Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
tzuna spune:
Legat de mancare: Maria pofteste la tot ce mancam noi dar cum mancam si prostii nu-i pot da tot timpul sa guste. Ea ar fi f incantata sa poata gusta cate ceva cand suntem noi la masa. Stiu ca nu se da sare pana la un an dar banuiesc ca nu e grav daca-i dau doar sa guste ceva de la noi (gen ciorba , piure), nu? Mai ales ca mergem d esarbatori acasa si daca in vara am reusit sa o feresc de tot ce i-ar fi dat ceilalti sa guste acum nu cred ca mai pot. Plus ca atunci cand mananca de la noi vrea si ea cu lingurita si deschide o gura mare... dar doar pentru 2-3 inghitituri.
Asa ca spuneti-mi si mie cu ce acriti ciorba, ce le dati copiilor sa guste din mancarea voastra....Multumesc.
doina.todor spune:
Tzuna eu acresc ciorba cu suc de rosii ( facut de mama, fara nici un conservant)
Ii dau sa guste (doar sa guste nu sa manance) din ciorbe, mancaruri de legume, tocanitze( numai putin cartof), chec cu visine, sau alte prajituri fara cacao facute in casa
Nu ii dau sa guste: ciocolata, friptura, sarmale, mici, tocaturi in general, bauturi racoritoare, carne de porc.
Acum astea mi-au venit in minte daca imi mai aduc aminde de ceva iti mai spun
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
kmi78 spune:
eu la inceput puneam in mancare (ciorbita ) cateva pic de lamaie acum ii pun si doua trei linguri de bulion;
Razvanel a mancat de toate legumele? putina lamaie zic eu
elpower spune:
quote:
Originally posted by kmi78
retete si altele...
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
linkul ala e catre http://www .lumea piticilor . ro/?sid=49&caption=Idei_de_retete , fara spatii.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Dar de ce trebuie sa acrim ciorba puilor? E vreo regula, ceva? Ca eu nu acresc nimic. Nici pe a noastra. Ii dau lamaie sa suga si se satura de acreala ![]()
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
La multi ani albinute si bondari ce mai impliniti azi o lunita!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
doina.todor spune:
am mai pus niste poze mai noi incepand de AICI
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu