Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata mamici si burtici!
noi ne-am trezit de multisor, dar vreau sa va spun ca de cand ii pun in bibe de seara 2 cupe de cereale nu ne mai trezim pana dimineata sa cerem papa, asta inseaman de la ora 22 pana la ora 7.
noi astazi nu o sa mai putem intra sa vb cu voi nu ca nu ne-ar face placere dar plecam la parintii mei si ne intoarcem maine seara asa ca vb maine seara.
noi va dorin sa fiti cumintei bebei sa lasati si mamicile sa se odihneasca pt ca este week-end.
va dorim sa fiti mancaciosi si sanatosi!
sa va mai spun o chestie apropo de iaurtelele cu fructe de la danone, nepotica mea a fost internata la colentina cu toxiinfectie si cica ar fi de la danonino, asa ca feriti-va cat mai mult de iaurturile ce fructe de la danone.
noi acum va pupam si sa citesc numai de bine maine cand ne intoarcem.

catade STEFAN9.03.2007

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

hop si noi .
ier nu am patut intra pt ca nu mai lasa nimem calculatorul liber ba fratele meu ba sotul si mousa care vrea sa stea nu mai cu mine este un mamacios si jumate:).
analizele au iesit super nu avem anemie asa ca nu este necesar sa luam fier.
bilancul la 7 jumate avem 10kg si 73 de cm eu cred ca este ok si ma place cum arata puiul meu:)
va pup
p.s revin mai tarziu acuma o sa papam un pic

matilda http://family.webshots.com/photo/2979291530096653195AMeMiJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

tuturor bebeilor care au mai implinit inca o luna. Sa cresteti mari si sanatosi !!!!

gabdyd - ma intelegi.

amma23 - Ingrid beneficiaza in continuare de foarte multa atentie. Sa stii ca si Ian cand ma vede vrea sa stea numai cu mine. Daca il tine taica'su in brate se intinde pana ajunge la mine, iar daca vede ca Ingrid e la mine in brate incepe sa planga si isi fixeaza ochiisorii in ochii mei rugator sa il iau si pe el. Va fi din ce in ce mai greu pentru ca amandoi ma prefera - si doar pentru ca eu ma joc cu ei, le cant si le spun poezii, merg de-a busilea cu ei in casa, fac pe pacientul pt. Ingrid si se amuza, stau sa ma fardeze (imaginar), sa ma imbrace cum vrea ea, facem teatru de papusi si alte din astea pentru copii mici.
Mie imi place sa stau cu ei, dar sunt din ce in ce mai obosita. In ultima vreme ma trezesc noaptea cu stare de rau..

Phili - sunt super mulajele pt. manuta si piciorus. Poate ajungi la Kidex si vei gasi acolo.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Vroiam sa va raspund dar sunt asa suparata ca am uitat ce vroiam sa spun. Si nu nu sunt suparata pe Maria ca ea e o scumpica si mananca la fel de bine. Adica nu va inchipuiti ca mananca f mult dar nu mai sare mesele si mananca asa cu pofta lucru mare zic eu. Sunt suparata ca azi noapte ne-au spart masina in parcare (si are si alarma). De auzit n-am auzit-o pentru ca nu era parcata in fata blocului. Nu ne-au luat decat detectorul radar din torpedou. Altii saracii au patit-o mai rau (le-au luat si scaunele). Oricum avem Casco deci nu platim noi (asa cred cel putin) dar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

'neata

Eduard Andrei de Ellamiss
Riana de Andreea20
Alexis Florian de Alia.ro
Sebastian Alexandru de Madalina78

Si pentru Maya de Alina (nu intri si tu mami sa ne arati comoara?!?!?)

Matilda, cum sa nu ne placa Mousa al tau. E un dulce si jumatate

Noi am avut o noapteeeeeeeeee... dupa ce m-am bucurat ca la ora 10 puiul meu era pe taramul viselor, s-a trezit si ea pe la 11:30 ca nu s-a jucat suficient, sau cine stie ce o fi uitat sa faca ieri si pana la 3 a tinut-o ba in urlat, ba in chiuit (daca o luam in brate). Si daca asta n-a fost suficient... la 7 a fost in picioare, vesele, zambitoare, gata de o noua portie de joaca ... si abia acum a adormit. Pai mie mi-a fugit somnul acum.. eu vroiam sa dorm azi noapte sau macar dimineata.

Asa ca fug sa beau o cafea mare, neagra, tare... cine mai doreste???

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

tzuna noua ne-au spart-o ieri noapte, era in fata blocului, nu au luat decat capacele de la roti, ca inauntru nu au gasit nimik o sa treaca si ea supararea
Felicitam Maria ca papa, sa o tina tot asa!

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaaa.in sfarsit am timp sa scriu

deci bilantu la 8 luni a fost: 8 kile 400 si 73 cm!!! io zic ca e ok!

io si sotu suntemn racici cobza, Edy inca nu da semne, dar el a avut diaree si apoi in ziua urmatoare s-a trezit cu ochisorul umflat de era sa fac infarct!!!acuma e mai bine , adik muuuult mai bine, nu mai e rosu nu mai e umflat dar e tare greu sa ii pun picaturile pt ca nu sta!!! sincer NICI IO NU AS STA!!!!

din categoria ce nu facea si face: ( ca ma tot plangeam io ete na ca acu face si tinte nenica dupa kuru lui ca baga dejtele in cea mai mica gaurica si tot ce prinde baga in gura, se ridica etc etc)MERGE IN 4 LABE cu o vitezaaaaa, se ridica in picioare de ce prinde, URLAAA daca nu are chef sa se deplaseze pana la o jucarie, pur si simplu se pune pe burta si incepe sa urleeeee! putoare ca ta-su!si nevrozat ca ma-sa!
are 3 dintzi si se mai pregastesc inca 3!!! o iau pe campiiiiii....

ma-ma...NU ZICE NICI SA IL BATI!!!!asa ca imi ping ranile , si ma bucur ca macar vine la mine si ma "pupa" asa cum stie el!

Ca sa fim si noi in randul lumii: A REUSIT SA CADA DIN PAT! la mama, care saraca era mereu super atenta eta ca o pati si edy cazu nu are nik , se comporta la fel...ADIK E UN RASFATAT!!!!

L-A INVATAT mama sa dea ce are in manuta daca ii ceri...e o figura!, stie unde sunt ochisorii si limba pe animalele din carticele, dar nu vrea sa arate pe el sau pe mine , si acu ne chinuim cu nasu si gura

i-am cumparat o jucarie pe care doream de ult...e un fel de minge ( asa am gasit io) cu gauri in diferite forme si cuburile trre sa le bage fiecare prin forma lui.sper ca ati priceput ce vreau sa zic!
la inceput era mai buan de ros decat sa urmareasca ce ii arat io, dar putin cate putin in fiecare zi a invatat ca trebuie bagate acolo si se bucura si da din palme gen bravo-bravo cand reuseste ( sa bage oforma pe care io arat io unde trebuie, inca nu stie formele!)NU e geniu edy !!!nici nu as vrea!

mai era ceva dar am uitat, edy ma trage de pantaloni si striga "ba-ba" si cand plange in loc de mama zice "ne-ne "si intinde manutele sa il iau in brate!

cred ca atat...poze nu am pt ca nu merge camera

Mesaj de la edy:dfffggnhhg

cxgfgf gfghjkl876td34w34dfgvbrevb fgb v vvfg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

acuma am vazut....SCUZATI greselile dar io scriu si cu un ochi sunt dupa edy si cu unu pe monitor!

am uitat : cand il cert si ii zic ca ii dau "na-na" peste fund, incepe sa ma certe pe limba lui si sa ma bata, capul in gura e cel mai bun, palme peste fata si piscaturi zgarieturi, si sa nu mai zic de trasu de par!!! O NEBUNIEEEEE! si cireasa de pe tort este ca se arunca mai frate fara nici o fricaa, e repezit, CE MA FAC IO CU EL, MAI FETELOR!!! mi ca se loveste odata de ...si daca nu ii dai ce vrea sa te fereasca sfantu, urla si da din poicioare si maini si da cu capul...offfff...berbec ca mine...e capos rau de tot!!!

va tuc si un week placut ,

fug sa pregatesc bagaju lu Edy ca mergem la masa la socrela si maine la mama ca vine cu porcu de la tara...asa ca facem o pomana porcului deci m-am scos de bucatarit 2 zile!!!

pa pa

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Sa continui de ce sunt intr-adevar suparata. trecand peste faptul ca ne-au spart masina, platim 100 euro rata pe luna si acum in week-end vom cara toate cumparaturile cu carca (pampers, apa, lapte, iaurt etc.) sunt si pe punctul de a fi data afara de la serviciu. In ultima vreme nu am mai avut cum sa plec de acasa pentru ca fata care statea cu Maria lucreaza si mai mult si nu ni se mai potriveste deloc programul. Luni aranjasem cu sotul sa ne duca pe mine si Maria in Drumul taberii dis de dimineata, sa trec pe la o gradinita si sa rezolv problemele , apoi as fi colindat cartierul pe la niste prietene cu bebei f mici pana spre seara cand ne recupera sotul. oricum era destul de complicat dar macar rezolvam o problema urgenta si mai aveam o sansa sa continui acum ....

Gata, va urez week-end placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetilii,care dati ciorbita la bebeii cu ce o acriti??as putea sa ii dau lu razvanu???

Tzuna imi pare tare rau pt ce vi s-a intamoplat...bine ca a fost doar atat!!!pup

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput