Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Hello!
Cu intarziere, BEE LA MULTI ANI!!! SANATATE, FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA !
Eu cu restante mari la spalat, calcat, mancare de facut, curatenie trebuie facuta non stop.
Moni, super ce zici de Diana!!! Isteata foc!
Ralu, am tot intrebat de 2 zile pe la multe farmacii, am sunat mai mult, si am inteles ca de vreo 4 luni nu se mai importa Gravibinon. Gabi are 2 colegi din Republica Moldova, merg in we acasa ei mai mereu, ii zic luni sa ii puna si pe ei in tema. Sanatate si stai in patutz cat poti!
Astery, asa cum zic fetele, important este ca vorbeste va vorbi cu siguranta! ma bucur ca a terminat cu injectiile! Pupici si sanatate!
Am si eu o intrebare: a gasit cineva pe youtube sau pe altundeva vreun filmulet misto cu Mos Craciun, cu renii, cum intra pe horn si pune cadourile sub brad? Daca da, vreau si eu linkul, please!
Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA deocamdata numai de tampenia asta am dat:
http://uk.youtube.com/watch?v=dB1n3XGViOM
dar o sa mai caut cand am timp,daca nu uit.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Moni, merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi am fost plecati prin centru.am crezut ca daca il punem sa mearga o groaza pe jos oboseste, dar ve4zi de treaba. Marcxo parca invie cand intra in casa.
am vazut ca si-a deschis A.Esca magazin si la noi. nu-mi trebuie nimic pt. pitic, dar e musai sa merg sa vad ce au.
pe urma am dat o tura in mall, e nebunie acolo,m nu am gasit loc de parcare.azi e shoopping la miezul nopti, vin si canta o groaza de artisti, concerte, reduceri....nebunie curata.
imi merge greu netul ca descarcam vreo 4 filme, sper sa adoarma repde Marcolino ca sa vedem macar 2.
Cosmi chiar vroiam sa te intreb daca a aparut Timotei. sa inteleg ca l-au acceptat si ii da ce ai cerut pt. el?
Alina spor la treaba...lasa ca masina spala si singura, curatenie mai rar, iar de mancare ebuna si pizza.
Moni gata, ai ramas fara strumfa. lasa ca maine la pranz e pe capul tau. ma bucur ca a reusit sa faca puzzle-ul cu cifre.

am hranit piticul mic, acum merg sa hranesc piticul cel mare si pe urma la tv.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Liniste si pace pe aici, vad.
Diana tuseste neintrerupt, are febra si mi-a vomitat tot Danonino...cam un sfert de pat, saraca, a plans de sperietura. Vad ca Stodalul ala are efect...nu. Ba, parca mai abitir tuseste de la el. Si natural ca astea toate se intampla sambata...duminica.
Moni, bravo lui Diana, ai fetitza desteapta! Nu conteaza ca nu le stie, eu nici nu m-as agita sa stie literele, dar faptul ca le potriveste e important, are spirit de observatie.
Alina, sorry, dar eu am gasit un ren care e cam porcos pe youtube si canta ragusit, cum naiba l-am nimerit nu stiu, ca si eu cautam ceva pt Diana. O sa mai caut, sper sa gasesc si-ti scriu linkul.
Giova, azi m-am intalnit cu Miruna in Selgros, are o papusa de fetitza , dormea fara treaba, iar ea a slabit la greu. Chiar o intrebam pe cand o noua intalnire...ca doar mi-am luat cizme, trebuie sa le arat, nu?
AnaM, bucura-te ca baga fetitza papa...iaca Diana dupa ce a mancat cateva zile foarte bine, azi a postit la greu, doar ceai si cateva linguri de supa. Dar la cat tuseste, nici nu imi imaginez ca poate inghiti ceva.
Fetelor, mersi de comentariile din drop, dar am certat-o pe Moni ca a pus linkul fara voia mea....asta pt ca nu facea Diana mare branza acolo, de aceea n-am anuntat...plus ca eu de cand e ea bolnava, n-am mai apucat sa vad nimik la alti copii, sunt restanta la greu si mi-e jena de mor. Na, c-am spus-o!
Ma duc langa ea, tuseste prin somn de se scutura patul.
Noapte buna la toate!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Moni gata, ai ramas fara strumfa. lasa ca maine la pranz e pe capul tau. ma bucur ca a reusit sa faca puzzle-ul cu cifre.

Mor de ras.Mereu intelegi invers.Sunt cu litere
N-are importanta,dar esti haioasa rau

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ingrid S
Alina, sorry, dar eu am gasit un ren care e cam porcos pe youtube si canta ragusit, cum naiba l-am nimerit nu stiu, ca si eu cautam ceva pt Diana. O sa mai caut, sper sa gasesc si-ti scriu linkul.
Ingrid S si Diana

chiar asa,numai tampenii-s p-acolo

Tare rau imi pare de Dienutza
Despre litere nici eu nu ma agit deloc sa le invete,doar voiam sa o pun sa le pronuntze ca sa vad pe care poate si pe care nu.Oricum stiu sigur ce nu zice: R , S, uneori pe V si F si eram curioasa cam care le mai zice si cum.Dar vezi de treaba,e capoasa mica,face si zice numai ce si cand vrea ea. De invatat literele ,nu cred ca mi-ar fi greu sa o fac,ca ii place vad,e avida sa stie de toate,dar atunci ce naiba mai invata la scoala,nu?

I-am luat mai demult o lumanare pe care scrie un 2 ,ca am zis ca o fi buna pe tort la ziua ei.Si a vazut-o azi,a urmat un CE ACOLO? I-am zis ca e un doi , si o punem pe torta cand face doi ani bla bla ... (trebuia sa zic o lumanare cu un doi pe ea,dar am zi critica intelectual azi )
Mai tarziu s-a dus la dulapul unde era pus pe un raft mai sus si am auzit-o cum ii cerea lui mami sa ii dea ... DOI ANI Poate daca o mai vede de doua ori pe doi sigur il va stii ... eu nu m-am pus sa o invat nici macar cifrele,vreau sa le invete asa din joaca eventual,sau cand are ea chef.

Mergi la inceput

Sunt cu mami la telefon,m-a sunat sa mi-o puna pe Diana care canta la microfon ... a vazut o fetitza la TV si a luat si ea telecomanda pe post de microfon si lalaie intruna ,parc-o si vad.
Si a zis ca a mancat bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni ce sa-i faci...sunt zapacita rau...... pai al tau e cu litere, dar eu m-am dus cu gandul la cel al Dianei de Ingrid...ma gandeam cum se chinuia Ingrid sa le puna la loc si uite asa am scris cifre.....
Ingrid ti-ai luat cizme? tot de acolo?
Imi pare rau de Diana, of...sper sa-i treaca cat mai repede. de ce nu ii iei Ambroxol picaturi? La marco alea merg foarte bine.
a slabit Miro? mie nu mi se pare...sau poate o fi slabit in 2 sapt. de cand nu am vazut-o. e o dulceata Karina....

am uitat sa va zic... Marco a picat in oras si si-a invinetit arcada. ce sa-i faci daca e vitezomanul Gica si intra si iesea in fuga dintr-un magazin de pe centru.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Ingrid se chinuia sa le puna la loc???? Nu pricep,dar v-am zis ca am zi critica intelectual azi
In schimb,am spor la conta azi

Imi pare rau de Marcolino,si Dia e usor insemnata la botic,ca la mami fuge intruna prin apartament si s-a impiedicat de ceva ieri.

Mergi la inceput