Mamici de Martie-Aprilie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
RalucasS spune:
Buna ziua dragi randunici,
Vad ca nu prea este activitate pe crenguta si doar cateva randunici si-au facut aparitia pana la ora asta, oricum eu va
pe toate si pe cele prezente si pe cele care absenteaza.
Eu mi-am trimis randunoiul sa imi ia piscoturi de sampanie - savoiardi ca m-au luat poftele
, dupa ce am mancat o bucata zdravana de praz azi...
Asta noapte am stat treaza de la 3 pana pe la vreo 5, timp in care Lucas a dat mai tare ca niciodata din maini-picioare, si abia cand s-a potolit el, am reusit sa adorm si eu. Dar nu stiu cum se face ca mai in fiecare noapte ma trezesc numai la ora 3 fix , nici mai devreme nici mai tarziu, zici ca imi suna ceasu la ora fixa.
ariel - ms mult ca ai postat tot materialul, eu deja l-am copiat si o sa il citesc cu multa rabdare si interes 
lyvy - dr ti-a zis asa, ca sa fii mult mai atenta la ce ai voie si ce nu ai voie sa faci...asa ca fii fara de grija si respecta tot ceea ce ti-a zis . Multi
si o sa fie totul bine
bubu - sa porti sanatoasa cizmulitele si helanca
- ai puse poze cu burtica pe infertilitate.ro? parca te-am vazut, sper sa nu te confund
24+
Lucas
simonette spune:
Buuuna!
Bubu, sa stapanesti sanatoasa cismulitzele si puloverasul si sa te simti bine in ele! Felicitari ptr miscarile lui bb...
?Ia sa vezi de-acum inbcoolo ce suturi iti va da!!! Bravo!
Ariel, multumim ptr info...
Eu sunt disperata ca deja, nu-mi mai gasesc o pozitie comoda...simt ca ma sufoc in toate pozitiile! Ce ma fac??? Ca mai am o gramada de tras???
mami de
Luca si
26+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Ralucas...hai ca mi-ai facut si mie pofta de piscoturi...
Dupa ce vei naste cred ca micutzul tau se va trezi la ora 3 ca sa pape...
fata pofticioasa!
mami de
Luca si
26+ cu Yannis-Sebastian
BB2
simonette spune:
Noi am implinit azi 27 de saptamani...ma gandesc ca de craciun vom fi deja pe AMR!!! 

Dar tot nu mi-e clar...cand intru in trimestrul 3???
mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
BB2
sovietica spune:
Fete, va rog mult sa imi spuneti daca ai mai pomenit sa se ia scobutil la sarcina? Ca mie nu imi trec durerile de burta cu no-spa si cand mi-am luat scobutil de la farmacie, tanti mi-a zis ca ea nu mi-ar recomanda :(
ce ma doaleeeee
sovi
18+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Maia37 spune:
Simoneette-Asa disperata sunt si eu.Simt ca nu-mi mai ajunge aerul si ma impacientez,obosesc trepede,si mai este ceva pana nastem...
Sovi n-am auzit dar nu are prospect?cine ti-a recomandat scobutil?De ce te doare asa tare ai facut efort?
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
25+ cu
Vlad Andrei
zozela spune:

O sa incerc sa scriu cat mai pe scurt-pt.ca sunt in vizita!![]()
Multumim Ariel de info.
Intr-adevar gudinde gasim toate datele astea si pe infertilitate .ro..Poate ca Ariel a cumparat CD-ul mai demult,poate nu exista site-ul..Asta e!Las'ca-i investitie buna!![]()
Simo eu merg pe mana celor care spun ca trim.3 incepe din sapt.28-asa ca..mai ai o saptamana!!
Pupici pe burticuta!
Sovi lasa farmacista-si ia Scobutilul linistita.Majoritatea Dr. recomanda Scobutil+No-Spa at.cand durerile sunt puternice si nu cedeaza la No-Spa!Totusi-ce ti-a venit cu durerea de burtica?!Cum te doare?
fata!
Aseara m-am conversat cu Naty via SMS
si-mi spunea ca a fost adusa la ea in salon o mamica de Mai-Iunie cu cerclaj,care pe langa altele-ii spunea ca noi-randunicile avem cea mai cool odisee!!
Mi-a placut tonul mesajelor ei si i-am si spus!
Off..Ma rog mereu la D-zeu sa vina acasa sanatoase si sa numai avem parte de asemenea vesti de la nicio randunica pufoasa!![]()
Am urmarit si campania celor de la Antena 1 si m-am dat de tot peste cap!
Am si SMSuit si de pe Vodafone si de pe Orange.Ce-i drept..nu am urmarit toata emisiunea pt.ca nu m-a mai lasat Dan..Plangeam cu lacrimi de crocodil la fiecare caz prezentat,BB misca de zor,imi dadeam si eu seama ca nu-i buna reactia mea..dar nu puteam schimba-asa ca..m-a rezolvat el!M-a mutat in dormitor in patut,mi-a facut un masaj si apoi am urmarit un film la PC..Off..cata durere..
Sper totusi-ca banii stransi sa fie suficienti sa cumpere macar aparatura indispensabila..desi cred ca s-au strans destul de multi-incat sa faca mult mai multe lucruri bune cu ei..
Gata..am fugit!Va
pe toate si va imbratisez tare,tare!!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 23 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
sovietica spune:
Maia, pe prospect scrie ca a se folosi cu precautie. Mi-a recomandat ginecoloaga mai demult, exact pt cazuri in care nu trece durerea cu no-spa.
Zoze, mercic de unda-verde.
N-am facut nici un efort. chiar nici in parc n-am fost in ultimul timp ca randunoiul a fost intr-o delegatie obositoare si a vrut sa doarma mai bine. Abia de maine reluam. sper.
Am durere acuta in abdomenul inferior, inca de aseara si sigur nu e de la gaze, ca e altfel acum. Si nici contractii nu le-as zice, ca ma doare aproape permanent si oarecum constant. Mai difera ca intensitate uneori. Si cand merg mai ales, radiaza si apasa spre pasa. S-o mari uterul, ce sa zic... Apasa Grasone.
Zoze, mai spune de cutza zburatoare, ce mai face? Sper sa nu intreb intr-un moment nepotrivit.
Si sarumana pt vesti despre Naty!

sovi
18+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
elara spune:
Simo, Sovi, Zoze, toate randunelele, va pup si eu. 
Ariel, multumim foarte frumos pentru info.
Eu azi am fost singurica, ca sotul s-a inscris intr-o comisie de votare si aplecat ed la 5.30 si vine abia pe la 22.00 cred. Am facut mancarica de legume si acum fac o placintica cu dovleac si nuca. Sper sa-mi si iasa ca e prima data cand fac.
Eu din fericire ma simt foarte bine, zic eu, comparativ cu ce simptome am citit in info de la Ariel. Ma mai doare si pe mine spatele, intre omoplati, daca ma obosesc dar asta e, dac am-am ingrasat e firesc..coloana trebuie sa suporte mult mai mult.
E ciudat sa ma obisnuiesc cu mine asa umflatica (am ajuns la 70 kg la 1,65 cm) si mi s epare straniu cand ma incalt cu ciorapi ca abia-mi ridic picioarele
parca-s o gaza pe marginea patului
si iar mi se pare ciudat sa-mi simt sanii pe stomac...
![]()
Durerea de burtica m-a lasat dupa un nospa si toata ziua m-am simtit plina de energie. Am facut si mancarica, am dat si cu aspiratorul si sunt tare incatnta de mine
...as mai fi vrut sa schimb lenjeria de pat dar ma simt cam obosita deja...si spatele meu nu mai rezista asa ca o las pe altadata.
Va place Tudor Gheorghe? Eu ascult "Toamna Simfonic", "Dligenta cu papusi" (su7nt cateva ff dragute cantecele pt copii pe ac album), "Petrecere cu taraf"...si nu gasesc "Iana simfonic" desio stiu ca-l aveam.....si-mi place mult...
Eu am observat ca nu tuturor le place.....ca are unele melodii f nostalgice si uneori chiar triste...... dar eu am si o latura mai melancolica ... si-mi place chiar daca mai si lacrimez...
Elara
22+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Sovi, imi pare tare rau ca suferi. Menajeza-te si stai in pat cat poti ed mult. Nu ai mai luat scobutil pana la urma? Eu asa asculta de dr. nu de farmacista.
Te pup dulce sa treaca, ca stiu cum e cand simti asa. Si pe mine ma durea cam la fel, dar mai uosr cred si nu radia spre in jos. Dar tot asa constant..sacaitor ca la CM...si cel mai rau nu mi se parea sa suport durerea ci ca imi tot faceam griji pt bebelina.
Tinem pumnii strans.
Si pentru Bubu si pt Ariel.
Ufff cate griji avem fiecare din noi, fiecare cu ale ei, mereu altele dar care se transforma intr-un singura: sa fie bine bebe.
Elara
22+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca