Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Buna fetelor.Dupa o lunga absenta , am revenit si eu.In week-end am fugit din Bucuresti.Impreuna cu fetita cea mare, sotul si prietenii,am plecat la Bran unde am avut parte de o binemeritata odihna.Pe Tudor l-am lasat pentru prima data la mama, pentru a vedea cum se comporta in lipsa mea.Si totul a fost minunat.Noi ne-am distrat iar Tudor s-a comportat minunta la mama. Dar....
...de luni a inceput distractia , si cum trebuia sa recuperez, am trecut prin doua zile ( si nopti)de calvar.Tudor a urlat non stop, a facut febra (39,2)nasul era vesnic plin de secretii,iar in 24 de ore a dormit maxim 3 ore legate.Batista bebelusului nu mai facea fata, iar cu tot cu antitermice febra nu scadea sub 38.
Dar azi totul a fost mai bine.Pediatra a zis ca s-ar putea sa fie si de la dinti, dar si din cauza nasului.Mi-a dat un sfat care a dat rezultate: se pune in nas ser fiziologic cald,il las 5 minute sa dizolve secretiile, apoi folosesc batista bebelusului, iar apoi ii dau cu spray cu apa de mare. Si efectul a fost miraculos. Nu-i mai curge asa de rau nasucul, si azi a dormit foarte bine.Bineinteles ca Miriala a mai ramas, dar o pun pe seama dintisorilor,deoarece gingiile lui sunt rosii si nu ma lasa sa le ating.Am citit respunsurile voastre dar am uitat la ce trebuia sa raspund asa ca o las balta.

poze Tudor
poze 6 luni Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Dati-mi si mie o idee de un cadou de Mos Craciun pentru fiica mea de 9 ani si jumatate, caci papusi si alte jucarii nici ca mai cumpar.

poze Tudor
poze 6 luni Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

roxana, humana 3 eu i-am luat cu banana si vanilie si are un miros placut, consistenta mi se pare un pic diferita fata de h2, iar din pacate face cocoloase daca apa nu este suficient de fierbinte si daca nu agiti imediat apa si praful de lapte. eu am reusit sa ma enervez cumplit de cateva ori ca se infundase tetina la bibe si nu reusea david sa pape. am comandat acum h3 cu mar sau cu vanilie simplu, poate este diferit.

diana (raisafudulu), sa stii ca cei din germania mi-au trimis un mail ca au primit banii si imi pun coletul. asta a fost pe 22 si dureaza minim 10 zile lucratoare. cum primesc, te anunt.

absoluta, eu am cumparat revista cu alimentatia si mi se pare minunata. o recomand cu caldura. vreau sa-mi trimiti un PM cu ceea ce ai discutat cu dr. nascuti. nu am gasit nr. tau de telefon in listuta. multumesc anticipat.

LA MULTI ANI CU INTARZIERE, DAVID ALEXANDRU! MAMI SI TATI TE IUBESC MULT DE TOT SI ITI UREAZA TOT BINELE DIN LUME!la multi ani, rares, radu, alexia, maya si alex! sa cresteti mari si sanatosi!

voi spalati copiii pe dinti. eu i-am luat lui david pasta nenedent si l-am spalat odata si m-am lasat pagubasa. de lene, evident.

cam atat ca ma striga sotul ca-i ora patru si eu bantui p-aci!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Neata fetele!
Fac eu cafeaua si va invit, cele care nu beau cafea le fac ceai su suc proaspat de porto ca am timp deoarece m-am trezit de la 5.00 .

Multumim de urari! LA MULTE LUNISOARE SI MUUULTA SANATATE SI NOROC TUTUROR BEBEILOR NASCUTI PE 23 SI 24! - DAR SI CELORLALTI BEBEI!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ADULTI!

