Mamici de Martie-Aprilie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Fetelor, am primit mesaj de la Movalinda si m-a rugat sa il postez pe forum, numai ca a fost mai lung si telefonul meu pe care am numarul de conex care e din 1900 toamna, l-a impartit in doua si nu mai gasesc partea a doua

"SUNTETI MINUNATE! Si ma rog si eu la DD sa nu aveti nici una parte de chinurile astea, ca meritati ce e mai bun! Bucurati-va [...]" si aici se intrerupe , poate imi apare tot pana la urma

24+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Clau pt.achizitionarea primului biberon!Imi inchipui ce emotii trebuie sa fi avut!Si..normal ca si pt.masuta!Poate iti faci putin timp si ne pui si o pozica!Multi pupici!
Pucca te asteptam cu coloratul!!
Da-Miha si cu Deea si cu Ramo(nu-Ramo???)

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Raportez si io mesaj de la MOvulia noastra: Vrea acasa la ea si din toate ii pare rau ca n-are net sa ne ceteasca.... iar in final scrie"pup stolul meu de surori".

Giani 26+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau felicitari pentru cumparaturi!

Pucca asteptam vestile

Wow, vad ca la Craiova se pun oltencele pe intalneala

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor-avem capitol nou-aici!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna ziua randunici...am avut de citit nu gluma...
delphi-la multi ani si numai bine ....
naty-ma bucur pt tine ca esti bine...D-zeu te va ajuta in continuare...sa ai multa rabdare si incredere in D-zeu,pt ca El iubeste copii...si te va ajuta,pe tine si Iulia...
ariel-multam'pt informatii,f interesante...
ela-epi tot cu lama,eu abia mai suport sa ma pensez dar sa ma epi cu ceara...acum ma fac sg,ca nu e burtica asa mare dar cand o fi mare cred ca o sa-l punem pe tatic sa ne faca frumoase...alta solutie nu exista...
valentina-felicitari pt baietel,sa creasca mare si sa fie sanatos...
silvia-multumim pt vestile aduse...tu cum te simti?sa ai o sarcina usoara si sper sa mai vii pe crengutza noastra...
ralucaS-cred ca e cea mai buna idee sa faceti si botez si cununia religioasa...felicitari pt lucas..'caruia nu i-au cazut coitele'...tare simpatic dr...
maine o sa merg si eu la control...sper ca totul sa fie bine,trebuie sa o intreb si eu pe dr dc am voie sa fac cate o plimbare macar la 2 zile...ca m-am saturat de patut si asa ma doare spatele,uneori simt cum trosneste cand ma mut dupa o parte pe alta...si as vrea sa o mai intreb daca am voie sa merg cu masina mai mult...asa un drum pana la buc...macar de revelion...ca sa-mi vad si eu nepotelul meu de 3 anisori,care este un scump si imi zice ca el la mami lui in burtica a fost o broscuta,ca si bebele meu e la fel...si ca sa am grija de el si sa fiu cuminte ca sa-mi aduca mosul ceva,ca el e cuminte ,ca i-a scris lui mosu o scrisoare si caii aduce....un avion de la mosu lui rami'al meu adica':),un trenulet cu sina de la mosu lui delia'a2a soara amea' iar de la mami lui ii aduce o masinuza ford....tare dragutz...mi-e un dor de el,nu l-am mai vazut din mai...
acum sa va zic ce am visat eu mai spre dim...se facea ca eram internata in spital ,iar pe coridor erau pe mijloc niste gratii pe care trebuia sa mergi,am mers si am cazut de la etj 8 la 7....dar am avut noroc,se facea,ca aveam la mine un cearceaf si m-am agatat de el'ca tarzan asa:)'...si dupa ce am ajuns la etj 7 m-am luat la cearta cu asistentele pe acolo...DD numai tampenii visez...
acum va las randunici...va pup dulce si sa aveti grija de burtici...

ramo26+ 20 sapt

Mergi la inceput