Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Trebuie sa eliberez ringul, are sotul treaba la calculator...
Multa sanatate puilor...

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DOINA chiar ca de cand nu ne-ai mai scris despre Theo! Am ramas cu petele alea care erau chisti de lambii ,n-am stiut ca se poate asa,aveam impresia ca-s pe undeva prin organele interne chistii aia ...

Abia astept sa ii dau si eu cuburile alea de lemn cadou,dar cred ca abia astept sa ma joc eu de fapt Eu sper sa ii placa si ei si sa construiasca singura ea si sa i le daram eu, ca la alea ce se imbina ... Mai si cat mi-am mancat nervii ca nu construia ea nimic,numai imi darama,pana cand brusc s-a apucat de treaba ...

Apropo de cuburi,am vazut azi intr-un magazin din zona ceva ce sigur o sa ii iau,desi costa vreo 50 de lei Sunt chestii din alea de plastic care se imbina, in forme de rotitze,sau moristi,nu stiu cum naiba sa le descriu,dar n-am vazut nicaieri pana acum si de cand caut ... si ele-s langa noi! Bine ca in loc sa iau 1000 lei avans am luat 200 ,macaronari idioti... Poate ar trebui sa ma tzap urgent pe ele maine,ca tot asa noroc am eu,daca nu iau ceva cand imi place nu mai gasesc pe urma

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni sunt de la Bebito alea? marco are ceva asemanator cu ce zici tu...maine le fac poza si ti le arat.am vazut pe undeva ieftine, cam la 20 lei cutia.
Doina imi pare rau ca a racit Theodor la gradi, nu e mic pt. gradi. eu zic ca depinde de fiecare cat e de rezistentMarco e din martie la gradi si nu am avut probleme cu el. cat despre lambli...bine ca sunt dintr-aia...vorba ta...si nu e alergic.

am fugit la baita si la culcat pitic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

GIO am cautat cu google BEBITO si am data de asta
http://www.librarie.net/carti/50297/Bebito-joc-combinativ-pentru-copiii-frumosi-si-destepti-12-luni-
parca voi asta il aveti nu? Vad ca asta e mai ieftin,cu 35 dar nu au pe stoc
Ce am vazut era ceva asemanatoor,dar nu cred ca era BEBITO,era o cutie mare si aia ...
Se joaca Marco cu ele,ii plac?
Bine ca am dormit vreo 2 h si tot mi-e somn,se vede ca am baut doar o cafea mica azi.Merg sa citesc niste reviste ... iar m-a aprovizionat sotul,ba mi-a luat revista Avantaje cu poseta de seara gri si cu farduri "cadou",ce sa fac io cu ele ???
Of si am vrut sa ma si tund azi,dar nu era coafeza in zona.M-am hotarat il las lung totusi (nu se stie pana cand ...) , doar ca vreau sa imi mai aranjeze pamatuful un pic.

IRINO aspiratorul ala e de jucarie sau adevarat ? Cum mai e Mario?

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Da Moni asta e, Marco nu se joaca cu ele, le arunca prin casa doar.
La selgros sau Metro nu mai stiu exact, e un aspirator asa de fain la vreo 30 lei.

merg sa-l scot din cada, ca l-a preluat tat-su...ce bine ca l-a decalotata aproape de tot, si mie imi e groaza sa-l curat acolo, nu face el foarte urat, dar....nu-mi place.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bebito are jos, la libraria de sub noi... nu stiu preturi, dar aflu maine.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Lasati ca poate se indura fratelo sa tragem o tura la ceva depozit de jucarii ce-l stia el,poate gasesc chestii mai ieftine acolo.Aaa si apropo de aspirator,ANA n-a gasit nimic azi omu' la en gros Dar a zis ca se mai uita cand mai merge,ca cel putin de 2 ori pe saptamana are drum.Eu stiu sigur ca de unde am luat setul de curatenie,tipa avea doar o bucata,ca a zis ca luase doua si una i-a cumparat-o ea fetitei ei.Dar nu se poate sa nu mai aiba si altii in alte locuri.
Chiar am remarcat ca cizmele Dianei sunt fix ca ale Iarinei,doar ca ale ei sunt roz,nu rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ufff am uitat ce era mai important
Bee sa fi sanatoasa, iubita si sa ai parte numai de fericire.
Crisu

.....eu ma retrag sunt franta si pe deasupra am inceput sa tusesc.
noapte buna

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI BEE, CRISU SI PUFUMIC!! SA AVETI PARTE DOAR DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!!
Eu am citit mai pe fuga ce ati scris, cu laptele si noi avem aceeasi problema, tot in somn, pt ca bea max 300 ml/zi, 200 dimineatza, iar seara refuza...il dau doar in somn, pe la ora 23. Asta e!
2 zile a fost ok, azi a inceput iar cu tusea, destul de rau, asa ca a luat sotul Stodal de la farmacie si am vazut ca e homeopat, iar eu am asa o parere buna despre homeopate..(sper sa nu se supere unele fete pe mine ). In fine, i-am dat o linguritza asta-seara, continui si maine, sper sa se opreasca.
In rest, pe acasa si cu ea, a inceput sa faca linii cu creionul, se bucura tare cand reuseste, dar n-am pus-o eu, doar ca a vrut sa ma imite cand ii desenam. Mai trebuie sa faca bastonase si gata scoala!
M-a lovit azi si m-am prefacut ca plang, a ramas stupefiata, pt ca nu m-a vazut asa niciodata, a inceput sa ma mangaie pe cap, apoi la intrebarea clasica: mai faci?, a raspuns de nu stiu cate ori tare: NU, NU, NU!
Eu ma duc la culcare, am avut o zi mai grea azi, a trebuit sa supraveghez muncitorii ce n-au terminat nici acum cu finisarea izolatiei...mama lor de nesimtiti , o zi vin, 5 nu!
Sper sa apuc sa intru maine, vad ca sunt in urma cu multe!
Irina, sanatate lui Mario!
Astery, bravo, bravo, bravo micutzului ! Vezi ca se poate? E doar inceputul, o sa spuna in curand mai multe.
Restul fetelor va cu drag, ma scuzati ca nu va nominalizez,dar sunt foarte obosita.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

si eu va salut...de abia l-am culcat pe [pitic, nu prea vroia, fugea prin tot apartamentul.era sa adorm si eu cu el, noroc ca mi-a inceput filmul.
merg sa-i dau laptele si la .
pe miane.

_

Mergi la inceput