Mamici de iulie-august 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina22 spune:

Ina, mie pentru dureri mi-a luat sotul no-spa, insa din fericire nu am avut nevoie azi vads deseara ca de obicei noaptea incep durerile. Roxana si eu citisem pe net ca varsatul de vant in semestrul 1 provoaca malformatii la fat, insa cand am fost la medicul de familie si mi-a zis ca am varsat de vant i-am zis ca lucram pentru BB si ca e posibil sa fiu insarcinata, iar ea mi-a zis sa nu-mi fac griji, mai ales ca e o forma usoara. Astept acu sa vad ce-mi zice luni gineologul.

Karina22
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Violeta eu la prima sarcina cand am fost la 6s si 5 z la eco mi-a zis tot asa ca sacul este mai mare dar nu ca ar fi asta o pb pt bebe. Acuma eu nu stiu ce sa zic da cat misca un bebe la 8 sapt? na eu tot zic asa in speranta ca este totul ok totusi si ca bebe o ok si ca nu trebuie sa treci printr-o experienta traumatizanta.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

buna fetelor!

am fost astazi la prima eco si am vesti bune!!
bebe s-a prins bine de jur imprejur si s-a fixat ultracentral, dupa spusele dr.
sacul este mai mare (7s) cu 1 sapt decat varsta coresp UM (6s) dar bebe are fix 6s+1z exact cat este varsta de la UM. Are activitate cardiaca, colul este cam scurtut dar inchis.
se pare ca totul merge bine!!!
m-am mai linistit, acum voi merge la eco la 10 sapt.

vroiam sa va intreb, voi ati facut deja toate analizele sau cand trebuie facute ca io nu prea am chef si timp de ele...

pupici la toate fetele!!!

bubuleana
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello fetele
Am citit ceva din urma, dar, recunosc, nu prea reusesc sa tin pasul cu voi
Bubuleana - noi mergem maine la analize. Medicul mi le-a dat de acum 2 saptamani, dar daca am luat antibiotic, a trebuit sa astept sa treaca efectul
Inca sunt racita destul de nasol, dar nu mai am febra baremi!
Mi-a dat un pomelnic mare, de la analizele alea esentiale pana la toxo, cmv, listeria, rubella, hiv, herpes, urocultura.... toate igg-urile si igm-urile posibile. Plus si sotului meu cateva. Le vom face la Medlife (evident, criteriul de baza a fost sa aiba program sambata )
Cu toata boleala mea, fi-mea n-are nimic.
Iar eu... in continuare nici o greata, nici o durere, nici o sensibilitate, nici o oboseala...
Hai va pup ca pic de somn
Anca 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubuleana am asteptat cu sufletul la gura sa te intorci de la doctor.ma bucur foarte mult ca ai venit cu vesti bune.ti-am spus eu ca va fi binela mine au venit uratzii, dar luna asta voi face stimulare si poate ma alatur si eu mamicilor de la mijlocul verii.
Va doresc la toate sarcini usoare si un bebe sanatos!!!

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna

Intru pe fuga sa-i rasp anaxenei: am mai povestit acum vreo sapt, o prietena buna a pierdut sarcina la 25 sapt (de fapt a nascut un baietel de 800 gr care a murit dupa o luna) din cauza unei probleme care putea fi vazuta la eco de 20 sapt, pe care prietena mea a facut-o la iosup. problema putea fi rezolvata cu un tratament corespunzator.

nu mai pot scrie ca daria e peste mine, vrea sa ne jucam. plus ca a cazut.

pup

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

crissa: multumesc draga mea, totul e bine, gagalicea mea are 5 mm.
Imi pare rau ca iar au dat navala uratzii...stiu cum e...bafta cu stimularea insa ai grija sa faci si nonitorizare ecografica la stimulare neaparat. Ai sa vezi ca o sa vii la odisee ffff curand

bubuleana
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Mada, multumesc pentru listuta!
Numele meu e Nicole, iar pe motzulina mea o cheama Andreea Alexandra!

la prima sarcina nu mai stiu la cate saptamani am mers la doctor, acum mi-am facut programare pentru 14 decembrie, iar la ecograf banuiesc ca-mi va spune dra cand sa merg!
sint mult mai relaxata decat data trecuta, atunci as fi mers la ecograf in fiecare zi daca se putea, acum sint nerabdatoare sa-i aud inima bebelusului, dar cred ca nu-i bai daca aman pana in decembrie!

va pupam si va dorim un weekend asa cum vreti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hei. Am revenit de la analize. Cateva gratuite - cele de pe "fluturasul" de la minister - restul cu plata, evident. Cateva pe care le-a factu si sotul meu - puse in lista de medicul ginecolog.
Toata distractia, 5 bulioane - pentru cine nu si-a facut inca analize, sa stie cu ce buget sa se pregateasca.
La pachet - torch+listeria, antigen hbs, de-astea....
In 2003, la prima sarcina, mi-am facut analizele astea la stat, ca acolo m-a trimis ginecologul, la o cunostinta de-a lui (stiti placa "ne dau rezultate bune") si m-a costat si atunci vreo 4 milioane.
Deci, atata timp cat scorul este acelasi, prefer sa ma duc sambata la privat.
Fata de cele cateva ore pe care le-am stat pe holul spitalului (de virusologie, St Nicolau) pentru recoltare, aici am stat maxim 45 de minute cu tot cu stat la coada, completat hartoage, recoltat...
Fata de inca vreo 3 ore pe care le-am stat atunci ca sa ridicam rezultatele, de data asta imi iau rezultatele direct de pe internet, in baza unui cod pe care l-am primit pentru fiecare analiza in parte.
Anca 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi am fost la dr,mi a facut eco,bebe e bine si am intrebat daca placenta e in regula si mi a zis ca e ok.desi initial dr i se parea ca sarcina pare de 8/9 saptamani,dupa ce l a masurat,mi a zis ca are 10 saptamani,adica exact varsta calculata dupa um.mi a spus ca s a mai gandit si la polip si s a hotarat sa nu l scoata,mai ales daca nu mai sangerez de la el.i am spus ca nici eu nu vreau sa l scoata.
am fost si la medlife,mi am facut igg si igm la toxoplasma si rubella,asta desi dr mi a spus ca odata ce ai facut rubeola,capeti imunitate pe viata si ca n are rost sa o mai fac...insa eu,cum sunt toma necredinciosul,am preferat sa mai dau 80ron in plus,dar sa fiu eu sigura.nu de alta,dar la cat ma chinui cu injectii,nu mai zic de bani cheltuiti,daca,doamne fereste,e ceva rau,macar sa aflu acum,nu cand o sa fie mult mai greu.mie imi place intotdeauna sa fiu preventiva...
VIOLETA,eu zic totusi sa mergi la un eco performant,sau macar la un alt dr.sau macar sa mai astepti cateva zile.iti tin pumnii!
BUBULEANA,felicitari pt vestea buna de la eco!sa dea dumnezeu sa fie bine in continuare!
ALINA MARIA,ce mai faci?
DANA,esti bine?astept sa mi mai dai un semn.
ANKA LAURA,ma bucur ca ti a trecut raceala.
ROXANA,poti sa ne spui despre ce problema era vb la prietena ta?

va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
10+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput