Mamici de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
MIKYCRIS spune:
buna fetelor!
tocmai cand ma bucuram si eu ca de vreo 2 saptamani nu am mai pus nimic pe mine(greutate),acum am inceput sa poftesc la multe alimente si nu ma pot abtine,daca nu gust ma ia ameteala si ma doare burta!
dact sa stau cu no-spa langa mine si cu gandul la acel aliment mai bine mananc.ma bucur ca bb e bine si asa creste si el mare.
8+
MIKYCRIS
anaxena spune:
am o veste groaznica pt mine:
bb e super bine,l-am filmat,da din picioare din manute era tare activ
dar placenta mea este:"inserata posterior,acopera si orificiul intern al colului",ca o concluzie nu am voie sa mai fac fufu ca sa nu sangerez si nici o alta activitate de gen carat,dansat...si asta pana nasc....va dati seama..mi-a zis ca pot face de 2 ori pe luna,dar era porcul langa mine,in concluzie nu mai pup eu putza toata sarcina...eu chiar sufar!!!dar cu hormonii mei cum ramane?
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
10+ sper la o!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Karina22 spune:
quote:
Originally posted by anaxena
am o veste groaznica pt mine:
bb e super bine,l-am filmat,da din picioare din manute era tare activ
dar placenta mea este:"inserata posterior,acopera si orificiul intern al colului",ca o concluzie nu am voie sa mai fac fufu ca sa nu sangerez si nici o alta activitate de gen carat,dansat...si asta pana nasc....va dati seama..mi-a zis ca pot face de 2 ori pe luna,dar era porcul langa mine,in concluzie nu mai pup eu putza toata sarcina...eu chiar sufar!!!dar cu hormonii mei cum ramane?
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
[b][red]
Eiii... nu zi nu anaxana, lasa ca ii sucesti tu de 2 ori pe luna mintile lu' iubitelu... ca doar nu-i de piatra, cum sa reziste la asa burtica si asa mamica?
Karina22
4+
monalac spune:
VIOLETA 69,imi pare f rau,dar eu zic sa mai astepti o sapatamana si sa mai mergi la un eco,poate,cine stie,e sarcina mai mica.te rog sa mai intri sa ne spui ce ai facut,eu totusi sper ca s a inselat dr.
KARINA,eu cred ca nu i in regula sa ai varsat de vant cand esti insarcinata,mai bine mergi si intreaba medicul.
ANAXENA, m ai facut sa rad cu puta ta...eu la sarcina cu cris n am mai avut voie sa fac sex din sapt a 18 a ,cand am facut hemoragie cu dezlipire de placenta,insa barbatul tot tb sa mi l satisfac,prin alte cai,bineinteles,ca el nu poate sa stea fara....acum n am mai facut sex de cand am inceput sa sangerez prima oara,deci de acum o luna si ceva,pt ca prima sangerare dupa o partida de sex a venit....sotul ma dispera in fiecare seara,ca el ce face,etc,insa acum e cam obosit si adoarme mai devreme decat mine...insa azi e ziua lui si mi a trimis msj ca asteapta un cadou....,bineinteles ca eu sufar,pt ca n am voie sa fac nimic,doar pt el o sa fie bine....
eu azi nu m am simtit prea bine,ma cam doare burta....maine merg iar la dr.
MADA,ce patanie cu asteptatul la dr,cred ca ma enervam groaznic.bine ca n are fata nimic.
fetelor,cand va aud ca vb de greutate si ca va considerati grase la 50,60kg...pai eu ce sa mai zic la 83?am acum cat aveam cu cris cand l am nascut.deci o sa ajung la suta lejer pana in luna a noua.dar asta e cea mai mica problema a mea acum...va pup.
10+
Mami de Cris
Poze Cris
anaxena spune:
nu cred ca o sa am vreun succes
proiectul bebe pink
anaxena spune:
quote:
Originally posted by monalac
VIOLETA 69,imi pare f rau,dar eu zic sa mai astepti o sapatamana si sa mai mergi la un eco,poate,cine stie,e sarcina mai mica.te rog sa mai intri sa ne spui ce ai facut,eu totusi sper ca s a inselat dr.
KARINA,eu cred ca nu i in regula sa ai varsat de vant cand esti insarcinata,mai bine mergi si intreaba medicul.
ANAXENA, m ai facut sa rad cu puta ta...eu la sarcina cu cris n am mai avut voie sa fac sex din sapt a 18 a ,cand am facut hemoragie cu dezlipire de placenta,insa barbatul tot tb sa mi l satisfac,prin alte cai,bineinteles,ca el nu poate sa stea fara....acum n am mai facut sex de cand am inceput sa sangerez prima oara,deci de acum o luna si ceva,pt ca prima sangerare dupa o partida de sex a venit....sotul ma dispera in fiecare seara,ca el ce face,etc,insa acum e cam obosit si adoarme mai devreme decat mine...insa azi e ziua lui si mi a trimis msj ca asteapta un cadou....,bineinteles ca eu sufar,pt ca n am voie sa fac nimic,doar pt el o sa fie bine....
eu azi nu m am simtit prea bine,ma cam doare burta....maine merg iar la dr.
MADA,ce patanie cu asteptatul la dr,cred ca ma enervam groaznic.bine ca n are fata nimic.
fetelor,cand va aud ca vb de greutate si ca va considerati grase la 50,60kg...pai eu ce sa mai zic la 83?am acum cat aveam cu cris cand l am nascut.deci o sa ajung la suta lejer pana in luna a noua.dar asta e cea mai mica problema a mea acum...va pup.
10+
Mami de Cris
Poze Cris
nu de el imi fac probleme...de mine imi e mila...n-are decat sa se masturbeze,dc eu nu primesc nimik nici el nu pupa nimik
proiectul bebe pink
Irda spune:
Anaxena, pui...........da-o-ncolo de putza....bebe e pe primul plan!
Asculta colea la baba Irda ca stie ce zice......inainte de sangerarile astea eram genul de femeie langa care ....ca barbat n-aveai nici o sansa decat sa dormi in pat...iti dai sema ce fericire pe al meu.........acu.....dupa sangerari (ma rog maroneli, bejuleli etc)aproape 5 saptamani in continuu si 2 sarcini pierdute anul asta....nici nu mai stiu definitia orgasmului......tre s-o caut in DEx, zaau asa!!!
Pupicim fata sa aiba rabdare....rezolva-l pe el cum poti si tu gandeste-te numai la minunea mica ce creste in tine! Asta e! Iti spun eu ca e cel mai important lucru...bebe mic!
Mona,....te asteptam cu vesti de la eco maine! Eu ma duc luni....Doamne ce mult mi se pare pana luni, da m-am mai linistit....sper sa fie ok!
Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
anaxena spune:
am pus filmuletz cu bb
proiectul bebe pink
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
ina C spune:
buna, fetelor!
multumesc pentru ca m-ati pus in listuta.
Karina, ma doare si pe mine burta cu tot cu spate...am 4 saptamini si 5 zile.Citisem undeva la prima sarcina ca e normal sa te doara burta ca la cm in perioada in care ar fi trebuit sa vina.
Eu am fost la doctor in iulie cind m-am apucat de treaba pentru bebe2.Tot atunci am luat Centrum vreo 10 zile si zilnic o pastiluta de acid folic.Mi-am anuntat medicul de familie si am cerut o trimitere cu analizele uzuale si Elevit.La ginecolog sper sa ajung dupa 3 decembrie.
voi luati ceva suplimente?
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
violeta69 spune:
dragi viitoare mamici,va multumesc pt cuvintele de incurajare!
maine merg din nou la medic si ne mai uitam o data la BB....
inca mai sper ca e doar f mic si de asta nu s-a miscat!
credeti ca ma imbat cu apa rece?!
daca nu se misca nici acum e posibil sa fac chiuretajul pt ca altfel e acolo de mai bine de 10 zile si nu o sa fie prea bine pt sanatatea mea!
va pup pe toate cu drag,
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!