*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (171)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Soanso sunt tare mandra de el, cred ca o sa-i fac si calendar asa mi se pare de frumos!

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
eu tot il pup si-l intreb "o iubesti si tu pe mami?" si azi m-a mangaiat cu man asa usor pe obraz...cam asa saream dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxi, a zis 6 saptamani - 7, o linguritza pe zi

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Roxi ,eu i-am dat 5 ml de 2 ori pe zi ,asa mi-a zis dr si asa scrie si-n prospect .
Anda ,iti dau io idei de imbracat ,fac poze la tinuta lu' fi'miu pt ziua lui ,mie-mi plac mult ,acu' depinde de gusturi
Delia ,Dumnezeu sa-l ierte pe prietenul tau ,e foarte trist ,am trecut si eu prin asa ceva vara asta ,nici acum nu pot uita ,e groaznic .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

camelia- si noi am inceput sa facem tumbe si mie imi sta inima de cate ori o vad in pozitia asta ,pe moment incerc sa-i distrag atentia , sa nu fac big deal din asta pt ca face mai rau.
madutza- baiatul tau te testeaza. cand intrece masura eu o duc in camera ei pt 2 min( un min pt fiecare an de viata).
delia- sanatate multa!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

De nu tot fiiierb la mancarea de fasole cu carne de vita...

Lavi, am vazut in kaufland u telefon stil EWricsson-ul vechi, parea trainic si ok. Era 15 ron. Nu parea chinezarie ordinara.

Andache, pai si Tzitzi tot asa a fost - blugi si camasa si adidasi de fitza.

Roxi-deci o pedepsesti, caravasazica. La noi tine treaba cu recompenda-amenintare. Gen daca nu faci nu stiu ce, nu mergem nu stiu unde. Pricepe si se conformeaza!!!

Stati ca trebe musai sa-i pun "Titza bau-bau cu nenea", adica www.youtube.com/watch?v=8pE-_0B9b8k&feature=related" target="_blank">
ASTA!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Uitati aici niste poze noi cu teroristu':)

http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/1%20an%20si%207%20luni-2%20ani/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gata papi...

Delia, nasoala incercare cu prietenul vostru.Dar good news cu bona!Si zici ca e bandita mica floricica? Pai deh, are cu cine semana...

Miri- ti-am admirat flacaul. Maaama, ce frumos zice cifrle. Bravo lui!

Madutza- hi hi hi..ce costum de stelist are fii-tu!

Gata..fug la baita ca se smiorcaie rau. Somnic usor!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by mirib

Soanso sunt tare mandra de el, cred ca o sa-i fac si calendar asa mi se pare de frumos!

[

miri ,la calendar ma gandeam si eu pt bunici de MOS ,se pun 12 poze (una,doua cu bunicii),o prietena le-a facut socrilor, a avut succes mare "ia dat pe spate" .sunt convinsa ca esti mandra de baietelul tau(asa e si normal) ,sa creasca mare si sa-ti aduca numai bucurii.

Anda,Madutza ,mie mi-a zis dr sa-i dau 20 picaturi dim,si 20 picaturi seara.maine merg sa cumpar.

eu sunt in cautare de tinuta pt microrevelion(restaurant)! sunt total pe dinafara ce se poarta ,nu neaparat modele( nu ma avantajaza orice) material ,nunata ,lungime ,ceva sugestii??????e chiar pe 20 DEC de ziua Soranei!mama ce am sa mai chefuiescziua ei o vom tine de craciun acasa la mama in familie.

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madutzo, nu e asta costumatia pe care vroiai sa mi-o propui, nu?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Nu Anda ,nu aia e costumatia :)))
Asta e :http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/

soanso,n-am mai auzit sa se dea Septilinul in picaturi ,o sa vezi ca si pe prospect scrie ,dupa 1 an sau cam asa ceva 2-3 lingurite pe zi

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput