Mamici de Martie-Aprilie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
zozela spune:

La multi ani cu veselie,
Sanatate-pe vecie,
Casa plina de bucate,
Dragoste-pe saturate!
Bani-la greu!
Noroc-cu carul!
La multi ani si-sus paharul!!

La muulti ani Adrianaaa!!!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 23 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
Nicoleta spune:
La multi ani! Adriana, sa ai o sarcina frumoasa si fara probleme! Cati ani? Sau nu se spune...
Nicoleta
19 plus
si Stefan (27.01.2003)
RalucasS spune:
Ela -vii pe crenguta
si noua nu ne ciripesti nimic? ce s-a intamplat? si acum sa iti dau si multi
si multe
ca sa ne spui si noua ce noutati mai ai, ce mai faci, ce mai face catelusa ...
24+
Lucas
clauclau spune:
Neata fetelor,
am intrat sa va pup si sa va urez o saptamana frumoasa! 

Delphin, LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si multe impliniri alaturi de familie. 
CLAU
25 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
zozela spune:
Salutare,salutare!
Sovi ma bucur ca a trecut durerea,dar-daca se repeta-mergi si intreaba-ti si medicul,da?!
Elara energetica!
Diligenta cu papusi-Hai odor,hai pasarica!!
Am vazut ca ma intrebati de Rita-zapacita(mai nou)
Va pot spune ca s-a inzdravenit de-a binelea,mai schioapata putin cu piciorusul stg.-spate,dar e vioaie,da din ciotul ala de codita ca o albinutza din aripioare-at.cand ne vede,a inceput sa se rasfete din nou..Ce sa mai..e pe drumul cel bun!
Sarutmana de intrebare!
Diana stai linistita ca BB e bine-misca si el pe unde apuca![]()
Simonicuta draga!Uite ce am gasit pe un site,referitor la saptamani,luni,trimestre:
"O sarcina normala dureaza in medie intre 270-280 zile, ceea ce corespunde a 9 luni calndaristice sau 10 luni lunare (10 cicluri menstruale). Exista date care pledeaza pentru faptul ca lungimea ciclului menstrual influenteaza si durata sarcinii.
In actualitate exista tendinta de a se generaliza calcularea duratei sarcinii in saptamani, considerandu-se ca o sarcina normala dureaza 40 de saptamani (280 de zile) incepand de la prima zi a ultimei menstruatii.
Ca repere mentionam ca:
28 saptamani = 196 zile = 7 luni lunare (7 CM) = 6 luni calendaristice implinite
32 saptamani = 224 zile = 8 luni lunare (8 CM) = 7 luni calendaristice implinite
34 saptamani = 238 zile = 7 1/2 luni calendaristice implinite
36 saptamani = 252 zile = 9 luni lunare (9 CM) = 8 luni calendaristice implinite
38 saptamani = 266 zile = 8 1/2 luni calendaristice implinite
40 saptamani = 280 zile = 10 luni lunare (10 CM) = 9 luni calendaristice implinite
Pentru fixarea datei probabile a nasterii s-a dovedit a fi utila Legea lui Neagele: se adauga 7-10 zile la prima zi a ultimei menstruatii, se adauga apoi 9 luni calendaristice, sau se scad 3 luni si se adauga un an. Data care rezulta va indica ziua (+-7 zile) in jurul careia va urma nasterea.
Citat dintr-un manual de obstetrica."
Ralu!Nu da-aici sunt!Am vrut sa transmit separat felicitarile..de-aia n-am postat scrisorica!
Olgutza-Kidexul asta e la fel ca BabyExpo?!Ma refer la nr.de firme expozante..
Felicitari Kya si Nico!!
..Ei..uite-asa ne apropiem pe rand de..AMR!![]()
Giani,Clau,Dana,Ariel,Gudinde,Oana si tuturor randunicilor pufoaseee!!
Doamne-ajuta,Naty!!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 23 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
mihutza11 spune:
gata am revenit!
Naty sper sa fii din ce in ce mai bine si tu si bebe Iulia! 

Ariel dragutze pozele! si povestea cu nunta e pe masura ![]()

Sovi
Simo 
Elara bine ai revenit pe crenguta! 
Lyvy sa iti traiasca grasunica... si nu te ingrijora... tot ce trebuie sa faci este sa te odihnesti cat de mult poti si fara efort si ai sa vezi ca o sa fie bine! 
Bubu bravo pt bebe miscacios si pt achizitii 
Ela ma bucur sa aud de Naty!
Raluca 
aseara randunoiul meu a avut o conversatie cu pitica... si vb ei ce vb si la un moment dat tati zice "daca esti de acord da un sut aici lui tati" (era cu fata lipita de burtica)... si nici bine nu a terminat de zis ca fata exact asta a si facut...
a ramas omul meu tablou... oricum a fost distractie!
el chiar zice ca i-a auzit si inimioara si in plus forfotelile de prin burtica...
aahh.. inca o faza legata de nepotzelul meu (2 ani si 6 luni)... a fost plecat pe la rude si l-a intrebat lumea pe acolo "ce face bebele lui Mimi (asa imi zice el)" la care el: "se joaca in nisip (sora mea i-a zis ca inoata prin burtica si cum asta vara au fost la mare, el asa a facut legatura
"
randunicile gurese!
Mihaela
23+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
Kya spune:
quote:
Originally posted by mihutza11
aseara randunoiul meu a avut o conversatie cu pitica... si vb ei ce vb si la un moment dat tati zice "daca esti de acord da un sut aici lui tati" (era cu fata lipita de burtica)... si nici bine nu a terminat de zis ca fata exact asta a si facut...a ramas omul meu tablou... oricum a fost distractie!
el chiar zice ca i-a auzit si inimioara si in plus forfotelile de prin burtica...
Ce dulce!
Deci Andruta e de partea lui tati... Kya
cu
VictorA inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
Da Kya... ca sa vezi, cum sunt fetele astea

... manca-o-ar mama pe ea de microbista... ca vad ca nu are nevoie de muzica sa faca tumbe pe acolo ![]()
edit pt Sovi: la mesajul trecut voiam sa iti spun ca mi-au placut filmuletele dar m-am luat cu treaba pe aici si mi-a scapat 
![]()
Mihaela
23+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
clauclau spune:
Daaaa, mare joaca a fost si la mine intre soatza si bebelina duminica. Ei s-au distrat tare mult, dar pe mine ma mai deranjau piciorusele ei bine plasate prin organele mele! Daca ma duc noaptea la baie, imediat se scoala si ea si incepe sa misune prin vila! Apoi greu ma mai ia somnul...Deja ma odihnesc din ce in ce mai rau.
Mi-am luat salopeta clasica de gravida si cred ca nu mai ies din ea pana cand intru in prenatal. Fetele zic ca-s haioasa in ea, dar eu nu ma vad asa...
Am facut si multe cumparaturi pentru bebelina, nu ma pot abtine cand merg undeva sa nu-i cumpar si ei niste hainute super dragalase. Sunt asa de frumusele. In seara asta merg sa iau si masa de infasat cu cadita, in weekend nu am gasit ceva sa-mi placa. Trebuie sa merg la un magazin specializat pe asta, cum ar fi Happy Baby, acolo am vazut multe.
Uraaaa, avem 26 de saptamani!!!!
CLAU
26 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
gbutucica spune:
mie imi e tare somn, va cer permisiune sa pun capul pe birou si sa motai.( of si cate mi-am propus azi sa fac la sv!!!!!!!)
bubu si clau sa stapiniti sanatoase cele achizitionate.
sa ma laud
si ieu mi-am facut un contumas de gravida si tare sunt bucuroasa(la toata lumea a placut asa cum si speram),....... si dimineata am avut program de educatie cu bb meu ca a gasit o jucarie noua si anume ficatu'si l-am rugat parinteste sa-l lase la locul lui si intact..... sa nu se curenteze,pina acu s-a jucat non stop cu a mea vezica.
Giani
26+
ca am dovada
o fi chiar baiat?