Mamici de Martie-Aprilie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
sovietica spune:
Elara, RalucaS, Pidana, bubu, si cine mi-a mai raspuns &incurajat - 10000
Simonette
, si mie tot uscosin mi-a dat la farma in loc de scobutil. Deci tu zici ca ar merge si combinat cu no-spa. M-am conformat. Astept rezultatul.
Si pe cuvant ca nu m-am agitat! Macar daca aveam ce sa imi reprosez! Da am mancat variat si bun, fara dulciuri, cu suc de morcovi si suc verde, ce sa mai, nimbul de sfant imi lipseste.
Vaiii sa vedeti cum tzopaie randunoiul de grija, partial pt mine, partial pt sasha, ma tot intreaba daca sigur imi trebuie medicament?? daca ati crezut pana acum ca eu sunt anti medicamente, sa vedeti cum este el! :))
RalucaS, iti tin toate degetele incrucisate sa iti dea dezlegare maine doctorul la miscare!
Gudinde, sarumana pt exemplele date! 
Ariel
, foarte utile textele culese din arhiva ta, am salvat TOT. Dar stii ce ma gandeam? ca ar fi mei usor sa le trimiti pe mailul comun. Zic si eu. Mie mi-ar fi fost mai usor asa decat sa fac copy-paste la toate textele de aici.
Felicitari celor care stau pe buza trimestrului 3 

Randunici, sper sa nu ajungem sa dormim din picioare spre finalul sarcinii! Ma speriati cand ziceti ca nu mai puteti nici pe o parte...
Si Doamne Ajuta la toate sa ne vedem bebeii sanatosi, voiosi si nascuti la termen!
sovi
18+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
mihutza11 spune:
Buna dimineata!
in primul rand LA MULTI ANI!! Delphinas!! multa sanatate, tot ce iti doresti si numai bucurii alaturi de puiutzii tai si randunoi!!

si cum adica va gasesc pe pag 2?
??
ma duc sa citesc din urma si revin! 
Mihaela
22+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
Olgutzika spune:
Buna dimineata, dragutzelor!
Andreea, i-am transmis si eu urarea ta Dnei Doctor Mov
! Sa ii tinem toate pumnii astazi la control. Partea buna este ca macar a scapat de contractii, cu pretul unui fund plin de noduli...Poate scapa si de cerclaj, Doamne-Ajuta! Daca primesc vesti, vi le dau!
Pana la urma, la ce ora ne vedem la BabyExpo? Si apropos, al Kidex se duce cineva? www.kidex.ro, e weekendul asta....
Pup tot stolul, iertare ca nu am timp sa scriu pe indelete
...
Olga
24+ cu
Ioana
Kya spune:
LA MULTI ANI DELPHINUTZULE!
sa traiesti si sa infloresti! Sa si sanatoasa si iubita si tot ce-ti mai doresti tu!
multi
Ne
si azi pentru Naty sa iasa totul bine la control, sa-i faca o data cerclajul ala si sa lase fata sa plece acasa!
Sovi ti-au trecut durerile alea? Sper ca au cedat la Scobutil. Si eu stiam ca este recomandat in sarcina, asa ca daca l-ai luat, foarte bine ai facut. Si eu experimentez tot felul de dureri, care mai de care mai ciudate. Miine cand ma duc la eco, il intreb pe doctor care sunt normale si care nu. Pe mine ma supara mult si balonarea 
Simonette ma bucur ca te-ai intors la ciripit cu noi.
Ariel foarte interesante posturile. Mi le-am copiat si eu si o sa le savurez pe indelete.
Edit: Dupa cum vedeti, noi suntem in saptamana 21 si am intrat oficial in a doua jumatate a sarcinii!
Doamne Ajuta!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
RalucasS spune:
Buna dimineata stol ! 
Vin cu o cescuta de
pt cine vrea!
Eu am avut o noapte proasta ca de obicei, tot la trei fix m-am trezit si am stat treaza pana aproape de 6, ma ardea pe gat rau de tot, asa ca a trebuit sa stau in fund...ufff
si chiar sunt tare curioasa sa vad daca o sa se trezeasca si bb tot la 3 noaptea, asa cum mi-a zis Simo
Delphinas - La Multi Ani!, multa sanatate, fericire si noroc! 

Naty - ma alatur si eu rugaciunii spuse de randuinici pt tine
si iti doresc din tot sufletul multa sanatate tie si printesei Iulia
24+
Lucas
Teo2rina spune:
Delphinas, LA MULTI SI FERICITI ANI!!!
Va pup pe toate, fara exceptie, imi cer scuze, azi nu cred ca mai intru ca mi-e foarte rau.ma bag in pat
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 27+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
gbutucica spune:
O zi si o saptamana usoara ,cu vesti bune, va doresc si iou!!
![]()
***Delphinutza La multi ani !!!cu multa sanatate!, fericire , si vecine care sa nu te mai supere.

Sovi , poti administra linistita scobutil,Desi ti-au spus cam toate rindunelele, tre sa-ti arat ca stiu si ieu, Asemenea dureri am si eu cind ma ingrijorez de ceva( iti aduci aminte seara in care m-e dat borshul pe nas.....am avut aceste dureri , dar nu am luat nimic. pt ca urasca tot ce e medicament si atunci lucrez cu psihicul" nu ma doare nika, sunt sanatoasa si bb e bine".acu sper sa te gasesc fara durere.
Am conversat si ieu cu Mova noastra (tot via sms) si am avut aceeasi impresie ca e mai pozitiva, oricum i-am urat pupi de la tot neamul pasaresc si am primit raspuns" VA PUP SI VA IUBESC PE TOATE".
Simo , dupa ale mele calcule in sapt 28 intri in trim 3.
Bubu
si pe tine.
Gudinde multumim de informatii
Ariel multumim si tie ca tare ai dactilografiat, dar poate era mai bine sa punem aceste informatii pe adresa comuna( era mai la indemina ,cind aveam ceva intrebari despre o anumita luna ...., asa va trebui sa tinem minte capitolu 46 cu paginile aferente). Iti multumim di suflet si multi
pt munca prestata.
in rest pup 

si ieu tot neamul pasaresc "Ela, Simo27 , Cory(ne e dor de niste cearsafuri a la Ieshi), Cristina,Ririan ,Diana,Ralucile/b](3 bucatzele), [b]Kya, Clau, LAly, PIdana, Ioana, marina , Livi, Luny, Olaga, Mihutza, Papacioasa, Kytzy,si restul nenominalizate

![]()
![]()
Giani
25+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
mihutza11 spune:
asadar sa rein si cu semnatura gata schimbata... Doamne ce mai trece timpul ![]()
Giani super tare bancul cu cainele

Ariel cred ca e si de la hormoni

Sovi fac si eu ca tine... vineri noapte am visat piftelutze asa ca sambata m-am executat

Raluca si eu iau Magne B6 dar nu fiole ci pastile 
Cristina
mamica curajoasa si nu te mai gandi de pe acum... ca nu e bine... o sa se aseze toate la locul lor!
cu drag! (si mami meu a trecut prin asta ca intre mine si sora mea diferenta e de 1 an si 4 luni.. si in plus pe atunci erau alte vremuri si mama facea naveta la servici)
tre' sa plec... dar revin
Mihaela
23+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
PIDANA spune:

Delphinuta LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ti se implineasca toate dorintele!

Dana
17+
Nicoleta spune:
Salut
Iacata-ma si pe mine, am intrat in saptamana 20, deci ammajuns la jumatate. Pana acum am 4 kg in plus fata de iulie, sper sa pun cat mai putine, raportez un bebe activ si fortos, loveste de vreo 4 saptamani de zici ce.i asta!
Aveti grija la efort, nu face bine la... contractii.
O saptamana buna,
Nicoleta
19 plus
si Stefan (27.01.2003)