Mamici de iulie-august 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

macar tu dai afara,dar eu mor de foame si asimilez tooot!!!o sa ma fac o !!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
10+ sper la o!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si eu care citesc in diagonala, chiar ca nu retin pe toata lumea, si nici nu prea stau la calculator, ca as fi deschis inca o pagina in paralel, si asa as fi putut raspunde cu "nominalizari" Dar lasa ca voi stiti ca nu o fac din rea intentie si nici macar din neglijenta, ci din lipsa de timp (si o sa ma tot auziti ca ma plang de lipsa asta de timp... - asa ca Tuchi, nu te ingrijora, nimeni nu ignora pe nimeni....

Vergeturi Eu nu m-am dat cu nici o crema nici la prima sarcina - ma rog, luasem o lotiune cu nu mai stiu ce componente naturale, dar nu am prea folosit-o, si am aruncat-o pana la urma ca expirase.
Nici vergeturi nu am avut, chiar daca luasem vreo 20 de kile.
Tare ma tem sa nu se repete istoria, ca acum am luat deja 2. Ca sunt 2 pana acuma nu e mare drama, dar cand am ramas insarcinata eram deja cu vreo 5 kg pentru media mea normala, asa ca deja ma simt cam "mare"...
Dar nu ma supar prea tare - macar nu am greturi. Nici la prima sarcina nu am avut. Asa ca sunt norocoasa.
De mancat, mananc normal, dar sunt si putin pofticioasa din fire, asa ca seara mai mananc prostioare (de ex azi am mancat pufuleti, aseara pop corn )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mona stiu ca e foarte periculos daca te infectezi cand esti gravida, dar aici te poti trata. SE face avort numai in cazuri extrem de rare. De aceea se face analiza in fiecare luna, ca sa se poate depista din timp orice infectare , si deci sa se actioneze cat mai repede cu putiinta.

Nu cred ca are sens sa ne stresam foarte tare, ci numai sa aplicam cateva reguli simple de igiena, sa nu mancam lapte/ branza nepasteurizata sau carne in sange.

_
Vicky 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sunt o de 27 saptamani...viitoare mamica de februarie-martie si am intrat sa va urez sarcina usoara si la termen cu bebei sanatosi si frumosi! Doamne Ajuta!

mami de Luca si 27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonette

Sunt o de 27 saptamani...viitoare mamica de februarie-martie si am intrat sa va urez sarcina usoara si la termen cu bebei sanatosi si frumosi! Doamne Ajuta!

mami de Luca si 27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

multumesc in numele tututor gravidutelor de iulie-august!!!si tu sa ai o sarcina usoara in continuuare si bb sanatos!!

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

eu mi-am luat crema de vergeturi de la bruno vassari se gaseshte doar in salone(se foloseshte chiar din prima luna) ...nu ma risc sa-mi apara vergeturi...nu am niciuna dar cine shtie...mai ales ca am impresia ca sanii stau sa explodeze!!!mai bine ma ingrijesc sau macar shtiu ca am facut ceva pt mine,decat sa nu ma dau si sa zic: daca ash fii dat,poate nu aveam...

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

MADA,ma primesti si pe mine in clubul persoanelor cu vergeturi?
si eu ma lupt cu problema asta de cativa ani si tot la fel-am cumparat cele mai scumpe creme,am facut gimnastica si regim de viata sanatos,dar vorba ta daca asa este sa fie geaba toate astea!
ANAXENA,eu mi-am cumparat un ulei de la farmacie care se numeste-Mamma Donna olio elasticizzante Antistress-.stii ceva de acest ulei?
fetelor,ce va mai fac bb?
8+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina22 spune:

quote:
Originally posted by camy_pus

...VIOLETA69..imi pare foarte rau ca s-a adeverit...dar gandeste-te ca ai un bebe frumos si sanatos deja langa tine...si cu siguranta va veni si al doilea...
...sper din tot sufletul sa nu patesc si eu ceva...pt ca de o luna si ceva(de cand am ramasa insarcinata)...sotul meu este plecat in Franta...si eu am ramas singurica...si tot de atunci sunt in niste meciuri continue cu socrii mei cu care nu m-am inteles niciodata...cateodata ma enervez asa de tare...si plang f mult...stiu ca nu ar trebui..dar nu am ce face.....sper sa treaca si perioada asta groaznica si sa se intoarca odata sotul meu...ca nu mai suport...

...va pup pe toate...si sa speram ca nu mai auzim vesti proaste..

pustai

Cum mai cami sa te enervezi? gandestete si tu la Bb si nu mai lua in seama ce zic socrii tai, gandestete ca te-ai casatorit cu baiatul lor si veti avea imreuna cel mai minunat copilas, pentru bb fii tare!!

Karina22
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna burtici, in sfirsit mai trec si eu sa va salut! ce de fete noi, pupici la toate si la mai multe!
violeta fara cuvinte draga mea

eu sunt bine tot obosita si cu ceva greturi, nu f rau dar prezente. chiar eram curioasa sa intreb cite dintre fete nu au avut deloc?

pitica mea e bine, perioada asta e ff frumoasa cu ea ca se schimba in fiecare zi si descopera cite ceva nou, si in plus cind o iau de la gradi ma stringe tare de git si imi da pup, pina acum nu vroia si pace!
bb din burtica nus ce face ca probabil o sa ramin ultima care nu are echo facut, de abia in dec am programarea si sper sa fie tot ok.

ce sa va mai spun, vad ca vorbiti de vergeturi si din ce stiu eu tot ce a zis si mada, oricite creme si alte alea ai folosi, daca e sa fie vor aparea. eu de ex eram cit un balon si nu am deloc pe burta, mi-au aparut prin luna 8 pe solduri si asa a ramas. culmea ca si mama are tot asa deci clar e genetic.

anaxena tin sa spun ca esti mortala, lasa tu ca daca isi da omul interesul un pic te rezolva si pe tine nu numai invers

ce mai fac fetele mai vechi, dati si voi cu buna ziua sa nu ne ingrijoram

va pup
9+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata.
Eu astept ziua de miercuri. Pana atunci incerc sa fiu cat de calma pot. Ma bucur ca am reusit sa nu fumez. Tot imi caut ocupatii ca sa nu imi adun creierii de pe pereti.
Va pup

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput