Mamici de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
tuchi123 spune:
Buna seara!
Ce mai fac mamicile? Presupun ca sunteti bine atat voi cat si bb.
Imi pare f. rau pt. Violeta 69...cuvintele sunt de prisos.
Sanatate si sper ca nu va deranjez cu prezenta mea...
Tuchi1237+1 zi
mcoca spune:
Ina Cdurerule de burta sunt normale la inceput. Nu iti face griji, atata timp cat nu sunt insotite de sangerari. POti sa iei un NoSpa si trece.
Monalac nu te stresa cu toxoplasma. Chiar data doamne fereste esti infectata nu e nimic, se trateaza. DAr nu uita ca trebuie facuta in fiecare luna daca nu esti imunizata.
Mada cum zicea si Mona esti o curajoasa. Eu nu sunt in stare sa am grija de mine, asa de legumicola sunt, dar barem si de un copil mic. M-a ingrozit si faza cu vergeturile, cum te-ai sculat dimineata plina. Nu ai folosit creme?
Fetelor apropo de vergeturi, voi ati inceput sa folositi creme? Eu am citit ca trebuie folosit de la inceput. O sa merg poate maine la farmacie sa stresez femeile alea si sa culeg informatii. Eu deocamdata cu greutatea stau bine, nu am luat decat 0.5kg, dar nu e de mirare la cat mananc.
_
Vicky 9+
mcoca spune:
Tuchi123 ce inseamna "sa ne deranjezi cu prezenta ta"????????
Doamne fereste, nu deranjezi pe nimeni. Ne bucuram ca esti alaturi de noi.
_
Vicky 9+
tuchi123 spune:
Merci,
La un moment dat, am avut senzatia ca nimeni nu ma mai baga in seama, poate sunt eu in momente mai putin fericite si de aceea imi cer scuze.
O seara buna tuturor si multa sanatate
MissJJ spune:
Mona ms am zis ca va fi greu dar chiar daca e greu e numai o perioada o sa treaca si apoi va fi mai usor si mai bine. E nasol acuma eu cu greturi ea racita si miorlaici noi obositi si irascibili. Ei, tre sa trecem si de astea nu suntem nici primii nici ultimii.
Vicky ms si tie. Deci daca ma crezi m-am dat cu toate cremele posibile cele mai scumpe care toti zic ca sunt f bune si au fost si scumpe si degeaba. Am folosit bio oil si ulei de migdale care se zice ca is f bune in fiecare zi fara sa pierd una dar de unde ma bucuram vai nu am nimic is ok in ultimele luni m-am trezit efectiv plina de ele, pielea nu a mai rezistat. Se zice ca e genetic si chiar daca te dai cu sute de creme daca asa e scris in codul tau ai sa ai vergeturi. Acuma stiu ca am si pus f multe kg pe mine asta e adevarat si ma asteptam la ceva vergeturi dar nu asa multe si pana jos la glezna. Na acuma tre sa traiesc cu ele. Tratamentul cu laser a fost scump dar bun s-a vazut diferentza si cu cat sunt tratate mai rapid cu atata mai bine dar tot se vad nu dispar de tot decat sa fac ceva operatie estetica am inteles ca se face asa ca daca si de data asta ma aleg cu asa ceva am zis ca oricat ma costa m-as duce sa fac o operatie din asta pt ca efectiv sunt ca o zebra. Nu am cateva ci de la talie in jos pana la glezna is toata dungata.
Si mai ales ca eu eram tare mandra de picioarele frumoase bronzate si purtam mereu scurt acuma abia mi-am facut curaj asta vara sa port pantaloni trei sferturi.
Tuchi nu deranjezi pe nimeni.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
bujo spune:
Fetelor va pup si eu. de abia am reusit sa ma ridic din pat. Mi-a fost asa de rau de ieri dupa masa ca de abia am reusit sa dorm azi noapte. M-am tot trezit sa bag cate un covrigel sa ma mai lase greata. Mi-e sila sa mananc dar daca nu mananc cel tarziu la 2 ore sunt o epava. Si asa oboseala ma termina si ea. Azi nu m-am ridicat decat sa mananc si sa merg la pipi. In rest am motait cat am putut. Nu stiu ce-o sa fac maine la servici daca e la fel. Crek imi iau un concediu medical daca nu ma slabesc greturile. Mada chiar nu stiu cum te descurci si cu fetitza dar te admir. Sa dea Domnul sa trecem cat mai repede peste asta.
bujo 6+
album de nunta
Irda spune:
Saltuare, dragele mele!
Noi suntem pe-aici.....acu' ce ma lasa un pic durerea de cap si greatza.....e jaleeee.....da vad ca e situatie...aproape generala asa ca dam inainte cu tupeu!
Violeta......se pare ca o mama stie intotdeauna cand nu e ceva ok cu puiul ei! Tin pumnii sa treci cat se poate de usor si repede peste chiuretaj si sa o iei de la capat cu o noua sarcina cand o sa fii pregatita!
Pup fata! Sa ai grija de tine sa sa mai dai pe la noi!
Tuchi , mama .....pe tine nu te-a "batut" nimeni pe ziua de azi?!!!?? Cum sa deranjezi, suflete...ca toate suntem in aceeasi oala si daca e ceva ce te supara poti sa "deshertzi" aici.......ca pe langa faptul ca suntem gravide mai suntem si oameni si femei in primul rand asa ca daca te putem ajuta cu o vorba buna si in afara.....starii de "gravidenie" esti bine venita oricand sa ne spui ce te doare!
Cel putin eu asa cred ca-i normal.....nu putem vorbi strict de greturi si burtici....ci si de cum ne influentzeaza asa vietzile si ...altele
. Uite iti trimit pupicei sa nu te mai simti asa....oricare ar fi motivul!
Mona......e super ca e bebe bine.....cred ca te-ai mai linitit si tu putin acum...prin cate ai trecut cu sarcina asta......of Doamne, dar se pare ca intr-adevar ai un luptator acolo in burtica!
Mada.......iar raceala mah??!! Bietul pui! Sanatate multa printesei si tie un pupic de la o "companioana" de gretzuri!
Mcoca......despre creme....la Dari am folosit o aiureala de crema de la Sanosan, dar nu constant si n-am capatat nici o vergetura, dar nici n-am luat mult in greutate! Acum.....m-am delasat de tot....uff....si parca creste si mai repede burtica.....probabil o sa ma apuc sa-mi dau cu ceva ulei de masline extra virgin....daca oi suporta mirosul
pup fata!
Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
monalac spune:
tuchi.imi pare rau ca eu,cel putin pana acum,nu am zis nimic...dar nu stiu,parca mi e greu sa retin pe cele nou venite,of,memoria asta...nu ne deranjezi deloc,doar ca noi suntem mai ignorante,asa..iarta ne...
MADA,eu desi m am ingrasat excesiv,nu am vergeturi,decat pe burta cateva.la sarcina cu cris am folosit creme de corp toata sarcina,dar nu antivergeturi,ci normale.acum nu ma dau decat o data pe saptamana,nu stiu,ma gandesc ca au atatea chimicale si mai bine...renunt.aveti grija ca lot antivergeturi nu tb folosite in primele 4 luni de sarcina,mi se pare ca scrie si pe prospect.si aveti grija sa nu folositi lotiuni care au multa vitamina a,care i nociva pt bebe.
MCOCA,eu am citit ca daca contactezi toxoplasma in sarcina tb sa faci intrerupere de sarcina,deoarece copilul va avea probleme.tu stii altceva?
BUJO,IRDA,nasol cu starile de greata,insa astea trec,important e ca bebe sa fie bine...eu deja am mainile vinete de la injectii si asta nu i decat inceputul,dar nici nu bag in seama,o intepatura mica pe zi si..gata!
tati a iesit putin afara cu cris.cris in fiecare seara imi mangaie burtica,pune urechea pe burta mea si l intreaba pe bebe ce face,azi manca pufuleti si a punea unul si pe burta mea//ca sa i dea lui bebe//.asta fara sa l invete nimeni...e un dulce.va pup si va urez noapte buna.
10+
Mami de Cris
Poze Cris
anaxena spune:
ajurorrr!!!
sufar!!!
sufar de foame excesiva!!!nu mai suport,imi e mereu foame...cel putin dimineata zici ca leshin ca mor dc nu bag ceva in gura...si dupa ce pap orice nimik ma balonez de nu mai pot respira!!!!
ce sa mananc sa fie mai consistent?
si ce fac cu balonarile?
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
10+ sper la o!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
Irda spune:
Hi hi ....anaxena.....nu esti singura cu foamea in gat! Sunt i io pe-aici!!
Eu pe ziua de azi am mancat de dimineatza un ou prajit si un crenvusti si pe la 14.00 o juma de farfurie de ciorba de legume...si atat....ca pe urma mi s-a facut rau si inca imi mai este putin.....asa ca urla o foame in mineeeeee.....da' urlu si eu la ea si tot nu mananc
Mi-e ca daca bag ceva in gura o sa ajunga la "ratze" instant......si de ce sa irosesc "bunatate de mancare"?
Maine la 17.00 am programare la eco......stau ca pe ghimpi pana oi vedea ca e totul ok cu bebele!
Intru mai pe seara sa va dau vesti!
Acu ma duc sa-i dau macar un No Spa ....ca vad ca a inceput sa ma doara burtica de bebe!
Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria