Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ha-ha-ha....
eu inchid forumul...eu il deschid...cu mesajele mele.
unde sunteti gagici?
salutare!!!
toate bune si frumoase, tati e pe santier si la birou...noi acasa la caldurica. poate iesim putin dupa amiaza.
si o sambata faina sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata ,
Prezent si noi sa nu o lasam singura pe Giova. Am pus masina sa spele , cand e gata o sa plecam putin in parc . Pe urma vin si fa o pizza pt pranz, mancarica pt Clara si la culcarica , ca dupa-masa vrem sa mergem intr-un orasel unde e Carrefour , Deja am prevazut ca vom cheltui o gramada de bani .
Astery, ai sa vezi ca incet incet o sa inceapa el sa zica mai mult e, puiul mic.
Ingrid
Ieri a mancat fica-mea ceva de speriat :
-dimineata : 3 branze topite
-la pranz : supica
--la 16,30 : gratarel de pui cu cartof pire (juma de portie)
-la 18 : 2 felii de pepene
-la 19 : cealata juma de portie de cartof cu carne , plus 2 feliute de piept de curcan presat
-la 19,30 i-a adus sotul niste pufuleti si 2 iaurtele
- la culcare 150 lapte

Eu nu am vazut-o sa pape vreodata atata . Dar probabil raritate , asa ceva sigur nu mai prind curand

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata si de la noi.
Ana, ma bucur mult ca a papat Clara bine, sa dea DD sa o tina tot asa.
Giova, Irina, Ioana, Ioana, Mira, Doina, Alina, Cata, Moni, toate toate fetele (daca am uitat pe cineva va rog sa ma iertati), sunt profund impresionata de gesturile voastre si de incercarile de a-mi gasi Gravibinon. Sincer, nu acuvinte sa va multumesc, nu aveti idee cat inseamna pentru mine suportul vostru.
Strumfa e cu mama la plimbare si eu ma apuc sa fac o ciorbita. Mai fetelor, de vreo doua saptamani fiica-mea nu mai vrea ciorba/supa si la ea asta era mancarea de baza. Ia doua linguri si imi cere 1, 2, adica felul doi. In schimb mananca legume fierte(dar din care sa nu lipseasca fasolea verde) si muuuuuulta carne, daca s-ar putea la fiecare masa.
VA pup, ma duc in pat si dupa aceea sa fac mancare.
PS; am pus niste poze si filmulete noi ce mai aveam prin aparat nedescarcate.

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare fetele....
stef doarme eu sunt harnicutza , si fata invata la istorie

ne am trezit pe la 8 apapat strumfu branza topita cu painica la greu iar acum il astept cu supa de galuste, apoi dau o fuga la cora sa le aiu carti...biancai un dictionar roman-englez si un atlas geografic iar la strumf ceva cu animalutze

va pup si ne auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mi-am intins si eu rufele, Marco a stat putin cu mine pe balcon si acum vreau sa-i dau sa pape si la somnic.
pe la ora 11 m-a tras de manan si mama papa...asa ca i-am facut o painica cu unt si a topit-o. sper sa mai pape ciorbitza acum. felul 2 mai tarziu.

Ana super bine a mancat Clara ieri. spor la stricat bani azi...poate gasesti jucarii pt. craciun.
Ralu sper sa-si revina Anastasia cu ciorba/supa. am vazut pozele si filmuletele. e mortala!!!!
Cosmi spor la treaba si voua....vad ca invatati de zor.

avem si noi ceva poze:
http://family.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=561357902&security=ashPDc
filmulete poate cand doarme marco sa apuc sa pun.

Marco se uita la baietelul cu catelul vorbitor din partea stanga a ecranului si zice:Uca, Uca(Luca), dar si seamana cu prietenul lui de la gradi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Buna fetele,

Nu prea pot sa scriu din cauza lui Theodor, vrea sa tasteze si el. Am o maimuta... tot trebuie sa imite...
Draga Ralu, am vorbit cu prietena mea, din pacate nu a mai gasit gravibinon. Ai putea sa incerci sa intri la Prieteni dintotdeauna, este acolo o pagina cu moldovencele de peste Prut, poate ai noroc.

Ma duc sa-i dau sa manance si sa-l culc. O zi buna!

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by monica70

IRINA imi pare rau de Mario,hai ca ii trece.Altceva n-are,doar febra? Cat de mare? E vioi? Sper sa nu-i urce mai rau la noapte si e normal ca te simti nasol Poate de aia nu voia sa manance,nu stiu care remarca odata ca inainte cu cateva zile de a fi bolnaviori parca nu mananca cum trebuie!
Cu intelesul,poate ma ajuta Ana cand are timp,eu am zis ca bioritmul meu intelectual (ca si celelalte dealtfel) sunt la pamant

Daniela te inteleg ca iti place sa dormi cu ei,uite mie iar nu-mi place deloc ca a venit mami sa o ia d-aci Sunt picata in cap,desi uneori imi vine sa imi iau campii ce ma enerveaza,cand nu-i aci,nu imi place fara eaaaaa

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

si vazut? nu.ti convine ca Diana e la mama ta, mie-mi spuneai sa.l las pe Angelo la socrosenii Iti dai seama cat imi convine mie, sa stiu ca aia-i sufla-n fatza si ala il impunge cu barna in coaste?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

CRISTINA ma bucur ca ai scris Nu ne intepam mai,dar n-ai vazut ca Marakinei ii lipsea un pic de VERVA? Io si Iriduma avem intotdeauana din belsug si am trantit si p-aci un pic pentru derutarea adversarilor.Stii vorba aia,daca nu poti sa ii convingi,zapaceste-i

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

eu am declarat public ca nu ma mai contrez la scutece

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asteryaro

ma-ma-ma-ma-ma... si gata, ce credeati?

Nu mie, asa, in aer... dar tot e ceva...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

asa zic si eu ca Moni, important este ca a zis si inseamna ca va vorbi! Angelo tot asa, iaiaiaiaia si cam atat

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello!
MARAKI dar e o diferenta,Angelo cat sta o ora-doua la ei ... pe cand mami o ia de pe la 18-19 seara pana a doua zi la amiaza.Si azi pe la 12 si ceva a sosit.A mai stat pe-afara o ora cu taica-su deci pana la 13,acum am pus-o la nani,doarme vreo 2-3 ore si pe cand se scoala iar pare mami dupa ea.Practic nu mai apuc nici in WE sa stau cu ea nici cat peste saptamana Dar asta e,trebuie sa ma refac si eu un pic,sa mai vad un film,sa mai dorm pana la amiaza si sa-mi mai fac treaba linistita.O sa recuperam noi de sarbatori,cand voi sta doua saptamani acasa

A mancat Diana o sarmalutza (cica a mancat si la mami inca una) si pe urma a lins de pe felia mea cu cico + afine ,toata era moshcolita pe fatza si maini
Mai nou tot intreaba: CE-I ACOLO? pe langa CE ATA? si CE AUDE?
Azi a vazut salata verde si a trebuit sa ii dau o frunza si sa ii explic ce si cum.Nu mai zic,cum dispare taica-su,incepe: UNDE TATI? UNDE PICAT (=plecat ) TATI?

Am vrut sa ne uitam prin dropuri,ca mi-a zis sa ii pun APIII: I-am pus pe Clara si cica: CALA VAZUT-O ! Am uitat ca i-am aratat-o si ieri
Am incercat la Anastasia,dar nu merg filmuletzele,asa ca am pus la Mario: NU MALIO,APIII PUNE! Noa atunci i l-am pus pe Marco,a zambit un pic la masinutze dupa care iar: PUNE MAMII APIII! Precis voia sa ii pun filmul cu Veronica,cu multi copii,dar m-am facut ca nu pricep ... oricum era ora de nani,in sfarsit a adormit

Mergi la inceput