Mamici de Martie-Aprilie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
mami_papatot spune:
Buna dimineata randunici!
In primul rand vreu sa le multumesc tuturor randunicilor pentru mesajele si urarile frumoase si sa ii urez si eu delphinasului multi ani frumosi si plini de sanatate alaturi de cei dragi ei! 

week-endul a fost unul f veselit, inceput inca de vineri cu vizita nasicilor, apoi smbata seara am fost in becker brau sa-l serbam si pe nasul nostru iar duminica seara, au venit pe la noi parintii mei ... si evident sa fiecare seara s-a lasat cu cadouri ... hainute de gravidutza (f frumosite, o sa va pun pozici), bilete la Banica, niste papusele f frumoase pt bradul de Craciun si floricele! ieri am cumparat si lanitza pentru paturica lui Honey , am facut ciorbica de fasolica si am bananait cu mami pe la cumparaturi!
Cu Honey ne obisnuim din ce in ce mai mult ( adica eu, ca tati nu are nicio problema ca Honey nu are putzulica) si ne facem si noi planuri de botez (aviz celor interesate, apucati-va sa gasiti restaurant pentru ca nu se stie ce veti gasi la anul)...noi am suferit prima deamagire pt ca am fi vrut sa facem petrecerea la Lebada si botezul tot acolo, pe pajiste, doar ca este in renovare...din nou, ca simt ca innebunesc ...
Acum va las, ca trebuie sa fug, dar mai revin pe serica...pupici multi!
mami_papatot
21+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
mihutza11 spune:
Laly, mare dreptate ai cu stolul nostru... si eu sunt asa de mandra... si ieri cred ca l-am innebunit pe randunoi cu povestile despre voi!
Si ce credeti ca a visat azi noapte ?(apropo de drumul la Craiova si i-am zis de randunica sefa Ela
) ca am mers sa ne intalnim numai cu burticoase si el era singurul barbat de pe acolo
...
Mihaela
23+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
Kya spune:
Mihutza si eu la fel il tin pe randunoi la zi cu toate evenimentele
. Mereu ii povestesc cate ceva, si dupa ce ma asculta cateva minute "e vorba de o randunica de-a ta, nu?" ![]()
Asa ca mai spun inca o data: sunt tare mandra ca fac parte din stolul nostru de pe craca!
Cu pedichiura si eu ma descurc din ce in ce mai greu, pentru ca nu prea ma mai pot apleca din cauza burticii... Ma intreb oare cum o sa fie cand o sa creasca si mai mult.
Ma tot intreb ce o mai face draga de Cory? Nu ne mai aduce nici o veste despre chirisul Musat?
De azi de dimineata Victor e foarte activ si vioi - face tumbe peste tumbe. De-ar ramane asa si diseara la eco, si sa se lase masurat din toate unghiurile!
Underqueen fug sa-ti vad pozitele 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
Bravo Kya pt bebe Victor jucaus! si te asteptam cu vesti bune de la eco! 
Mihaela
23+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
Kya spune:
Mihutza merci 
Underqueen nu am reusit sa vad nici o poza - nu vrea sa mi le descarce sau sa le vizualizeze ![]()
Fetelor, apropos de Kidex: va duceti?
Eu as fi vrut sa merg, dar nu stiu cum o sa fie traficul in zona. Miine si joi o sa fie inchis pentru repetitiile pentru 1 decembrie, sambata iarasi o sa fie inchisa zona. Ar mai ramane vineri sau duminica, dar cred ca oricum o sa fie o mare nebuneala. Pentru ca nu cred ca strang ei tot pana duminica...
Poate s-ar putea ajunge pe partea cealalta, pe Marasti, stiti ceva, o sa fie si bulevardul asta inchis?
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Salut, randunici!
Ma bucur mult sa aud ca Naty are colul inchis, desi scurt... poate poate nu e nevoie de cerclaj. Si isi revine asa.
Noi suntem bine, fotbalistul din burtica este intelegator si inca ma lasa sa dorm noptile.
In rest, cate un carcel, cate un kg in plus care ma supara :(...
O saptamana buna va doresc,
Nicoleta
19 plus
si Stefan (27.01.2003)
RalucasS spune:
Buna dimineata dragi randunici 
Imi pare rau tare ca nu am putut intra aseara sa va aduc vesti, dar nu a vrut
netul sa mai mearga.
Am fost aseara si am facut morfo-fetala 2D-3D, ne-a dat si noua cd, a intrat si taticul cu mine, si asa a fost prima data cand si-a vazut baiatul live, si a fost extrem de emotionat, si deja mi-a zis ca bb are nasul meu si mainile lui, doctorul care mi-a facut ecografia asta era foarte preocupat de masuratorile lui, nu prea a vorbit cu noi deloc, dar si eu l-am lasat in pace, ca imi era frica sa nu greseasca apoi vreo masuratoare ceva, ne-a dat si primul cd cu Lucas, pe care l-am tot revizionat aseara. BB este cu "copil normal" citat de la dl dr, care nu era darnic deloc in cuvinte,abia mormaia 2 sunete, mi-a zis ca este mai dezvoltat cu 2 sapt adica as avea 26 de sapt acum, si mi-a mutat DPN pe 3 martie...ce imi place este ca Lucas al meu creste ca Praslea cel Voinic, mi-a mai zis si doctorita de doua ori pana acum ca este mai mare cu cate o saptamana, acum dr asta mi-a mai adaugat inca 2, asa ca D-zeu stie, pt ca eu nu stiu cand am avut ultima menstruatie, pt ca eram hotarata dupa atata chin si socoteli de a ramane gravida, sa nu mai socotesc nimic si sa las totul la voia intamplarii - si vad ca am avut noroc, asa ca varsta lui Lucas ramane o necunoscuta inca, mi-a mai zis ca e "cam gras - dar in limite normale, nu avem de ce sa ne facem griji - are 830gr deja", lungimea mi-a zis ca nu este asa de importanta asa ca nu am aflat-o, in rest am vreo 4 pagini numai cu masuratori si toate in engleza, pe unele le-am inteles pe altele nu. Sa nu mai zic ca Lucas s-a miscat incontinu si m-a izbit cand cu piciorusele cand cu manutele in timpul ecografiei, cred ca il deranja zgomotul saracul de el, dar in schimb a fost foarte darnic si s-a foit pe toate partile incat doctorul l-a putut vedea din toate unghiurile posibile.
Vestea proasta este ca placenta mea in loc sa urce, a mai coborat un pic si este tot jos inserata, adica mai jos decat era - a vazut si doctorita mea rezultatele si a zis ca sunt bune si mi-a dat liber sa ma mai misc putin prin casa si o scurta plimbare pe afara dar cat de rar se poate, asa ca ma simt un pic mai bine.
Dar sa nu va zic ce emotii mi-a creat d-l dr de la morfo: dupa multa tacere, il intreb " tot baietel a ramas?" la care el dupa o lunga pauza imi rasounde " dar asa trebuia sa fie?", la care eu am cam ramas cu inima la gat, gandindu-ma ca el a vazut altceva pe acolo si acum o sa ma anunte ca e fata, dar pana la urma ne-a confirmat si aratat ca nu i-au cazut "coitzele" si tot baiat a ramas.
Cam asta ar fi, m-am intins cam mult...asa ca va
pe toate si ma bucur nespus ca fac parte dintr-un stol asa de minunat, vorba lui Laly, de aceea nu a vrut bb sa vina mai devreme, ca sa prinda stolul asta 
24+
Lucas
gbutucica spune:
Am uitat sa scriu Elarei, esti tare daca ai reusit sa te epilezi(inainte de sarcina) total cu aparatul electric.Io folosesc biguri acu in sarcina , iar inaite era jumate cu aparatu si jumate cu bigu'.....cu pedichiura destul de greu ( din cauza de bb).
Simo , nu stiu sa-ti raspund la intrebare , dar ma documentez si vb
Kya tinem pumnii sa fie Victor jucaus la eco , si sa stea la masuratori.
Laly ,sic, ca n-ai fo prima dimineatza. ha!
Raluca bravo de Lucas jucaus( mai cum a fost el stresat de zgomot..)
Ela sarumina 

Nicoleta si io ma pling de cate un circel doi pe seara, cite...va kile in plus.....
pup]unPapacios si un Mihutz
Giani
26+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
RalucasS spune:
Imi pare tare rau pt draguta noastra Naty ca trebuie sa mai stea inca o saptamana in spital si sa isi umple
-uletul de injectii, dar poate are grija DD
sa se faca bine mai repede, eu ma
in fiecare zi pt ea sa fie bine si sa revina cat mai repede printr noi
Ioana - sa stii ca si eu imi fac tot felul de griji cu restaurantul pt botez, si ma gandeam sa ma interesez de pe acum si sa fac rezervarea, dar apoi tot eu m-am gadit ca sunt nebuna, si ca ar trebui sa astept sa vina bb intai....dar nici eu nu stiu cum e mai bine, parca as vrea sa fac rezervarea de pe acum sa fiu sigura ca voi gasi ce vreau, dar parca as vrea intai sa il vad pe bb bine sanatos la mine in brate si apoi sa ma ocup de asta
Simo - sa nu iti spun ca si pe mine m-a luat panica acum cand mi-a mutat dpn pe 3 martie, sa nu cumva sa nasc pe 29 feb 
Iar acum sa va zic ce dorinta mi-a venit: eu cu sotul meu nu suntem cununati si religios, si m-am gandit ca ar fi frumos sa facem in aceeiasi zi si cununia si botezul, dar bine sa fie o cununie nu cu mult fast, nu cu rochie de mireasa, ca sincer mi se pare frumos sa ai rochie de mireasa atunci pt prima data, acum mi se pare cam ...nu stiu cum sa va zic, nu imi gasesc cuvintele. Vreau sa fie ceva restrans, intim si foarte placut si cred ca m-ar face foarte fericita lucrul asta, si mi-ar mai place sa fie totul pe 21 mai de C-tin si Elena - nu stiu de ce...dar pt ca va cade intr-o miercuri, mi-ar mai place si pe 17 ca tot pe 17 ne-am casatorit la starea civila, si mai corespunde si cu rezultatul zilelor noastre de nastere eu 10 , el 7...cred ca am luat-o razna...nu-i asa?
24+
Lucas
mihutza11 spune:
Raluca sa iti traiasca grasunelul!! ce dragutz trebuie sa fi fost!! mama ei de placenta cum nu vrea sa stea ea cuminte

Mihaela
23+ cu
Andra
Pozici
Bebitza