Mamici de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
rain spune:
helou mamici cu burtici!
am si eu teste pozitive si voi fi pentru a doua oara mamica de iulie-august, am o fetita nascuta pe 26 iulie 2004, e tot un copil "crescut" pe desprecopii, o leoaica ...iar acum ce vrea Doamne Doamne!
va urez la toate sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Va dau si datele mele pentru lista, daca are cineva timp sa ne adauge si pe noi:
DN: 21.01.1978, UM 26.10.2007, DPN 2.08.2008
Multumim!
sper sa am mai mult timp si sa vin des pe la voi!
pupici
monalac spune:
VIOLETA,de ce nu mai astepti cateva zile?nu cred ca se poate intampla ceva rau in cateva zile.si du te la un eco performant,suna l pe iosup,la cabinetul din sandu aldea si fa ti programare peste cateva zile.macar sa stii o chestie sigura.iti tin pumnii!
tu ai greturi,ceva?
Mami de Cris
Poze Cris
anaxena spune:
nu va uitati la filmuletul cu bb meu???
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
10+ sper la o!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
violeta69 spune:
mona,nu prea mai am greturi ca inainte...
e adevarat ca la prima sarcina eu nu am avut nici un fel de greturi...deci,faza cu greturile nu stiu cat e de relevanta!
deci,am ceva greturi ....dar momentele sunt mult mai scurte!
voi ce stiti? un BB misca de la cate saptamani?
e posibil ca placenta sa fie mare si BB sa fie mic?
de ce totusi placenta a mai crecut si BB nu?!
din masurarile doctoritei avea cam in jur de 35 mm...asta eu zic ca e dimensiunea cam pt 7 saptamani!
insa nu se potriveste cu calculele dupa UCM....
nu stiu cum voi face,dar maine o sa mai vad ...o sa-i cer sa caute si activitate cardiaca,ma gandesc totusi ca e medic si stie ce face...
altfel nu prea am timp sa alerg pe la alti medici pt ca tocmai acum sunt prinsa cu un proiect pe care tb sa-l prezint (si evident sa-l termin) la inceputul lui dec,
anaxena,eu am vazut filmuletul si ma bucur pt BB tau miscaretz...sincer ma bucur!
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MissJJ spune:
Rain bine ai venit sarcina usoara si bebe sanatos si papacios. Fug acusi si te trec in listutza.
Ina cu placere. Si eu am acid folic de la medic cu niste vitamine le iau da uneori sincer uit ma iau cu fata baitza de seara papitza etc si cam uit.
Mona ma bucur sa mai aud vesti de la tine, tinem pumnii sa fie bine la medic maine.
Anaxena esti belea mama draga cu .Bebe sa fie ok ca asta e f imp, restul recuperezi tu dupa. Si eu ca si Ina eram f activa inainte chinuiam sotul acuma mai rarutz ca ii mai dragutz uneori abia astept sa ajung in pat sa ma pot odihni.
Am vazut si eu filmuletzul. Felicitari!
Violeta mai eu zic ca si Mona mai mergi macar la un medic doi, macar sa fii sigura, te cred ca esti f ocupata da na macar sa stii sigur sigur ca nu a gresit medicul, nu zic ca nu o fi bun medicul tau sau ceva ca nu il cunosc dar am mai auzit tot felul de povesti din astea chiar pe dc cu tot felul de medici care au gresit. Tu faci cum vrei eu sper ca si restul fetelor ca nu va fi cazul de chiuretaj si ca totusi s-a inselat medicul sau nu era destul de performant ecograful.
Fug acuma sa trec pe Rain pe listutza si sa vad papa din cuptor sa nu se arda ca ramanem flamanzi. Ca m-am riscat sa gatesc ceva rapid si la care nu trebuie sa stau langa sa imi faca rau mirosul. Sunt niste sosuri aici le torn intr-un vas pun paste peste putina apa si bag la cuptor cand e aproape gata rad cascaval peste mai las sa se rumeneasca si gata papa fara sa stau eu la bucatarie cu mii de mirosuri la nas.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
anaxena spune:
violeta,dar ce ti-a scris mai exact dr..poate ne dam si noi cu parerea
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
Roxana01 spune:
Buna fetelor!
Revin dupa o saptamana lipsa. Motivat, spun eu, am fost plecata din tara. Pt prima oara in viata mea am stat mai mult de cateva ore departe de Daria. A fost groaznic si tot timpul imi doream sa ma intorc.
Nu am avut timp sa parcurg decat ultiml capitol si vreau doar s-o incurajez pe Violeta, poate totusi e o alarma falsa si totul va fi bine. In schimb, mi-e teama ca si eu am auzit ca varsatul de vant nu prea e bun in sarcina, mai ales in primele 3luni. Asa ca, Karina, sfatul meu este sa mergi cat mai repede la un medic. Iti doresc numai bine si tie!
Despre mine: am fost azi la medic. MI-am facut Papanicolau. Luni fac celelalte analize de sange si urina. Bebe arata bine, am facut eco. E cu 2 sapt mai mic decat data pe care o calculeaza medicul, dar nu ma impacientez. asa a fost si la daria si totul a fost ok. Niciodata nu am avt menstruatia regulata, asa incat nici ovulatia nu e cand spune cartea. De-aia spun, poate asa e si in cazul Violetei. am vazut deja si bataile viitoarei inimi.
Acum o intrebare: cum nu mai vreau sa merg la Iosup la eco, ce ma sfatuiti? Medicul meu mi-a dat trimitere la Sanador. Stiti vreun ecografist bun acolo? trebuie sa ma programez pt eco de 12 sapt.
va pup si multa sanatate!
ah, sa nu uit! Vorbeati de kg! Eu la prima sarcina am slabit 3 kg in primele 3 luni (vomam si pe nas, de multe ori/ zi), dar in final m-am ingrasat 23 kg!!!! Acum simt ca deja m-am ingrasat 2 kg, cu toate ca am grija la mancare, asa incat ma astept la un record de 25 kg puse pe putin! De data asta nu mai vomit asa des, cu toate ca greata mi-e toata ziua
Pup
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
Roxana & cocutzel Daria
anaxena spune:
quote:
Originally posted by Roxana01
Buna fetelor!
Revin dupa o saptamana lipsa. Motivat, spun eu, am fost plecata din tara. Pt prima oara in viata mea am stat mai mult de cateva ore departe de Daria. A fost groaznic si tot timpul imi doream sa ma intorc.
Nu am avut timp sa parcurg decat ultiml capitol si vreau doar s-o incurajez pe Violeta, poate totusi e o alarma falsa si totul va fi bine. In schimb, mi-e teama ca si eu am auzit ca varsatul de vant nu prea e bun in sarcina, mai ales in primele 3luni. Asa ca, Karina, sfatul meu este sa mergi cat mai repede la un medic. Iti doresc numai bine si tie!
Despre mine: am fost azi la medic. MI-am facut Papanicolau. Luni fac celelalte analize de sange si urina. Bebe arata bine, am facut eco. E cu 2 sapt mai mic decat data pe care o calculeaza medicul, dar nu ma impacientez. asa a fost si la daria si totul a fost ok. Niciodata nu am avt menstruatia regulata, asa incat nici ovulatia nu e cand spune cartea. De-aia spun, poate asa e si in cazul Violetei. am vazut deja si bataile viitoarei inimi.
Acum o intrebare: cum nu mai vreau sa merg la Iosup la eco, ce ma sfatuiti? Medicul meu mi-a dat trimitere la Sanador. Stiti vreun ecografist bun acolo? trebuie sa ma programez pt eco de 12 sapt.
va pup si multa sanatate!
ah, sa nu uit! Vorbeati de kg! Eu la prima sarcina am slabit 3 kg in primele 3 luni (vomam si pe nas, de multe ori/ zi), dar in final m-am ingrasat 23 kg!!!! Acum simt ca deja m-am ingrasat 2 kg, cu toate ca am grija la mancare, asa incat ma astept la un record de 25 kg puse pe putin! De data asta nu mai vomit asa des, cu toate ca greata mi-e toata ziua
Pup
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
Roxana & cocutzel Daria
de ce nu vrei sa mai mergi la Iosup?
proiectul bebe pink
MissJJ spune:
Rain esti pe listutza. Daca vrei sa ne dai si numele printesei tale sa trecem acolo am pus data ei de nastere dar nu stiu numele.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
violeta69 spune:
anaxena,doctorita mi-a spus ca sacul embrional e prea mare si BB prea mic pt varsta lui,adica 8 saptamani...calculata dupa ultimul ciclu
apoi ca ar fi trebuit sa dea din maini,ma rog nu chiar din mani dar tb sa zburde pe acolo...si el nu se misca....
l-a masurat si a zis ceva de genul 33 mm,sau 0,33 mmm,care sigur e o diferenta...
atunci nu am insistat nici eu sa se mai uite la BB si am senzatia ca s-a uitat mai putin de 30 de secunde....
sau 1 minut nu stiu dar prea putin...
poate ca dormea...glumesc,nu avea cum sa doarma,dar ...nu stiu....
maine o sa vad cum e..o sa ne uitam mai mult....
pt ca doctorita e o cunostinta de-a mea si nu cred ca ar putea sa imi spuna ceva ce nu ar fi adevarat!
apoi am fost la spital,la Elias si acolo au aparatura....
deci,e un semn de intrebare....poate ca asa ar gandi orice mama,nu stiu....
cum o vrea DD!
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!