Mamici de Martie-Aprilie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Delfinutzaaaaa LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa,
sa fii norocoasa,
sa-ti fie casa plina de flori:
O floare e Seba, o floare e David,
si-o floare ce vesnic sa-ti dea fiori
(a se citi dragoste eterna cu randunoiul)
si: http://www.youtube.com/watch?v=5pnXGJvNAls

Olgutz, pana la urma ramane ora 15 zic eu.
Daca este vreo randunica ce nu poate veni la ora 15, sa zica repegior va rog!

Kya, durerile au cedat pt cateva ore numai, apoi le-am suportat iar
Bafta multa maine la echo! Si felicitari pt trecerea in jumatatea cealalta a sarcinii!

Naty, Doamne Ajuta sa iasa bine...

Marina, sanatate maxima! imediat fac si eu ca tine (ma bag inapoi in pat)

Giani, si eu am incercat sa negociez cu dr, ca eu pot sta si fara pastile, si mi-a tinut o lunga morala, ca cica se pune altfel problema in cazuri dinastea, si ca tre sa iau. Pupici si la cat mai putine sangerari!

MIhutza, astia suntem noi, ce visam noaptea facem ziua Pofte bune! Si tare m-a distrat ce ai pove tu de bombonica si nepotelu :))
Zoze, ma bucur mult pt voi ca s-a inzdravenit Rita-Zapacita :)).
Clau, succes la cumparaturi!

Mai, eu stiti cum numar lunile? mi se pare mai simplu. Avand in vedere ca am dpn pe 23 Apr, la fiecare 23, schimb nr de luni. Asa voi sti cel mai sigur cand am intrat in trim 3.
Eu azi noapte, cand a inceput sa ma doara iar burtiku, m-am visat numai in durerile facerii! si la un moment dat cei de la spital mi-au zis ca sa ma opresc din circul asta, ca si-au dat seama ca eu de fapt am nascut acasa pe sestache si am instrainat copilul si am venit la ei numai ca sa gasesc tzapii ispasitori. Si m-au aruncat in strada! mama lor de oameni :))
Acum durerea e mai suportabila.

Va pup pe toate, si sa aveti o saptamana excelenta, fara ficatzi luati la suturi, nici la propriu, nici la figurat

sovi 18+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ma....... Sovi sa faci tu trafic cu copii????? si sa mai si cautzi tapi ispasitori.
pup io fata visatoare si cu dureri de burticutza

Naty este singura in salon, inca nu are informatii noi, si are saracutza fundu vinat.Transmit si pe aceasta cale un pup sa treaca dorul de casa si fundul tabacit de injectii.

Giani 26+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sovi Eu vin la ora 15 la intalnire.

Cat despre Kidex, ma gandeam sa ma duc in week-end. Dar depinde de data la care intra salariul ca sa nu facem gaura prea mare in buzunar.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Delphin, LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si multe impliniri alaturi de familie.

17+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna, randunele! am revenit de la spital. ma doare fundul de cate injectii am facut...in rest e bine...mai stau 2 saptamani in medical, sa nu ma obosesc prea tare...

mi-a fost dor de voi... ce bine e acasa...

inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 25+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Marina de ce nu ti-e bine mamico?!Sa nu-mi spui ca ai capatat vreo scarboasa de viroza!Pupici multi!
Miha si BB jucausa,Giani somnoroasa,Ursuleata,Maria-ma bucur ca esti acasica!
Sovi mama-nici ca se putea sa avem vise mai dragute-io am visat ca n-a venit Dr.la nastere si apoi ca nu eram capabila sa-mi recunosc bebele din gramada de bebelusi care erau in neonato!!Mama denaturata ce sunt..
Mai inaripatelor..spuneti-mi si mie pe unde gasesc magazine cu chestii pt.copii-in Bucuresti?!Adica..si carucioare si tablouase si aplici si articole de siguranta si ingrijir la un loc..Exista asa ceva pe-acolo?!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am si eu poze cu burtica!!! le trimit pe mail?

inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 26+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Va pe toate, nu am mai apucat sa vad ce ati scris, dar vroiam sa va anunt ca eu plec acum sa fac morfo fetala si apoi cu rezultatul la doctorita mea
Va povestesc cum a fost cand ma intorc

24+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Maria, bine ai revenit acasa! Las ca trece fundu, bine ca esti bine! Mai faci vreun tratament acum?
M-am dus pe mail sa iti vad pozele si tu inca nu le-ai trimis?!! repede, trimite-le ca mor!
Te pup apasat, si sa mai ai nevoie de spital tocmai cand nasti!

Zoze, asta e, in vis suntem mame denaturate. Da in realitate n-o sa ne intreaca nimeni :) de mame bune ce o sa fim.
Cat despre tablouase si alte alea, Ikea cred e un loc bun. Iar carutul de la targ, nu? De altfel, eu ma astept la targ sa fie din toate astea. Ma, tu nu cumva vrei sa chiulesti de la targ/intalneala?! Ia da aici cu subsemnatu.

RalucaS succese maxime si te asteptam cu vesti!

sovi 18+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

"Colul este inchis, dar ff scurt, nici vorba sa plec, injectii in continuare minim 1 sapt", asta este ultmul mesaj de la Naty

Maria bine venisi acasa , unde fundu trece vrei nu vrei

RAlu, bafta
Giani 26+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput