Mamici de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , in sf. stau si eu jos dupa o zi plina .
Am citit catusi de cat si se pare ca suntem asa cum trebuie care mai bolnaviara care cu rusii , asta e viata cu probleme dar si cu soare .
Mona merci de intrebare eu sunt binisor , mai am o zi de antibiotice si gata .
Ma cam doare un pic burtica si imi este greata insa in general nu ma plang .
Eu mananc cam multisor mai ales cand mie grata trebuie sa pap ceva , orice , frcte , carne , paine , sau beau ceva si gata . Chestia e ca m-am ingrasat aproape 3 kg. intr-un ritm ametitor .
Dar ce sa fac , sa-mi fie rau ?
Astazi am avut pofta de gogonele murate si am gasit sa cumpar insa erau in borcane asortate si un pic altfel dar mi-am facut pofta .
Cumpar numai nebuneli , zau , am luat si un borcan de zacusca , masline , halva , porumb fiert ... etc nu vreau sa va fac pofte prea mari dar zau parca am inebunit , parca au intrat zilele in sac .
Pt. cele ce si-au vazut bb. superrrr m,a bucur pt. voi , eu merg miercuri pt. prima data .
Violeta nu stiu daca ti-am zis sau nu , imi pare nespus de rau pt. tine , erai una dintre fete in frunte , adica cu o sarcina maricica , totusi indrasnesc sa mai sper si daca nu e sa fie atunci poate asa a vrut doamne doamne si asa a fost mai bine , nu stiu zau cat de greu e pot doar sa imi imaginez .
Alina 9+ si Mandy Stephanie 2,10 ani
violeta69 spune:
vin si eu cu vesti...nu bune, din pacate!
ne-am uitat azi din nou la BB si intr-adevar e oprit in evolutie pe la aprox 6 saptamani!
sacul embrional e de 10 ori mai mare decat e BB....care acum e doar ingeras!
deci nu mai am ce face....
azi nu am putut face chiuretajul pt ca doctorita mea nu s-a inteles cu anestezistul(cam cum e "normal" la noi in tara!)
asa ca operatia o voi face abia luni si sper ca pana atunci sa nu ma trezesc cu vreo hemoragie...
am sa incerc sa trec de hopul asta cat mai repede si sa ma gandesc ca DD asa a vrut si ca El stie mai bine de ce a vrut asa...
eu va multumesc pt tot si va doresc sa fiti bine si BBii sa fie sanatosi si sa stea la voi in burticutze pana la termen!
ma bucur ca v-am cunoscut si am sa mai intru din cand in cand sa va "sfatuiesc"...
pt toate mamicile si toti multi
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Nati spune:
Violeta69, imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat, nici nu gasesc cuvinte sa te pot consola, sper sa treci cat mai usor peste pierderea asta,si data viitoare sigur va fi bine.
Te asteptam cu vesti noi cat de curand.
Te pup,ai grija de tine!
Poze
Animalutele mele
ioana spune:
Violeta, imi pare tare rau pentru cele intamplate! Iti doresc sa treci cu bine peste aceasta perioada si sa ne dai cat mai repede vestea ca vei fi mamica pentru a doua oara!
In ceea ce ma priveste, ceea ce ma caracterizeaza in prezent este faptul ca mi-e o FOAME aproape permanenta. Efectiv mi se face rau daca nu mananc ceva din ora in ora. Merg la servici cu 2 portocale, 2 mandarine, 2 mere, o punga de covrigei, un sendvis... Si astfel pot rezista cele 9 ore pe care le petrec acolo. Cred ca am pus vreo 2 kilograme, deocamdata nu se cunoaste, dar daca o tin in ritmul asta, unde voi ajunge? Categoric asta este diferenta fata de prima sarcina, nu-mi amintesc sa fi simtit foamea asta nebuna la sarcina precedenta (ehei, acum aproape 7 ani...).
Am fost vineri la medic si mi-a facut o ecografie intravaginala. Aveam exact 7 saptamani, s-a vazut activitatea cardiaca dar mai ales s-a AUZIT (niste batai de inima puternice care m-au emotionat). Deocamdata nu trebuie sa iau nimic in afara de acid folic, cate 2 pastilute pe zi. Cica abia din saptamana a 11-a imi va recomanda Elevit, pana atunci nimic.
Si urmatoarea ecografie tot in saptamana a 11-a va fi, cand va masura pliul nucal.
Voi luati ceva suplimente, vitamine? Sau calciu? Eu nu pot renunta la cafea, beau o ceasca in fiecare dimineata, cu lapte, poate in vacanta de iarna sa incerc sa renunt, desi ma indoiesc ca voi reusi.
Va doresc multa sanatate si sa auzim numai de bine! Ioana.
MIKYCRIS spune:
buna fetelor!
ALINAMARIA,IOANA si eu am pofte de te crucesti ba chiar mia fost rau ca nu gasisem ceva mere acrea sa cumpar dar am dreso cu varza murata.si la mine e diferenta fata de prima sarcina -acum mananc mult si cred ca am sa pun f mult pe mine dar mai bine asa decat sa nu pot manca nimic si sa ajung iar la perfuzii ca la prima sarcina!
VIOLETA69,ai dreptate,asa a vrut DD,oricum tu fi optimista si nu uita ca mai avem locuri la mamici de august!
8+
MIKYCRIS
vias spune:
...VIOLETA69..imi pare foarte rau ca s-a adeverit...dar gandeste-te ca ai un bebe frumos si sanatos deja langa tine...si cu siguranta va veni si al doilea...
...sper din tot sufletul sa nu patesc si eu ceva...pt ca de o luna si ceva(de cand am ramasa insarcinata)...sotul meu este plecat in Franta...si eu am ramas singurica...si tot de atunci sunt in niste meciuri continue cu socrii mei cu care nu m-am inteles niciodata...cateodata ma enervez asa de tare...si plang f mult...stiu ca nu ar trebui..dar nu am ce face.....sper sa treaca si perioada asta groaznica si sa se intoarca odata sotul meu...ca nu mai suport...
...va pup pe toate...si sa speram ca nu mai auzim vesti proaste..
pustai
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by violeta69
vin si eu cu vesti...nu bune, din pacate!
ne-am uitat azi din nou la BB si intr-adevar e oprit in evolutie pe la aprox 6 saptamani!
sacul embrional e de 10 ori mai mare decat e BB....care acum e doar ingeras!
deci nu mai am ce face....
azi nu am putut face chiuretajul pt ca doctorita mea nu s-a inteles cu anestezistul(cam cum e "normal" la noi in tara!)
asa ca operatia o voi face abia luni si sper ca pana atunci sa nu ma trezesc cu vreo hemoragie...
am sa incerc sa trec de hopul asta cat mai repede si sa ma gandesc ca DD asa a vrut si ca El stie mai bine de ce a vrut asa...
eu va multumesc pt tot si va doresc sa fiti bine si BBii sa fie sanatosi si sa stea la voi in burticutze pana la termen!
ma bucur ca v-am cunoscut si am sa mai intru din cand in cand sa va "sfatuiesc"...
pt toate mamicile si toti multi
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Violeta imi pare sincer foarte rau pentru ce s-a intamplat. Sper sa iti revii cat mai repede si sa reusesti sa treci peste asta si sa mai vii sa ne mai scrii din cand in cand.
Am facut in listutza o noua sectie "Prietene dragi" si te-am trecut acolo. Sper ca esti de acord.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Alina Maria bine macar ca poti manca, mie pe zi ce trece mi-e mai rau si greata e mai accentuata. Nu mai pot manca aproape nimic dieta mea e fructe si covrigei altceva nu intra si pace. Ciudat e ca sarcina trecuta imi era rau dar nu simteam foame in halul asta acuma mor de foame si nu pot manca si ma doare si stomacul.
Nicole am trecut si numele printesei la listutza.
Fetele care l-ati vazut pe bebe si ati rezolvat si cu analizele bravo, felicitari. Eu tre sa mai am rabdare pana pe 14 dec sa il vad pe bebe. Sper sa fie totul ok.
In rest noi suntem rupti de oboseala fata a racit si mai rau, iar, mucisori la greu ca la robinet nu doarme din cazua nasului mai si tuseste si vomita noaptea si tot asa. Asa ca suntem zombi azi ca ne-am "distrat" toata noaptea cu printesa. Eu am mai vomat asa klumea de vreo cateva ori si azi noapte cum nu am dormit mi-a fost si mai rau, uff sa treaca mai repede perioada asta ca ma tarai pe jos de oboseala.
Na cam atata de la noi ma duc sa ma mai intind pe canapea sa ma odihnesc cica. Va urez de pe acum o saptamana usoara tuturor si pupici multi de la noi pt toata lumea.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
ina C spune:
buna, fetelor!
pe mine ma cam doare burta, o sa incerc miine sa merg la dr.Vi s-a intimplat in prima luna sa va doara burta si spatele?Nu tare , dar e siciitor.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 5+
monalac spune:
VIOLETA,imi pare f rau...nici nu stiu ce sa zic,cuvintele sunt de prisos...sper sa nu te lasi batuta si sa ne prinzi din urma...multa sanatate si refacere rapida!erai una din cele care mie imi intrasera la inima...
MADA,esti o curajoasa,eu de aia am mai asteptat putin pana sa raman insarcinata,ca nu cred ca as fi facut fata cu un copil asa de mic si cu sarcina...tie iti e rau,fata e bolnavioara,of...multa sanatate fetitei!
ALINA MARIA,nu ti mai face probleme cu kg,ca doar esti slaba...eu ce sa mai zic?
AALINA,tu ce mai faci,cum te mai simti?cand mergi la eco?
LOUANA,IRDA,CE MAI FACETI?SILVYUTA,TU?ca n ai mai dat niciun semn de viata.
cred ca maryanne a facut deja avortul.
eu sunt bine,azi m am simtit ok,nu m a mai durut atat de tare burta.astept cu infrigurare rezultatele de la toxoplasma,maine.rubella am inteles ca va fi gata mai tarziu.sa mi tineti pumnii!10+
Mami de Cris
Poze Cris