Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

salutare,
adormit copilul,sa vedem cat tine pana se trezeste!!!

Aliana-bine ai venit sau revenit!!Vizionat pozele cu Rayan si vreau sa-ti spun doar atat! Are niste ochi asa frumosi,mari si expresivi de iti vine sa-l mananci!Sa-ti traiasca ,sa va bucurati de el si nu in ultimul rand sa fie sanatos!Mai asteptam mesaje de la tine.

Lumi_nag-mai e putin si imbatranesti!!HIHIHIHIHI!! Daca e nevoie vin si cu mielul.Te pup si iti doresc multa,multa fericire!Petrecere mare maine nu?

Dau spre retragere.Am avut o zi tare grea.Nu mai sta o secunda!Sunt intr-o continua miscare.Seara cad lata de parca as ridica pietre de moara.Va pup si va doresc o noapte linistita.

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Daaaaa, Loradin imbatranesc ...si nu pot sa cred ce repede trece timpul.Pai cam mare petrecerea ca am familie mare, dar este un motiv sa ne vedem asa ca va fi de bucurie .Sar'mana pentru urari
La multi ani si de la mine pentru copilutii sarbatoriti astazi.Pupam pe ei si pe mamicile lor.

Io ma duc langa ficioras ca nu mi-au iesit cornuletele cu sunca si cascaval asa ca am aruncat aluatul si mi-am bagat...picioarele.Sunt franta de spate.

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Inainte sa ma culc hai sa va zic ce-am gatit azi pentru Stefi, poate va inspir...

Ardei umpluti
Carne de vita (cat mananca bebe de 2 ori) , 1 morcov mic, 1 ceapa mica, 1 lingura orez, suc de rosii, patrunjel

Se fierbe carnea ,se toaca, se amesteca cu morcov ras, ceapa, patrunjel...se umplu ardeii si se pun in vasul yena ...se pune apa cat sa-i cuprinda si se dau la cuptor... dupa ce scade apa si sunt aproape facuti, se pune sucul de rosii si se mai lasa vreo 10 min.

Se blenduiesc cu o lingurita de smantana.

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Ellamis am si eu catea bebelusului.
Azi am fost tare multumita de ea.A mancat tot ce i-am dat sa pape.Dar a mancat pireutul cu conditia sa manance singura.Daca am incercat sa ii dau eu cu lindurita a inceput sa tipe asa ca i-am pus castronelul in fata si ea si-a bagat amandoua manutele si a inceput sa manance.La sfarsit va dati seama cum arata dar ce mai conteaza important este pt mine ca mananca.

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

quote:
Originally posted by kmi78

LA MULTI ANI COPILASI FRUMOSI nascuti intr-o zi de 23!!!!!

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

Multumesc, Kmi, multumesc, azi am implinit si eu 363 de lunisoare.
Doamne, zici c-a fost ieri...
M-oi face vreodata mare?? Se tot intreaba mama care mai spera inca !

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

La multi ani, deci scumpicilor care astazi mai adauga o lunisoara, nu unei babe ca mine.Mai nou Lucas ma faca baba, si-o fi dat seama????
Aliana, bine ai revenit.Mi-a fost dor de Rayan , daca ai stii cat am mai cautat o poza cu el.Mor dupa el, da-i 10 mii de pupe de la mine. Muuuuuuuaaah!!
Io i-am facut mulajul la palma,la 6 luni,la picior n-am reusit.Tre sa mai iau alt kit dintr-ala.La un an ii fac si la palma si la picior.
Lucas incepe sa faca ochii verzi.Io speram ca-i ramana albastri-cenusii, dar se schimba incet incet.Merci, fetelor

Mergi la inceput

No, acuma bantui io singura pe aici si voi la nani! Cred ca ma car si eu.
Noapte buna, copii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by ellamiss

Crina mio, mai stii ceva de tipa din spital care ai stat cu ea in salon?Nici nu-i mai stiu nici numele, asa ce mult timp a trecut.Daca ai numarul ei de telefon, trimite-l,te rog, prin PM.

POZE CU BEBE EDUARD ANDREI

Ella pe colega mea de salon o cheama Alina si nu mai stiu nimic de ea si de printesa ei Maya. Alina daca ne citesti da un semn de viata, macar pe mess (cbucur2000@yahoo.com)

Mady - ce voinicel e Razvanelu la 6 luni... si ce bine sta in picioare!!! Il ajuta premergatorul, ca am vazut ca i-ai luat ambele modele.

Amma - vazut dragutul tau flacau, ce mare s-a facut... si ce manuta mica a avut la 6 luni si inca are. Oki verzi... si mie mi-ar fi placut... dar ramanem la caprui, desi nu mi se pare ca au culoarea definitiva inca... asa ca mai sper. AAa si La multi ani pentru cele 363 de lunisoare.

lilidana - daaaaaaaaaa... pentru noi frumos cadou. Ar trebui sa le sugeram sotilor. Si mie-mi place f. mult parfumul, mai am doar doua pufuri si-l pastrez pana o sa-mi iau altul. Eu l-am incercat in Pitesti si mi s-a parut ca miroase diferit de cel pe care mi l-am luat din duty free (cel cu capac auriu) si cam dublu la pret. AA si mercic de PM. No coment.. chiar nu merita.

Tzuna felicitari pentru ziua mai buna a Mariucai, sper sa fie si maine la fel dulceata mica.

"De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit"
Pai da... dar mai dati idei cu ce sa cumparam... ca poate primim pe masura .

Noapte buna fetelor si puiutzi voi sa va treziti dimineata asa mai pe la 9-10 sa de odihneasca si mamicile pe toti.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

quote:
Multumesc, Kmi, multumesc, azi am implinit si eu 363 de lunisoare.
Doamne, zici c-a fost ieri...
M-oi face vreodata mare?? Se tot intreaba mama care mai spera inca!

Sa cresti mare, puisor!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

stefimic,eu am steriletul de la 6 saptamani,medicul meu a zis ca e ok sa-l pun atunci.Nu stiu care a fost adevaratul motiv,dar eu primele 6 luni n-am avut o zi "curata" ,si acum iau fier "cu pumnul".Am vrut sa-l scot dar am inteles ca in 6 luni organismul se obisnuieste cu el,la mine chiar asa a fost,acum totul e normal,ca inainte de sarcina.

Mergi la inceput