mai trebuie doar sa iasa si soarele ca sa puteti face baie in piscina.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

34+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Nu-mi vine sa cred ca au mai ramas 10 saptamani!
Marti mergem la eco si joi l control si speram sa venim cu vesti bune mai ales ca eu ca o zuza ce sunt ma gandesc sa plec o saptamana la viena de pe 16 pe 23 decembrie. As avea atunci exact 33 sapt si nu stiu daca ma primesc in avion. Cand am fost plecata in octombrie am zis ca e ultima tura si ca nu ma mai urnesc nicaieiri dar acum s-a ivit ocazia asta si cum nu se stie cand o sa mai putem pleca... sotul meu pleaca 3 sapt cu jobul si 1 sapt o va avea libera in care am putea sa mai bantuim.
Stie cineva daca sunt reduceri la viena pana in 23 decembrie? dupa stiu sigur ca sunt ...

Bad Dobby!

30+ BB Stefan Cristian
AMR 10 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Angi eu am aceleasi dureri,dar in partea dreapta jos...si doc mi-a zis ca se scurteaza colul...ai mers mult...?sau la varsta ta de sarcina sunt normale....
eu simt o durere k un junghi...in partea stanga mai stre spate...totusi nu seamana cu o contractie....poate fi si alceva nu?

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 29s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor, sa nu radeti de mine dar si eu am fixat data botezului: va fi pe 1 martie. Bebe va avea atunci dou#259; luni si vreo 10 zile Eu am fost intotdeauna cu organizarea, sa fiu eu convinsa ca e totul pus la punct

Stai linistita , nu cred ca rade nimeni de tine. Si noi ne-am decis deja. Vom face botezul in decurs de 40 zile de la nastere, nu mai tarziu. Am intrebat preotul si a zis ca nu ar fi bine sa ramane motanica nebotezata mai mult de 40 de zile. Inca nu am organizat nimic altceva, urmeaza sa ne gandim, dar oricum nu v-a fi ceva maret, pt. noi e mai important botezul in sine (la biserica), decat petrecerea de dupa, care e oricum pt. invitati si nu pt. ea.

34+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

LaLa, multumesc, ar fi logica explicatia cu scurtarea colului si cred ca la varsta sarcinii mele e ceva normal.

Irlandeza, ce putin mai ai si tu! Nu imi vine sa cred cum ne apropiem toate de marele moment! Sunt tare curioasa cine va sparge gheata!

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danybv

Buna fetelor.
Referitor la subiectul legat de copil: poti sa-i spui copilului pe nume din momentul nasterii dar oficial punerea numelui se face la 8 zile de la nastere, atunci cand i se citeste mamei molifta de 8 zile (mama si copilul au voie sa iasa afara ).Mama nu are voie sa intre in biserica pana la molifta de 40 zile .In vizita la copil poate sa vina oricine....
V-am scris niste lucruri care sunt cele mai adevarate(eu absloventa de Teologie iar sotul Preot).Aveti grija de burtici si de voi

Sunt de acord cu tine. Exact asta ne-a spus si noua preotul.

34+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tinna S.

Fetelor priviti aici:

Haios de tot.