Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat,asta l-ati vazut?
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo#date/2007-11-18/17:44:44

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki ce mai faci? ce mai zici?
Moni si marco tot asa intreaba daca dispare tat-su, sau eu:une tati? une mami? mai nou zice:ce taci?. pe toata lumea intreaba asta la telefon.
de ce nu o ia mama ta in timpul sapt. pe Dia. asa in weekend sunteti impreuna.

Marco doarme de la ora 13, am reusit programul de gradi. parca vad ca la ora 15 e sus.
a papat ciorbita si o clementina. sa vedem ce va manca dupa amiaza, ca mi-a fost lene sa-i fac ceva.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

GIO pai special de aia o ia in WE,sa mai dorm eu dimineatza sambata si duminica macar,ca in rest merg pe 7 la birou ...

Ma apuc iar de conta,desi am o stare cam azi.

www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pai atunci odihneste-te si nu te mai plange, ca-ti face un bine. sau zi sa o ia doar intr-o zi, nu tot weekendul.
spor la conta.
eu as vrea sa ni-l mai ia cineva de pe cap, macar o zi, in weekend. dar nu e cine...chiar si la socrella i l-as fi dat.
ne e dor de o zi de leneveala in pat pana tarziu.....

am pus 3 filmulete in (3), la semnatura.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova, astept sa se traga un film pe cd, este comedie Aquamarine, ma duc in dormitor sa.l vad cat doarme Angelo. Scriu mai mult dupa masa
Moni baga aici ca eu sant mai dusa cu pluta: ce explici la copil despre frunza de salata?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

MARAKI hai ca m-ai inveselit pe ziua de azi, pai ce sa ii explic cine stie ce? Dialogul suna cam asa:
Diana in timp ce papa sarmale: CE-I ACOLO?
Eu: salata verde
DIANA cu mana intinsa si insistand: CE-I ACOLOOO TZALATA VELDE?
Eu am luat o frunza i-am dat-o si i-am zis: e o frunza salata verde,pe care o mancam mai tarziu cu cartofi,nu cu sarmale (ca deja voia sa o guste )
Ea a mai zis de vreo doua ori TZALATA VELDE si gata momentan...
Evident ca nu am zis cum trebuia,adica ceva de genul salata asta creste in gradina,asa cum are si bunu sau ca melcii papa salata verde etc. dar am o scuza,ca-s cam pleostita azi O sa recuperam noi,nu avea grija

www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

se pare ca saptamana aceasta din cauza votarii nu pot aparea la tv de asta TIMOTEI nu a aparut dar va tin la curent

am afcut curat la hainele copiilor si am sunat si o amica careia i am dat o multime de hainute mici de la stef sa le aduca ca sa pot sa i le dau unei bunici de la mine de la scoala ....a nascut nora si ptr ca s foaaaaaaarte saraci au scos copilul din spital infasurat in capod.....offfffff m au impresionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

politicienii nu pot aparea la tv ....ca i considerat reclama

Mergi la inceput

Io-s happy.A reusit Diana sa faca TOT PUZZLE CU LITERE!!!
Si n-am pus-o eu,ea l-a cerut,in timp ce cauta cu buni ce jucarii sa ia cu ea in seara asta.Si cred ca l-a facut de ambitie sa ii arate la buni ce stie ea!!! Intai m-a lasat tablou ca le-a pus din prima pe L T si I,dupa care a continuat in stilul ei,adica cu incercari si iar incercari pana nimerea.Eu am directionat-o in sensul ca ii ziceam "nu e bine acolo ,mai cauta" sau "e bine dar trebuie pus invers" .Mi-a placut o faza: il pune pe O la locul lui rapid (singura litera pe care o stie) si zice UNDE ATU O? Eu zic nu mai e alt O! La care ea cauta si imi arata cu satisfactie pe ... Q !!! Si il pune si pe ala fix la locul lui
Deci nu s-a lasat pana nu le-a pus pe absolut toate! De cate ori era singura cu mine,nu avea rabdare sa puna mai mult de 5-6 odata si isi gasea alta ocupatie,de aia zic ca e meritul lui buni.Asa facea si cand era mica si o puneam sa imi arate plusurile: cand venea frate-meu sau altcineva i le arata pe toate,mie numai cateva cand avea chef.
In schimb, nu vrea absolut deloc sa repete dupa mine literele.

Mergi la inceput

Gata mi-a plecat deja Dienutza ...
Acum cu puzzle asta iar am luat-o pe mami "tare" ca ea are tendinta ca de cate ori nu poate face Diana ceva repede, sa o ajute ,sau daca nu zice ceva repede cand o intreb, sa raspunda in locul ei Si Ghitza mai facea asa - de exemplu o ajuta sa se catzere pe un calutz pe care putea sa se urce si singura,ceea ce ma calca pe nervi.Eu de obicei o las sa se descurce pentru ca vad ca atat incearca ea singura ,pana ii iese.Cred ca e mult mai buna metoda mea,eu o incurajez si ii tot zic "hai ca poti",sau mai "fac misto" asa un pic de ea ca a gresit si mai radem impreuna (ca de exemplu cand a zis ca are doua ... nasuri ).
Aaaa si inca ceva,dupa ce a terminat Dia puzzle, a zis mami "seamana pe tine,ca si tu aveai imaginatie la jocuri,pe toate le rezolvai repede" Asta dupa ce cu 10 minute mai devreme m-a "kk-rit" ca de ce i-am cumparat astea cu litere, ca nu stie Diana inca sa faca asa ceva

Mergi la inceput