Mamici de Martie-Aprilie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 16
rox_dox spune:
curaj si putere lui naty..
raluca, sa stii ca si eu am aceeasi problema cu trezitul noaptea, numai ca eu ma trezesc la 4 fix...asa ca probabil asta o sa facem si dupa ce nastem, dupa cum zic fetele pe aici.
pana la urma cu dormitul cum e mai bine? pe stanga sau pe dreapta? ca tot aud pareri si pareri..
_
22+ cu
RADU
Pozele mele!
Clabuc spune:
toate randunicile!
Raluca, iti tin pumnii pentru control si echo morfo-fetala! 

Ma bucur ca macar s-a inchis colul lui Naty. Sa-i dea Doamne-Doamne sanatate, rabdare si putere sa treaca peste momentele astea mai neplacute. Dar se face ea bine si ajunge acasa si scrie cot la cot cu noi. 
Delphinas, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
Laly
23+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
kitzy spune:
Pai ati scris, nu gluma! Mi-a luat o gramada sa va citesc.
Naty tin pumnii sa fie bine, sa vii repede acasutza ca ni dor de tine.
Aseara bb meu a avut program de gimnastica, l-a simtit si tati
Azi a fost liniste, poate si din cauza ca la lucru am fost foarte agitata si nu i-am dat atentie, dar tot timpul l-am simtit numai seara cand stateam pe scaun.
18+ cu posibil 
VALENTINA C spune:
Buna, fetelor,
Voiam sa va anunt ca am fost azi la Pop si ne-a anuntat ca vom avea un baietel!!!!
Am avut cateva emotii, ca , de! Pop e MARE doctor. Ne-a linistit, spunandu-ne ca totul e in regula, dar ar rebui sa ma linistesc putin, ca bebe e prea agitat.
Asa ca incerc din rasputeri sa nu ma mai stresez din orice, desi e cam greu.
Va pup pe toate!
Valentina,
21+ cu Matei
kitzy spune:
Valentina felicitari pt baietzel!!!! Stiu ca e greu cu stresul asta si eu sunt la fel, dar incerc sa-mi iau gandul.
18+ cu posibil 
elara spune:
Buna, dragelor.
Repejor va scriu si eu ceva, desi nu am apucat sa citesc decat pana la pag 14. Ma cam grabesc, ca tr sa merg la dr. Mi-am uitat anlaizele de la eco acasa asa ca sotul a dat o fuga sa le ia si en intalnim acolo, dar deocamdata astept sa-mi dea el semn sa plec ed la birou.
Asa ca intre timp va citesc pe voi.
Mihutza, pup si eu
. Ce dragutz ca sa joaca sotii vostri cu bebeii. Al meu de cand sunt insarcinata doar de 3 ori a pus urechea la burtica si m-a pupat. In rest, mai obisnuiesc eu sa-i iau mana sa i-o pun pe burtica seara cand stam al tv. Ii zic: "vezi ac are fii-ta sa-ti zica ceva"
. Asa ca uneori mai face asta si de la sine, far sa-l chem eu, dar cam atat. Eu sunt mai entuziasmata, vb cu ea des o alint in zeci de feluri: delfinas, fluturas, fulg de nea, floricica, bobocica, bomboana, prajiturica, papusa scumpa... o groazaaa..tot ce-mi vine in minte...
Dar el e topit dupa copii si sunt sigura ca va fi un tata excelent, doar ca acum cred ca ii e teama de ceea ce va mai iesi cu analizele....
Voi cum va faceti pedichiura? Ca eu aseara abia mai respiram. Randunoiul meu se teme sa ma lase la salon de cosmetica, ca sa nu ma infectez de ceva, Doamne Fereste, vreo hepatita. S-a oferit chiar sa ma ajute el, dar dac ama las pe mana lui... in 2 zile abia daca rezolvam un picior....
Va dati seama ce dexteritate au barbatzii la asa ceva!
Ma gandeam sa o chem pe sor-mea sa ma ajute..dar sia sta e problematic, ca nu stiu dac isi va face timp... Am auzit azi de la o colega ca exista saloane uned s elucreaza fara forfecutza. Doar cu pila si cu betigase de bambus. O sa ii cer adresa sa incerc si eu. Sper sa nu coste o avere, ca deja luna asta am facut 2 eco si m-au "uscat": 6,5 mil s-au dus. Insa nu regret, fiindca i-am dat pt fata mamii. 
De epilat inghinal cum va epilatzi? Eu as vrea sa scap cumva de lama, dar ma tem ca o sa ma doar cam rau, ca de cand a trecut vara (de fapt de cand am ramas insarcinata) nu am mai ajuns la cosmetica, iar acasa nu am indraznit sa ma mai fac inghinal total cu Brawn, ca inainte....Am incercat dar doare prea rau. Inainte ma faceam de tot, de tot cu ap electric si iesea super....dar acum ma tem sa nu imi provoc contractii. Oare la cosmetica o sa suport sa ma faca cu ceara?
Elara
22+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
lyvy spune:
Buna, frumoaselor cu burtici!!!
LA MULTI ANI DELPHINUTZA !!!!

Mai fetelor care google-iti, dati-mi si mie ceva adrese unde pot gasi patuturi pt bebe, eu vreau unul rosu tip tarc. Am gasit toate culorile, dar numai rosu nu, si sa fie cu masa de infasat si bara de jucarii.
MARE MULTUMESC.
livi
+25
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
VALENTINA C spune:
buna, din nou,
Sovietica, s-a rezolvat cu programarea: 10.12, ora 17.30, CMU Unirea.
Sa aveti o seara buna!
Valentina,
21+ cu Matei
simonette spune:
Buna seara la randunele!!!
La multi ani frumosi si fericiti draga Delphinas si draga Andreea!!! Sa va fie viatza luminoasa si dulce!!! 

Draga Naty, suntem toate alaturie de tine si te asteptam acasa..sanatoasa si voioasa! Si pe printesa Iulia la fel!!! Doamne Ajuta!
mult!
Maria, n-am stiut ca si tu ai avut probleme...am cam chiulit de pe forum in ultimul timp! Bine ca ai revenit acasa, si sa dea Bunul Dumnezeu sa nu mai ai probleme
Elara, ma recunosc in toate problemele enumerate de tine acolo! De epilat inghinal la mine nu mai poate fi vb caci eu nici macar nu mi-o mai vad, dar sa mi-o mai si coafez...Doamne Fere...a cazut in grija lui barbac`miu treaba asta, dar nu-i ok nici asa ca ma gadila de mor si nu pot sa stau de ras! Cu pedichura doar am incercat si m-am lasat pagubasa caci....ma sufoc si asa mai departe! Epiolatul cu ceara cred ca inca il mai poti suporta , eu desi puteam sa ma fac moca, urmand scoala asta de cosmetica si invatand si epilatul...numai ca mi-a fost jena de cat m-am umflat! Stiu ca nu se epileaza gravida inainte de nastere, dar in faza in care suntem noi se poate inca!
si succes!
Zoze, bunutz calendarul tau, dar dupa el eu ar trebui sa nasc in martie...nu ca m-ar deranja, dar mi-e teama sa nu ma las pe-o ureche si sa-l coflishtesc chiar pe 29 februarie
Te
cu drag!
mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
lyvy spune:
da' slaba miscare pe forum!!!!
SOVI, parca tu erai cu site-urile, nu ma ajuti si pe mine??
livi
+25
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe