Mamici de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
AnnaBaby spune:
Ada s esti binevenita in randul
dutelor. Sa dea DD sa fii sanatoasa si tu si bb mic
.
Anna
6+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png
danangie spune:
ALINUSHCA, NATI, MARYB 
VIO nici nu iti inchipui cat de tare imi pare rau.....parca retraiam ce am trait eu in mai.......eu sper sa iti revii si sa ne anunti cat mai curand posibil ca esti din nou gravida. Ce ti-a spus doctorul? Cand ti-a dat unda verde?
MONALAC ecografia pentru translucenta nucala se poate face din sapt. 11 pana in spat. 14. Dupa altii.....si mai ales aici in It. se face intre sapt 10 si 12. Deci....difera. Eu zic ca e ok sapt 11.
MARY sigur e cu ochisori. Oricat de pala e liniuta....daca e ...atunci e cu ochisori. Felicitari.
mult asteptat
maryb spune:
danangie, merci pentru urare.
si iti doresc sarcina usoara in continuare.
La fel va doresc la toate, sarcini usoare in continuare si sper sa fiu colega cu voi......![]()
fetelor, deci chiar am sanse sa fiu gravi chiar cu liniuta aceea pala...iuhuuuuuuuuu...............
am uitat sa va spun ca parca am niste sulite in burtica, asa ma inteapa....
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
tuchi123 spune:
maryb felicitari!
sigur este cu ochisori; fetele au dreptate, niciodata nu poate fi testul slab pozitiv daca nu este bb. Ai grija de tine maine, tr. sa stai ct mai linistita si ai sa vezi ca totul o sa fie asa cum ti-ai propus.
ADA S, felicitari
maryb spune:
tuchi123, te
si merci frumos.
fetelor, eu inca nu realizez, parca sunt intr-un vis....nu-mi vine sa cred ca eu pot sa fiu gravi....
maryb spune:
deci am fost din nou la baie ca nu ma mai uitasem de mult pe testul meu....si liniuta e tot acolo....inca n-a fugit, dar tot pala rau este saracuta de ea....![]()
Karina22 spune:
Maryb, felicitari, sigur esti graviduta si mie la primul test mi-a iesit liniuta pala iar cand s-a uscat nu se mai vedea asa de bine, dar era acolo am vazut-o si eu si sotul ![]()
Bun venit pentru Ada si sarcina usoara!
Karina22
4+
maryb spune:
bujoreato, mai astept 2 zile. tie nu ti-a fost frica de ziua in care trebuia in mod normal sa-ti vina ??? eu parca asa imi aduc aminte ca ai spus. Asa si eu...maine ar fi ziua in care ar trebui sa apara, dar da-i incolo nu-i mai invoc atata....sa dispara din viata mea pentru inca 8 luni de acum inainte.
jjovana80 spune:
Salut fetelor ! Eu am iar programare la eco transvaginala joi..... de fapt e prima de genul asta de cand am aflat de bebe. Eu mi-am schimbat dr....merg la dr Raluca Uzum ...la Elias care e o dulce...zice dna dr ca avem 8 sapt si trebuie sa vada pliul nucal la bebe....habar n-am ce-i asta. Vroiam sa va intreb ..... nu-i face rau lui bebe prea multe ecografii???? Eu am facut deja 2 pana la 8 sapt.....si mare lucru nu am vazut decat o pata pe monitor. Ma streseaza si pe mine greturile.....dar am descoperit un remediu.....mananc masline verzi....si imi trece. Va pup si va citesc cu drag. Sa aveti sarcini usoare.
oana silvia