Mamici de Martie-Aprilie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ce veste tare!!Saptamana viitoare ma intalnesc cu Miha!!Abia asteeept!!Saracul randunoi..l-am zapacit de tot!
Sovi nu as vrea sa trag chiulul,inchipuie-ti..dar cred ca vin zilele astea pana la Buc.cu randunoiul si am zis sa dau si un tur de magazine!
Felicitari Valentina pentru Matei!
Elara tu ce facusi la Dr.?!Io sunt mai zapacita si nu stiu daca mergi la eco sau..?!fata si te asteptam cu vesti!!
Ioana tinem pumnii sa gasiti restaurantul dorit!Mie nu mi se pare aiurea-mai ales daca sunt putine optiunile!
Te pupacim Silvia pentru vestile despre Naty si cuvintele frumoase adresate stolului!Sa fii sanatoasa si tu si BB-caruia ii triluim ceva frumos-sa stea cuminte acolo in viluta la mami inca vreo 21 de saptamani!
Papaciosa draga!Te asteptam cu pozicile!
Kya stai linistita!Ne spui cand pleci spre Dr.si noi incepem tambalaul sa-l trezim pe BB Victor!Pupicei
Nico!
Ralu tocmai intrebasem de tine!Bine ca am dat refresh paginii!
Mama ce emotii m-au luat si pe mine citind despre intrebarea ta referitoare la sexul lui BB!Mai-una peste alta-vestile sunt bune!!Grija cu placenta-dar in rest..Felicitari mami pt.grasunel!!
Cat despre cununia religioasa-mi se pare un moment f.bun-ziua Botezului!
Livi o sa caut si eu patuturi/tarc-rosii!Trebuie sa gasesti ceva!
mii-pentru fiecare randunica in parte!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bravo Ralucasa-ti traisa Lucas saltaret ! Ma bucur ca e totul in ordine cu voi. Daca ti s-a devansat DNP-ul, chiar o sa vina bebele odata cu ghioceii!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Ela - si daca mi-ai zis si tu ca iti place ideea de cununie religioasa+botez, cred ca acum sunt convinsa 100% ca asa o sa facem. Inca odata multi si tie si la tot stolul

24+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Raluca sa stii ca si mie imi place idea cu botezul impreuna cu cununia. Si chiar am mai avut niste prieteni care au facut aceeasi figura. A fost foarte festiv si frumos - ceva mai deosebit. Sigur, un pic mai obositor pentru mami cu toate pregatirile si emotiile, dar a iesit foarte bine.

Si la voi sunt convinsa ca o sa iasa la fel de frumos.

Zozelina merci pentru oferta de tambalau. Copilul asta parca simte ceva, sa stiti. Asa ca in dimineata asta nu l-am mai simtit pana acum. Dragul de el creste, si incep sa-l simt tot mai des si mai puternic. Ador senzatia pe care o am cand se misca omuletul in burtica.
Ce binecuvantate suntem noi ca vom fi mamici!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Raluca, sa stii ca e bine sa le faceti pe amandoua... acum am vazut mesajul si chestia cu numerele e tare... noi suntem inconjurati tot de 17

Da Ela, draga... pana acum nu apucasem sa vb de randunicile de aici foarte mult si mai pe indelete, dar ieri asa s-a nimerit si abia astept sa ne vedem... si cu Deea, nu?

Mihaela 23+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

RalucaS, FELICITARI pentru Lucas grasunel si saltaret!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti! Parerea mea este ca trebuie sa faci nunta/cununia religioasa/botezul exact asa cum simti tu. M-am interesat si nu e post atunci, asa ca, fa asa cum iti doresti tu! Si, crede-ma, lucrand in domeniu, te asigur ca nu e deloc devreme sa incepi sa te interesezi de local pentru botez/nunta.

Da, ma Giani, am vazut si eu ca nu am fost prima ... Am incercat, dar tot puturoasa la scris sunt.

Mihutza te mult!

Va dati seama fetelor ca in 10 zile (aproximativ) ne vedem? Eu tot nu stiu pe unde e restaurantul asta. Dar ma duce sotul (scuze, Randunoiul) acolo, se descurca el ca doar e barbat, nu? Sper sa fim cat mai multe randunici la intalnire. Inteleg ca a ramas Restaurantul Daverro la ora 15:00. Da? Ce emotii ..........

Va pup mult pe toate!

Am uitat sa va spun ca am reusit sa aduc adeverinta de la medicul de familie cu recomandarea de reducere a programului de lucru. E tare bine asa!!! Incercati si voi, e dreptul nostru pana la urma.

Mai vroiam sa va intreb cum e cu concediul de odihna pentru 2008: ne luam concediul aferent numai zilelor din ianuarie pe care le lucram sau avem dreptul la tot concediul de pe 2008 chiar daca, sa zicem, venim numai luna ianuarie la servici, dupa care intram in pre-natal? Oare ati inteles ce am vrut sa va intreb?

Laly 23+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Intamplare,intamplatoare: i-am scris un mesaj Movalindei,cu pupici si incurajari,cu "hai ca in curand vei fi acasa,etc."..si ce credeti ca-mi raspunde(mai..am si ras,i-am spus si ei..m-a amuzat teribil!):
"Numai e putiin!!Nu stiu daca a vb.serios Dr. dar a zis ca de Craciun ma lasa sa evadez acasa(..)"
Normal ca i-am spus cat de tare m-a amuzat si ca sunt sigura ca dr. a glumit-si chiar daca nu..noi suntem alaturi de ea si nu o sa o uitam defel!
Acum..mesaj: "Nu e convinsa ca acasa as fi la fel de cuminte,plus cine imi face atatea inj.?Acum nu le mai fac la 4h ci la 6h(uraaa!parfum!!)-ca doar fundu' nu-l mai aveam mov!Cand aveti ORICE neliniste medicala,vorbim,da?!"
Mie imi miroase a optimism curat,nu?!Draga de ea..

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Kya, Mihutza, Laly - va multumesc mult pt raspunsuri, va si va imbratisez pe toate, dragele mele randunici

Edit:Naty, ma bucur mult ca ti-au mai redus din injectii, si sunt sigura ca daca mai facem putina galerie o sa vii cat de repede acasa

24+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata dragelor, nu prea am deloc timp in ultima vreme, dar tot vreau sa va salut si sa va pup.

Felicitari randunicilor care si-au vazut puiutii scumpi la eco zilele astea. Si Pucca este azi la morfologie, de fapt la ora 10 a avut, abia astept vesti...o sa afle si caruciorul!!!!

Aseara am cumparat pentru bebelina masa de infasat cu cadita si primul biberon!!!!!! Eram chiar emotionata cand ma gandeam ce sa aleg.

Va pupic pe toate si o zi minunata sa aveti!

CLAU 26 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Elaaa ce super vesti movalinde ne-ai adus! ma bucur sa aud ca naty e optimista si mai si glumeste! uraa!!

Clau felicitari pt lucrusoare... si eu am un biberon cu un ursulet

Pucca, hai cu colorata!!

Mihaela 23+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput