praline belgiene (XX)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

daca nu nasc... vin la karaoke in 21. si daca incepeti la o ora decenta...

apropos, ce v-a adus Mos Nicolae?

tania... io tot uit sa-ti dau cartile inapoi...de doua ori ne-am vazut deja si io... cizma. cand treci la o cafea? ti le pun in punga sa le recuperezi:)

am decorat in casa. sambata facem bradul. pe urma pot naste linistita. huh!

nora... ghici? a venit la 12 cu masina de spalat covoare. este ca daca se straduie omul, stie cum sa dezamorseze conflictul?:)))

miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

versuri si muzica pentru voi de la mos Nicolae!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112448

zmuah

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, eu am scris un mesaj aseara dar vaz ca a disparut in neant!

NinaM, merci pentru Crisa.

Miri, ai bazut, bre cucuoana? L-ai pupat si tu macar?

Beatrix, in mesajul ce s-a pierdut iti scriam ca sunt bine dar acum nu mai stiu ce sa zic. Dupa ce am avut probleme cu burta acum m-a apucat raceala si am o voce ragusita de zici ori c-am fumat un pachet de tigari d-odata, ori c-am urlat 90 de minute la un meci de fotbal cu Rapidu' lu' tata!

Apropos de tata, azi e ziua lui de Sf. Nicolae si ma gandesc cu drag la el si mi-e dor de el si mi-e mila de el ca sufera din cauza problemelor mamei...Era asa frumos taticul meu cand era mai tanar. Cand il vad acum, invins de necazurile cu mama mi se rupe sufletul... Oooof, Doamne...La multi ani, tati!

La multi ani pentru toti Nicolae si Nicoleta!

Pup,

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

LA MULTI ANI pt toate Niculinele si Nicolaii de ziua lor!
Nora, un calduros La multi ani si pt taticul tau, sa fie sanatos si sa traiasca inca multi ani alaturi de mama ta si intreaga familie.
Fetelor, ati fost cuminiti sau ati primit cate o nuielusha?
Miri, vad ca la tine Mos Nicolae a fost f generos si s-a prezentat cu masina de spalat covoare. Inseamna ca ai fost cuminte!
Sa sti ca m-am gandit de multe ori sa scriu pe forum si sa intreb unde-s cartile mele, 3 la numar care circula printre voi dar mereu uitam. Acu m-am linistit. O sa incerc sa vin saptamana viitoare la tine la o cafea si-mi voi recupera si cartile. Mai vorbim pana atunci.
Acum va pup ca-s tare grabita. Va doresc o zi excelenta si cadouri de la mos Nicolae pe sufletul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare pralinutzelor!

Ati fost cuminti? A venit mosu'?

La multi ani sanatosi si fericiti toturor celor ce-si serbeaza azi onomastica!

Nora, La multi anitatalui tai, multa sanate, fericire si bucurii! Tie, insanatosire grabnica!
Asa sunt si eu de ieri! Se pare ca am captat un virus de la cresa lui Eric ca acum doua zile m-am jucat vreun sfert de ora cu copii acolo! Una dintre fetitze tot stranuta si de ieri am inceput si eu dar cu tot tacamul! Febra, dureri de cap, gat, urechi si am o durere in tot corpul de zici ca m-a batut cineva! Ma tratez din 3 in 3 ore cu paracetamol ca mi-e frica sa nu-mi creasca febra peste 38.5! Aseara m-am bagat in pat odata cu gainile, la 20.45!
Ardeiash, am inteles! acum ca m-ai facut curioasa, ce nick aveai anul trecut?
Miri, sa stapanesti sanatoasa masina!

Va pup,

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

La Multi Ani de Sf. Nicolae!
La Multi Ani taticului tau Nora!

Eu am fost cuminte, am primit o pereche de cizme frumoase...

Va pupic dulce

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mai pe asta trebuie sa o zic si sa o strig in guar mare! A venit Mosul si la noi ! S-a aprobat proiectul cu Romania pe care l-am facut cu fostul meu serviciu!!!!!JIN Brussel l-a aprobat asteptam acum decizia de la bucuresti!!!Dar acre sper sa fie la fel avand in vedere ca ambele roiecte sunt identice!!!!!!!!!!!Deci sunt tare si foarte si extraordinar de fericita!!!!!!!!
zmuah si multe portocale, ciocolatzele, cadouri super va doresc!!!

[http://www.youtube.com/watch?v=nFDv7i6GisM]Whiskey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ha!

n-ati priceput: masina de curatat covoare se inchiriaza si avusesem scandal cu silvin pe tema asta, c anu vroia s ami-o aduca sa scap si io de piticii de pe creier:)) dupa c em-am bosumflat bine...a vneit cu ea. evident ca eu am curatat, dar e curaaaaaaaaaaaat!

oana, bravos, jos palaria, uitmuntend!

bepii, te ajtept cand zici tu. vedme noi cum ne organizam:)

beatrix... nu e de joaca cu copiii altra:) mie mi-a venit bruno de la gradi cu un ochi rosu care curge:( am pus azi medicament ca era ca "ianus" un ochi rade, altul plange... tot de la copii luata chestia...

noh, pusici, ala mik mik se fatsaie in burta d enu ma lasa sa scriu nik:)
pusi

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete cred ca stiti de asta ....

Concertul STEFAN HRUSCA - Colinde va avea loc la Catedrala St Michel in centrul Bruxelles-ului , langa Gara Centrala.
Pretul unui bilet este de 16 euro , copiii au acces gratuit, iar pt membri CRB 10 euro
Rezervari :0032 486 08 34 65

Dupa succesul din anul 2004 , Stefan Hrusca ne colinda iar la Bruxelles.
Locuri limitate!!!!
Organizat de catre CRB ( Comunitatea Romana din Belgia asbl)Concertul STEFAN HRUSCA - Colinde va avea loc la Catedrala St Michel in centrul Bruxelles-ului , langa Gara Centrala.
Pretul unui bilet este de 16 euro , copiii au acces gratuit, iar pt membri CRB 10 euro
Rezervari :0032 486 08 34 65
Site-ul CRB activ incepand cu 5 decembrie www.c-r-b.org
Comunitatea Romana din Belgia asbl organizeaza cursuri de pian, vioara, dans popular, dans modern, make-up event,
Deasemenea incepend din luna Decembrie Discoteca "Ola Romania" este deschisa a treia sambata din luna pt cei fara somn si iubitori ai muzicii de calitate.
Pentru detalii 0032 2 463 49 61 sau fax 0032 463 49 62
Titus Marin

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Mady scuza-ma ca am raspuns asa la tel, insa dormeam si nu am vazut cine suna, ma gandeam ca e altcineva. Stiu ca am zis ca te voi suna azi, insa am fost foarte ocupata, chiar nu am avut timp. Maine si poimaine voi fi iarasi foarte ocupata, asa ca o voi lasa pe duminica

Oana nu-mi mai aduc aminte precis despre ce era vorba, insa felicitari! Bafta in continuare!

Fetele cum a ramas pana la urma cu data de 21 ptr kara. Cine vine?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput