Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Alexia, Rares, David, Radu pe care-l pupam sa treaza repede viroza, Diana, Maya Georgia si Alex al dianei_jors, de care ne este dor.

Azi nu prea a vrut mata mea sa manance, fructele foarte putin, legumele si cerealele deloc. Nici nu a facut kk, o vad ca se cam chinuie, poate si asta e motivul, nu stiu ce sa zic. Asta e. Speram la o zi mai buna maine. Vom merge sa ne vizitam verisorul la Constanta, asa ca maine ii dau borcanele, ca sa nu ma mai car cu bucataria dupa mine.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Adina, te rog iarta-ma . De dimineata cand am verificat lista celor nascuti astazi m-am uitat numai la martie si aprilie, uitand ca avem bebelusi si de februarie.

Mii de pupici pentru Alexia, sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by ellamiss

pentru MAYA GEORGIA
pentru DIANA
pentru MIHAI ALEXANDRU
pentru RARESU
pentru RADU GEORGE
pentru DAVID

Loradin lustra am luat-o de la MOBEXPERT.
Noi ne-am trezit de dimineata si ne-am gandit ca azi ar fi bine sa papam toata supita.Vai ce buna a fost!!!!Asa am avut o pofta de mancare!!!
Fetele cine imi explica si mie cum pot sa pun pe forum un site dar care sa scriu(exemplu:poze cu Andrei) altceva in loc de numele site-ului respectiv ?

ELLA SI BEBE ANDREI

http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Ella ca sa-ti apara pozele sub ceva scris de tine scri asa:

[ url="http://good-times.webshots.com/photo/2137021210102147972RxEMJI" ] aici [/url]

Tu completezi ce in intre ghilimele cu site-ul unde ai tu pozele dar nu lasi spatii libere dupa prima paranteza si inainte de ultima. Sper ca am fost explicita dar daca nu te-am lamurit citeste mai multe aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53222

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

[/quote]

Fetele cine imi explica si mie cum pot sa pun pe forum un site dar care sa scriu(exemplu:poze cu Andrei) altceva in loc de numele site-ului respectiv ?

ELLA SI BEBE ANDREI

http://community.webshots.com/user/mihaela160705
[/quote]faci asa:
[url= *http://*]poze cu Andrei[/url]
in loc de * pui " -eu am pus asa pt ca sa-ti apara schema

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Crina nu am vazut ca i-ai raspuna tu.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

LA MULTI ANI!!!!

Alexia bebe de Ghibuadina
Rares Teodor bebe de Roxanici
David bebe de Sherbi
Radu George bebe de Doina.todor
Diana bebe de Mikkyy
Maya Georgia bebe de Crina_mio
Mihai Alexandru bebe de Diana_jors

Mihael@,B_Zara,roxanici,...............merci.o sa incerc sa o fac si eu.marul copt...eu am un cuptoras mai mic si pun marul acolo.il las pana incepe el sa plesneasca si sa-si lase zeama....

alionushca.......si eu mai protestez cand ma supara cineva,dar in general prefer sa nu-mi pun mintea cu persoana respectiva.oricum ,darius si azi va iesi la plimbare(acum doarme).nu il scot decat daca e vreun vant sa doboare carutul.......in rest...cat se poate scos la aer..............vorba celorlalte fete..,,macar 30/40minute.

Amma23...............eu te inteleg ca asa patesc si eu de multe ori.cand zic ca am timp sa rasuflu citind cate ceva pe net ...atunci apare cate ceva.....da.aia e romanca ca pe aici quebecosii nu prea au treaba sa-ti dea asa ,,sfaturi,,.din contra....se opresc si vorbesc cu darius.il admira,ma intreaba de alte cele......dar sa ma fereasca al de sus de ,,sfaturile romancelor,,......de pe aici...recunosc ...nu toate......despre alaptat......eu am inceput sa renunt la alaptatul de noapte......pe motiv ca de saptamana viitore voi incepe si eu scoala si m-am gandit ca as fi tare obosita daca m-as trezi noaptea sa-l alaptez,asa ca noaptea darius papa laptic la bibe in general cam un bibe de 180 ml,rar se trezeste sa manance de 2 ori,dimineata la 6.30 el este ,,steag,, asa ca il alaptez si m-am gandit ca il voi mai alapta cand ma intorc de la scoala(in jur de 16)si seara inainte de culcare.cate odata si eu mai am regrete ca am rarit alaptatul ca de multe ori incerc sa-i dau tzatzi,dar cand vede bibe se repede ca uliul la el.....in plus laptele meu nu mai e asa consistent ca la inceput........sa vedem cum o sa ne descurcam in continuare.

loradin..............faza este ca eu cu tipa respectiva nu suntem cine stie ce prietene....ne-am mai intalnit la plimbari prin parcuri,in fata blocului....pana sa ma sune nu ne mai vazusem de 2 luni......iar nr. de telefon......aici se afla usor daca sti strada si codul postal....bineinteles si numele........eh!am trecut si peste...

madybulancea................ce frumusel este el cand rade si i se vad si dintisorii...eu spanac i-am dat lui darius facut cu orez.brocoli nu-i place.am incercat sa-i dau.sfecla rosie si conopida nu le-am incercat pana acum,dar am citit si vad ca sunt fete care au dat sfecla rosie...

phili..................nu am idee despre ce e vorba.ideea asta ne venise si noua si barbate-miu zicea sa-i dam cu un tus special si sa apoi punem pe hartie,dar uite ca trece timpul si nu am cautat tusul minune.....

absoluta.......sa sti ca si tatal meu cam tot asa se descurca cand il culca pe darius.il pune pe picioare,il leagana de cateva ori si dupa ce adoarme il pune in patul lui.mie mi-e teama sa nu ma trezesc ca ajunge darius sa alerge dupa mine cu perna in mana ca sa-l pun pe picioare sa poata dormi....dar i-am zis tatalui ca daca il invata cu narav il fac pachet pe darius si-l trimit in Romania

tzuna.............merci ptr.raspuns.eu pana acum nu i-am pastrat laptele daca nu l-a baut imediat.o singura data ramasese sticla cu lapte si darius era tare marait,iar taica-su se intreba daca mai era bun sa-i dea atunci......i-am zis sa-l arunce ca avea cam vreo 3 ore de cand era facut.pana l-a mai distrat taica-su ,bunica-su a facut repede lapticul proaspat.

noi am papat dimineata cereale cu banana,struguri si prune,la pranz avem supica de pui si cartofi la cuptor in ulei de masline (asta-i place cel mai mult lui darius.amestecati cu smantana)iar dupa amiaza ma gandeam sa-i fac budinca de orez.....sa vad ce iese ca nu am gutuie........

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=43eeb47d16318f22614ba9" target="_blank">asa a papat el dimineata

si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=446cb8eee62253cb8716be" target="_blank">asta preocupare are darius la baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Fetelor, va multumesc, am reusit.
Phili, eu am CARTEA BEBELUSULUI si acolo i-am desenat manuta si talpa piciorusului.Este o carte interesanta, daca nu stii de ea mergi in Cora sau Carrefour si o sa o vezi.

POZE CU BEBE EDUARD ANDREI

Mergi la inceput

Uite Phili asta e cartea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de astazi. La multe lunisoare si anisori.

Tzuna felicitari pentru ziua mai buna a Mariucai. Sa o tina tot asa.

Acum am apucat si eu sa ma uit in albumul de 8 si 9 luni. Ce au mai crescut bebeii. Flopici tare fain ati prins-o pe scumpetea de Martutha.

Maria mea papa ca de obicei adica prost. Eu chiar ma intreb cum de arata Maria mea asa de bine, la cat manaca, si concluzia a fost ca asimileaza tot. Ca mine.

Am si eu o intrebare: cum sa o fac pe Mariuca sa bea lichide ca nu bea decat lapte (vreo 350-400 ml/zi) si nimic altceva.

Mergi la inceput

Crina mio, mai stii ceva de tipa din spital care ai stat cu ea in salon?Nici nu-i mai stiu nici numele, asa ce mult timp a trecut.Daca ai numarul ei de telefon, trimite-l,te rog, prin PM.

Mergi la inceput