Ieri Radu a facut febra 39 apoi 39.4 si a fost extrem de maraici, i-am dat Nurofen si supozitor cu Novocalmin (doar cand a avut febra mare) si i-a scazut temperatura, dar nu a prea mancat..., azinoapte s-a trezit din ora in ora urland, era cu ochii inchisi si plangea mi-a fost asa de mila de el, la 5.00 s-a trezit vesel si cu temperatura 38.2 speram ca zi sa fie mai bine, ca nu vreau sa ii du antibiotic.
Vad ac e superactiv. Mai vedem azi.

mai citesc din urma si revin si cui raspunsuri daca am unele coerente.

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna dimineata

Va poftesc la cafeaa....dulce, amara, cu lapte sau fara......avem de toati.....de mult nu am mai pregatit eu cafeaua

Lumi-nag...sa fiii sanatoasa si iubita

Magda bine ai venit si iti doresc sedere frumoasa in Romania si sa te bucuri si sa te rasfeti in sanul familiei

Val nici a mea nu bea apa si nici ceai pana acum o luna.....a inceput sa ea singura, adica ii dadeam dupa fiecare masa si intre si tot timpul refuza....pana cand s-a saturat sa tot insist si a accepta.....deci eu zic fara sa fortezi lucrurile v-a lua apa cand crede ea ca e necesar

Sherbi si io am primit acu confirmarea de la ei ca au pus comanda si in 2-3 zile ajunge....io am facut prostia ca nu am confirmat cu parola care au trimis-o la mine pe cont......si de aia a durat da de neuroni lipsa cand ai

Pupici pentru Radu de Doina sa nu mai revina urata de temperatura

Avem pozici multe aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Riana de Andreea20

Alexis Florian de Alia.ro

Eduard Andrei de Ellamiss

Sebastian Alexandru de Madalina78

Sherbi nu aveai somn azi noapte...la ora aia se sta in pat cu sotu nu se bantuie pe net

Avem pozici multe aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

neata stup si La multi ani! sarbatoritzilor zilei ,

eu n-am facut mulaj, i-am luat amprente lui Julie, la talpici si mai nou si la manute. DAr e tare frumls, trebuie sa iiiau si Riannei

ZAdi, Julie are 4 ani, dar cred ca ti-ai dat seama din semnautra,
Nu, mami nu s -a ;lasat de fumat,
am fugit scuze de grease li ne luptam pe tastaturta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neata....eu la cafea cu lapte!!!!!

Noi suntem bine,papam f bine ma rog sa il tina...iar eu trag tare ca sunt tare in urma cu unv si ex e miercuri...

Crina_mio premergatorul classic atunci il luasem,era prima data in el si oricum nu prea ii place,asa ca ala nu prea la ajutat poate celalalt,dar cel mai bine l-a ajutat canapeaua si patutul lui...

Doina tudor dar de la ce a facut radu asa mare febra??? pupam raducu sa se simta mai bine...

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu ca ma bazaie razvanu...hai pupici!!!revin...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

'neata mamici si pitici

Am lipsit din motive de neplata internet .
In general suntem bine, cam facem mofturi la mancare asa ca am renuntat la fructele de la 10. Mancam mai devreme supa sa vedem daca dorim.
Mai nou am inceput sa ne dam cu capul de patut si de scaunul de masa asa cum fac copii de la orfelinat. Mai face asa vre-un copil asa? Inseamna ceva in mod deosebit?

Fetelor stiti cumva cum pot obtine alte extrase de cont de la BRD? Pe cele din lunile din urma le-am ratacit si avem o problema cu banii de indemnizatie. Cei de la Directia Muncii spun ca i-au trimis, eu nu ii regasesc in cont, dar nu le pot demonstra ca nu am extrasele. Cred ca luni tre' sa ma deplasez la banca.

Revenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

arbatoritilor zilei
kiss rd-ul nu stiu exact cum .lucreaza dar exista in mod normal 2 variante 1. extras intermediar intre ultimul extras care il ai si primul care nu este, pentru care trebuie sa sti data ultimului pe care il ai
2. sau sa ceri duplicat de extrase
in functie de banca distractia asta se poate sa si coste ceva,, dar nu mult, cativa E

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput