Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)
Raspunsuri - Pagina 14
asteryaro spune:
Gio, pupam si trece vanataia lui Marco, da-i arnica.
Ingrid, offf cu febra asta... sa stii ca stodalul este f bun pt. tuse, dar dat 5 ml de 3 x zi, cateva zile, este bun si la gust, si n-are efecte adverse pe la stomacel ceva. Acum eu n-am inteles de la ce a vomat? grija mare cu febra.
Este sezonul rosului in gat, laringite...
Moni, e tare Dia voastra cu puzzel-ul, bravo.
Razvan il face pe cel de lemn, cu peste, gaina, gasca, tractor, ferma, vaca, caine, oaie. Nu stiu cum, nu stie semnificatia la nici un animal sau figura, nu stiu cat intelege sin ele, dar le pune fix la locul lor, mai greu le nimereste in forma lor, si doar cand are rabdare, deci cam rar. Nah, ca m-am laudat si eu cu baietu' meu . Si nu va spun cum este cand vezi o "achizitie" la un copilas care "creste" mai incet decat altii, e fericire maxima, zici "uite mai, ca poate si stie si el , puiu' mic".
Inca mai are rosu in gat si ceva candida bucala, i-a dat albastru de metil si glicerina boraxata cu stamicin, ii pun pe zahar, altceva nimic, organismul inca mai lupta cu infectia aia nevazuta, in sensul ca mai are tentative de febra. Acum i-am pus putina sare grunjoasa calda pe piept, e buna cica la gat.
In rest, cum stiti. Cumintei, amandoi. Aici a fost o ceata gen smogul de la Londra, groasa rau.
Tot azi a implinit socrul meu 86 de ani!!! N-am participat, ca nu mi-a venit sa plec cu copil pe ceata aia, atata drum. Accidente pe drum gramada mi-a spus Vio...
Tot azi am facut un drob din maruntaie de porc + ficat de pui, bun tare, dar lui Razvan nu prea i-a palcut, i-am dat sa ciuguleasca putin de tot.
Irina, te rog spune ce-i cu Mario, ca nu pot sa te sun. Sper ca-i bine!
Cam asta este, merg la somn acum, ca-s franta, ca de obicei, nu inainte de a pupa pe toata lumea, la gramada.
Mah, tot acritura sunt ???
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
Mai "acritura" pai de unde stii tu ma rog,ca nu le stie semnificatia? Daca nu vorbeste inca, nu inseamna ca gata nu le poate nici stii semnificatia Si taci ca porcu-n cucuruz si nu zici nimic pana acum de ce stie sa faca! Bravo Razvan!!! Si tie acritura na
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
Ingrid S spune:
M-am intors, ca n-am putut dormi deloc de tusea ei. Am ridicat perna si vad ca s-a oprit, insa nu sunt linistita, l-am trimis pe sotz acolo.
Astery, pai a vomitat Danonino branza cu fructe, n-a mancat aproape nimik toata ziua si i-am dat putin inainte de culcare. Si dupa cateva linguritze a zis ca nu mai vrea...s-a ridicat in fund si mi-a vomitat tot, cum a putu sa umple un sfert din patul ala mare, nici acum nu stiu! Maine ii dau Stodal, mai incerc o tura, daca tot asa tuseste, il intrerup.
Plus ca i-am dat Panadol, acum nu mai are febra. NU-i mai dau nici lapte, daca il vomita?
Pai fata, chiar ca stie Razvan sa lucreze la jucarele si tu taci? Eu n-as trece asta la categoria achizitii...mie mi se pare ca rationeaza ca un baietel ok pt varsta lui!
Moni draga, Giova are dreptate, am niste figurine de cauciuc in forma de cifre care trebuie introduse intr-un spatiu....
Giova, habar nu am ce sa-i mai dau...astept pana luni si iar vizita la pediatra, fir-ar sa fie! Si ce e mai nasol, ca la vizita trecuta, era un baietel ce tusea la greu in sala de asteptare, am iesit noi afara, dar poate s-a prins de Diana, naspa cu policlinicile astea! Numai ce se facuse iar bine...
Nu mi-am luat cizme de acolo, ci de langa mine, la Favorit, tot un Outlet, din piele, si mai faine.
Mi-am terminat tigara, am plecat la nani...again.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
maraki spune:
quote:
Originally posted by monica70
Mai "acritura" pai de unde stii tu ma rog,ca nu le stie semnificatia? Daca nu vorbeste inca, nu inseamna ca gata nu le poate nici stii semnificatia Si taci ca porcu-n cucuruz si nu zici nimic pana acum de ce stie sa faca! Bravo Razvan!!! Si tie acritura na
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
subscriu, nu are cum sa le nimereasca fara sa stie cum trebuie sa arate...asa ca Astery, fii sigura ca stie Razva ce face
merg sa-l pun in patut pe Angelo, nu vrea dar nu mai stau dupa el....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Ingrid S
Pai fata, chiar ca stie Razvan sa lucreze la jucarele si tu taci? Eu n-as trece asta la categoria achizitii...mie mi se pare ca rationeaza ca un baietel ok pt varsta lui!
EXACT!
Moni draga, Giova are dreptate, am niste figurine de cauciuc in forma de cifre care trebuie introduse intr-un spatiu....
ADICA TU TE CHINUIAI SA LE BAGI LA LOCUL LOR? DE CE,ASA GREU SE BAGA?
Ingrid S si Diana
Gata am introdus tot,acum trec la verificari iar Atat e ceasul deja??? Haoleu,pai mai am si-alte treburi ...
monica70 spune:
Despre puzzle asta e vorba ca l-a facut Razvan :
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-10-12/18:34:09
Deci trebuie sa potrivesti imagine peste imagine. Eu zic ca e nevoie de ceva logica si spirit de observatie sa le pui unde trebuie,pe urma indemanarea sa le potrivesti se capata prin incercari.Nici Diana nu le-a potrivit din prima,chiar si acum le mai pune cu cracii in sus,dar daca vede ca nu-i bine le tot rasuceste pana intra cum trebuie la locul lor.
Inca odata, BRAVO RAZVAN !
maraki spune:
Ingrid sanatate Dienutzei, oare de la tuse a vomat tot? Imi pare rau pt. papusik, sper ca maine sa fie mult mai bine
Moni santeti ca doi porumbei eeee
Giova
maine votati? ieri au venit la usa la mama cu o begonie din partea PNL-ului
In seara asta am avut musafiri, Maria cu sotul si bineinteles .....socrosenii A venit Maria cu cadoul pt. Angelo de onomastica, un jeans, un tricou gros, dres asortat cu tricoul si un joc de lemn ( cuburi gen puzzle )
Irina ce mai face Mario? Cum se mai simte? Insanatosire grabnica si multi pupici
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
gagici, eu nu ma mai contrez dar e cam naspa sa fie chiar totul in roz maine caut pe forum ceva mai ...am un lapsussss.....intelegeti voi Ma retrag sa vad prima parte ( din 3 ) la Regina Margot.
p.s. a aparut de ieri un carut la noi pe etaj, inseamna ca tocmai s.a nascut prietenul de joaca al bebului este tot baietel
noapte buna si sanatate tuturor
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Daaaa porumbei,eventual ciori batrane Noa las' ca si asa merge Faine cadouri a primit Angelo!
Pai Mario vad ca papa pufuleti.
monica70 spune:
MARAKI n-am priceput nimic,dar stii tu ... ziua critica intelectual
Aaaa ... stai ca m-am prins ( tot tarziu azi ) adica te plicti fara ? Da' sa nu te contrezi tu,numa' sa stai pe margine, ca aia doi din balcon de la Muppets? Sau am bagat iar eroare ?
Apropo,da' de ce-l tot faci pe Angelo bebe,ca-i baiat mare