praline belgiene (XX)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

si na ca uitasi un lucru de importanta capitala: La multi ani de Sf. Nicolae! Mi-e tare dor de ciocolatele si portocalele pe care le gaseam dimineata in cizmulite, mi-e dor de sentimentul ala care ma cuprindea cand venea Mosu`

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardeiash, te-am iubit, dar nu te mai iubesc:)) glumesc:)
era visul meu sa-l vad pe hrushca dar ma gandesc ca... or mai fi si alte ocazii. cu burta mea nu e cel mai indicat s ama inghesui sis a ma bulucesc cu gloata. dar... doamne... ce cadou frumos ar fi fost de Craciun. si in plus, pica si in seara sexoasa, si aia e batuta in cuie.

daca fetele se gandesc sa decomadeze... sa-mi zica, da rin principiu, sorry, tre sa veniti la mine:d

apropos, pe 8 ianuarie, la 9 dimineata nasc:)))

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

vezi ca-i sf ion prin preajma ...

miri: daca-ti place asa de mult hrusca de ce nu amani sexoasa pe 13 sau 15 sau ceva de genul, sunt sigura ca fetele o sa-nteleaga?! poa sa mearga si ele ...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri,
Deci fix peste o luna il vei tine in brate pe Sasha!
Sa fi sanatoasa, sa ai o nastere usoara si sa ai un bebelush sanatos si frumos
Oana, felicitari pt aprobarea proiectului pt Romania. Mult succes in derularea lui
Fetele bolnave Nora si Beatrix, va doresc insanatosire grabnica!
Am citit in ziar ca in Flandria 1 din 6 persoane sunt bolnave adica racite dar intr-un mod grav. Virusul se ia f usor pe calea aerului. Asa ca aveti gija si evitati aglomeratiile.
Vad ca pana acum in afara de Carmen, Miri si de mine nimeni nu zice nimic de karaokele din 21 dec. Intr-adevar este f aproape de Craciun si fiecare e ocupat cu treburi, eu la fel, dar cand e vorba sa ne vedem iarasi si sa ne mai si distram....las totul deoparte ca se poate rezolva si a doua zi. Hai sa sarabtorim impreuna Craciunul chiar daca e putin mai devreme. Macar o ora, doua....
Rosa, tu ajungi in Belgia pana atunci? Daca da, vino si tu ca ne-ai ramas datoare de data trecuta cand n-ati venit de frica demonstrantilor.
Acum va pup si va doresc un weekend super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, eu pe 21 dec. nu pot veni la karaoke, ca am alte obligatiuni.

Miri, da' de unde stii cu asa mare precizie? Esti tare zgubi. Bafta la seara sexoasa !!!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

bepii, multumesc de urari! bine-a fi, ca nus epoate altfel:)))

morgane, va fi in 8 ianuarie la ora 9 daca medicul se tine de cuvant. sacha e tot in fund, ca micul buddah si d eplictiseala isi suge degetele de la picioare sau canta la pian pe ficatii mei:) prin urmare, avand 3100g, s-a "inchiriat" deja blocul operator in avans:))) si va fi cezariana:) kikiki

ardeiash... nu e momentul ideal sa ma bulucesc cu lumea. silvian a zis c anu e cazul sa ma expun aiurea. iar seara sexoasa, nu pot s-o aman ca e fixata in agenda tipei care vine si e chestie de honoare:)))

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

wow ce mare-i sacha.. felicitari! numai bine ! vezi stai cuminte cu emotiile sarbatorilor sa nu cumva ...

din pacate hrusca-i numa 1 zi in brussels.. restul e-n spania ..
io pe 21 ii am pe-ai mei la mine ... nu cred ca pot veni la dans .... mai ales ca vor sa-i port prin toata belgia! da cine stie?!

alt eveniment fete , daca nu stiati cumva de el;
special pentru bepii:

Luni, 24 decembrie 2007 la ora 19.30
sunteti invitati la CRACIUN LA BRUXELLES & Festival gastronomic

Concert cu: GABRIEL COTABITA, BENONE SINULESCU si YANA
Mâncaruri traditionale si animatii specifice, atmosfera conviviala
(concert, sarmale si placinte dobrogene)
Intrare : 20 €. Bauturile se platesc separat

Rue Melsens 38, Salle de la Jeunesse, Et. 1, 1000 Bruxelles (Piata Sainte Catherine)
Info si rezervari : 0032 2 511 34 20 (înainte de 22 decembrie)

Opt bucatari renumiti din Mangalia vor veni la Bruxelles de Craciun si vor pregati delicioasele placinte dobrogene, urmând retetele traditionale numai de ei stiute. Vinul românesc nu va lipsi nici el de la aceasta minunata sarbatoare, organizata în chiar centrul orasului Bruxelles, lânga biserica Sfânta Caterina.
Veniti sa sarbatoriti Craciunul impreuna cu noi; muzica, dansul, bucuria si colindele de Craciun va vor acompania de-a lungul acestei seri.

Benone Sinulescu, Gabriel Cotabita si grupul Yana va vor antrena la dans pe tot parcursul întâlnirii.

Si pentru ca anul se apropie de sfârsit, Arthis – Casa de Cultura Belgo-Româna va decerna, pentru prima oara, premiile asociatiei noastre acordate personalitatilor anului. Asteptam propunerile dumneavoastra!

info@arthis.org www.arthis.org
Tel/Fax: 0032 2 511 34 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Salutare adunare!
Waaaww....ce de evenimente!Mare aglomeratie in luna asta fratilor...
Deci,pt 21...la karaoke,ma tenteaza...zic da,dar nu pot sta mult ca a doua zi am invitati si tre sa fiu fresh...(e ziua lu` fi-miu)

Miri,sarcina usoara in continuare si fara palpitatii iti doresc...si sa fie asa cum vrei tuNe vedem sapt viitoare la sexoase...

Ardeiash,esti tare draguta ca ne spui si noua de cite un eveniment din asta mai de suflet...nu stiu daca ajung la vre-un concert,dar e bine de stiut...poate cine stie...

Oana,sincere felicitari si multa bafta cu proiectul iti doresc!Si mah...ai o scumpete de catel...merci de filmulet...e SUPERB!!!!

Fetele bolnaviore,sanatate multa si aveti grija cu gripa asta ca e prapad...cum zicea si Tania,f multa lume e racita in perioada asta.

Ana,si tu fata ai grija...si-a mai revenit Mariuca?Mai are temperatura?

Madi,voi sunteti bine?Am vazut pozele cu Dominique...e o papusa.Sa va traiasca!

Va las acum...ma bag la somn...sanatate multa si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, multumesc pt propunerea cea cu dedicatie, m-as fi dus cu cea mai mare placere, cred ca va fi f frumoasa atmosfera acolo de Craciun si sigur as fi recunoscut cel putin un bucatar renumit din Mangalia. Insa din pacate in ajunul Craciunului avem casa plina cu musafiri si orice iesire e imposibila mai ales ca un curcan mare va trebui sa fie pazit in cuptor. Ma oftic rau de tot!
In alta ordine de idei, in seara asta trebuia sa mergem la emisiunea de pe VTM "Debby en Nancy" care e in fiecare duminica seara. Am primit invitatie mai de mult si abia asteptam sa mergem. Dar Swa e tare bolnavior, tuseste si n-are vlaga in el. Asa ca vom sta frumusel acasa si vom privi emisiunea maine la tv.
Desi e cam tarziu sa va zic, este cineva amator sa mearga in locul nostru? Incepe diseara la ora 19 la studiourile din Lint in apropiere de Lier. E o emisiune tare haioasa un fel de "Surprize, surprize" dar gazdele sunt doi actori flamanzi renumiti travestiti in femei. Evident trebuie sa si intelegi flamanda ca sa gusti glumele lor. Daca se hotaraste cineva intre timp sa ma sunati.
Acu va pup si va doresc un weekend super!

Mergi la inceput

ah.. daca stiam flamanda!!!

daca iubiti acet gen de muzica: http://www.radio3net.ro/artisti.php?cx=details&id=29#p_player288

Mergi la inceput