*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (171)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

si noi luam septilin de o luna, ne-a zis medicul, nu stiu clar ce efect are, merge la gradi, a fost racit o data, poate e apa de ploaie, poate nu

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu Ripley trista veste cu prietenul vostru .

Una rece, una calda, bine ca bona asta pare mai de doamne ajuta si mai ales e bine ca fetele sunt bine :-)

-------
Valeu, patanie: m-a sunat una de la o firma la care pusesem CV-ul intr-o doara si nici macar nu-s sigura ca vreau la ei. Dar nu mi-a venit sa i-o retez la telefon asa ca am stabilt un prim interviu pe miercuri . Mai ales ca saptamana trecuta am flituit-o saraca pt ca eram pe strada cu fetele si n-am inteles exact de la ce firma e, credeam ca e de la ceva promoteri sau alte tampenii Daca are stilul ala zambitor-binevoitor (la telefon) eu asa am banuit, ce era sa fac?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Madutza10

soanso,eu i-am dat Septilin de 2 ori anul asta ,nu stiu daca doar tratamentul homeopat a facut sa nu se mai imbolnaveasca sau si Septilinul a ajutat dar cred ca nu-i rau sa-i dai,eu am incheiat 3 luni in noiembrie .

[

madutza ,eram in deriva pt ca peaici toata lumea da la copilasi Imunogrip si de asta parca nu au auzit asa mi-a facut mie impresia .mie mia zis doua luni sa-i dau,ma gandesc ca rau nu are ce sa-i faca daca e din plante .saracuta dupa atatea injectii si antibiotice ar fi bine totusi sa-i dau.
cum e cu gimnastica ,mai ai febra, de cate ori pe saptamana mergi la sala?nota 10 pt ambitie.

Delia ,pupici la fetele energice , tie sanatate si refacere rapida !

mirib,e tare scump "baiatu frumos a lui mama" .

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

soanso,sigur rau nu-i face Septilinul ,ba eu chiar am vb cu o mamica care are o fetita de aproape 4 ani ,mi-a zis ca pina pe la 2 ani si ceva era super bolnavicioasa apoi i-a dat Septilin regulat si-i mai da inca ,3 luni da ,3 luni nu si cica nici nasul nu i-a mai curs de vreun an
La sala merg de 3 ori pe saptamana si aerobic o data (simbata),ambitie am dar sa vad ce se intimpla ,as vrea sa si slabesc nitel ,nu vreau masa musculara ,decat sa ma ,,intaresc';' nitel ca dupa nastere am tot slabit ,m-am ingrasat si s-a cam molesit carnea pe mine :)

Mai fetelor ,eu nu mai am leac pt coplilu meu ,e din ce in ce mai rau ,nu mai asculta deloc ,face numai cacaturi ,strica ,uda ,sparge ,darama ,e potop la noi ,imi vine sa-l trintesc citeodata dar normal ca ma abtin cat pot ,rar ii mai dau cite una la fund si atunci imi zice ,,nu ma doae mami ,nanana'' ,toate prostiile astea le invata de la nepotii mei ,ba chiar scoate limba la mine cind ma intorc cu spatele ,nu stiu cum sa-l mai iau ,ce metode sa aplic ,dati-mi sfaturi va rog.
Cind imi zicea sormea ca apogeul e undeva in jur de 2 ani ,ziceam ca al meu copil n-o sa fie asa ,nu credeam ca-i o regula dar vad ca la cei mai multi se aplica ,pina pe la un an si 7 luni am avut fetita ,vorba Andei dar de atunci si-a scos pirleala cu virf si indesat ,ceea ce ma deranjeaza cel mai tare e ca face asa doar cu mine si tasu' ,cu bunicii e mult mai cuminte ,ii respecta ,ii stie de frica sa zicem cu toate ca nu a ridicat vreunu' din ei macar tonul la el ,cu copii la fel ,se joaca frumos ,e cuminte ,nu ia jucarii ,da si camasa de pe el ,e ok in toate privintele doar cu mine face ravagii :((((

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

De Septilin am auzit si eu ca e bun dar trebuie dat minim 3 luni. Noi i-am dat putin Ilinca, nu a avut efect, de fapt asta vara nu a avut NIMIC efect asupra ei.

PS: nah, Noki, ca te plangeai ca nu scriu, uite ca umplu paginile acum . O sa va rugati s acspati de mine 2 saptamani de acum incolo.

Insa astept sa termine masina de spalat si ma uit la Ili cum deseneaza cu taica-su.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

maduta, cate lingurite de septilin pe zi i-ai dat tu?
Eu o pedepsesc ori o pun la colt, nu prea mai tine, ori nu are voie la tv..ori nu mai vorbesc cu ea.

anda cat timp ti-a spus sa ii dau septilin?
Si eu ii dau de vreo 5 zile, 2 lingurite pe zi.

delia, multa sanatate! gasca de fete.

lavi, cum a fost la teatru ? A stat cuminte nati?Succes la interviu, nu se stie de unde sare iepurele !

feli ti-a venit bonsaiul? eu vreau sa ne intalnim intr-un weekend,dar nu cel care vine ca plecam la munte.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madutza, multumim de info septilin, o sa continuam si noi atunci. ce plante o avea in el? ia sa ma uit pe prospect..

mai, delio, nasoala treaba cu infectia asta! plus ca nu te poti ocupa doar de sanatate, cu 2 copii si serviciu. m-am gandit si ieri la tine, cum oi mai fi. tine-te tare! n-avem cu ce sa te ajutam decat cu indemnuri, ce sa facem...

in contrast cu adevaratele probleme, io am o problema "existentiala", cum sa imbrac copilul de ziua lui. ca vreau sa fie fte frumusel imbracat, ca are si el invitati. frumusel inseamna camasa, vesta, pantalon? ca n-am alte idei. blugi tarsaie toata ziua, o sa poarte la toate aniversarile incepand cu 6 ani, pot sa jur ca nu o sa-l mai pot imbraca cum vreau io. in costum de maimutoi ceva nu-l imbrac ca nu sunt ceilalti copii la fel si se vor simti aiurea, si el si ceilalti. sa-i tricotez un pulover haios?

am dat pe b1, la monica columbeanu acum, Doamne, mare e gradina ta!
iri o ia pe moni de la otopeni, dupa ce aia a stat la paris cateva saptamani la prezentari, defilari etc.
in afara ca nu intreaba nimik de copil, vaca, in masina mosu o pupaceste si asta se tot trage si zambeste fals, cred ca ii e o silaaaa
citez din putzul gandirii:
"iri, m-am plictisit de moarte de hainele din bagaj, nu le mai port niciodata, numai in astea am stat , draga, nu mi-am luat ca sa nu car"
"franta e o tara mai importanta decat romania"
"nu am sanse in romania ca model la adevarata mea valoare, asa mi-au zis acolo, iri. trebuie sa stau mai mult in franta, sa ma pot pune in valoare (ceva de genul asta, n-a zis exact asta, ultima)"
"aici stii si tu de ce n-am sanse, pentru ca sunt cu tine"

ma duk sa-mi dau 2 palme si sa schimb postul

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

roxi hai mey chiar m-ai crezut ca dau atatia bani pe niste buruieni?
Ne intalnim cu mare placere, cand vrei tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by felicia74

roxi hai mey chiar m-ai crezut ca dau atatia bani pe niste buruieni?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

serios te-am crezut, daca iti placeau...ce are domne sufletul tau nu merita???

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

roxi asa-i, singurul lucru pe care ma bazez e saritura iepurelui ca eu sunt in asa hal de moral din cauza problemelor cu tata ca nu-mi vine sa-mi fac niciun plac de viitor [:-(], n-am energie deloc.

Da, Nati a stat tare cumintica la teatru, a aplaudat, s-a leganat pe muzica...

anda eu as vota pt blugi/pantaloni casual + o camasa frumoasa dar tot casual. Formal a fost la botez . Si asta pt ca se va lasa cu tavaleala si harjoneala de ziua lui. Si 2 la mana, si ceilalti vor fi in aceeasi nota si sa nu faca el exceptie prea pretentioasa. Costum elegant poti sa-i iei de absolvirea liceului Hai sa nu fiu rea: se potriveste la nunti, botezuri, etc.

Mergi la inceput