Mamici de iulie-august 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

maryb...si eu am facutprimul test in prima zi de intarziere si a iesit a doua liniuta pala, al doilea test...facut la 2 zile dupa...a iesit putin mai inchisa...si urmatoarele 2..:)))...au iesit CLARE!!!..ce sa zic??...FELICITARI!!!!..sigur este

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Irda: felicitari!!! ce ma bucur ca l-ai vazut pe bebe tau sanatos si saltaret!!! deci se poate si cu maroneala ca nici la mine n-a trecut! Bravo, multa sanatate in continuare!

maryb: felicitari! este sigur ca esti insarcinata! oricat de pala e liniuta la sure check este pozitiv. Si mie la ambele sarcini mi-a iesit sure check fff slab pozitiv, dar foarte pala a doua liniuta, de-abia se vedea si numai la lumina dar stiam ca daca e acolo atunci e clar ca si bebe e in burtik. Iar cand se usca nici nu se mai vedea dar faceam iar test si iar parea deci nu mai era urma de indoiala. Bravo, te asteptam la odisee graviduto!!!

bubuleana
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bubuleana, merci pentru invitatie.
peste 2 zile cand voi repeta testul si sper sa se pozitiveze mai tare, sigur ma voi inscrie si eu la odiseea voastra.
pana atunci mai stau cumintica si ma rog sa nu-mi mai vina maine uratii aia.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Bubule....stai mama linistita, ca daca e bebe sanatos se poate si cu sangerari (iote colea pe Mona noastra....are un pui puternic desi credea ca l-a pierdut la cat a sangerat...offf..)

Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maryb nu conteaza cat de slaba e liniuta. Daca este acolo pe un Sure Check e clar - esti
Sa stii ca testele pot fi deseori fals negative dar nicidata fals pozitive. Hai mai repede la odisee

Anna 6+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Mona , The_andreea Maine seara dupa 20 am programare. Vreo doua zile nu am mai avut nimic, si aseara mi-a fost atat de greata de imi venea sa topai de bucurie. Eu nu am sangerari, nu am dureri. Offf...ma rog sa fie bine. Am lucrat atat de mult zilele astea numai ca sa imi ocup timpul.

Bun venit noilor burtici.
Felicitari celor care si-au admirat deja puiutii. Prima intalnire cu jucausii este o senzatie deosebita.
Sanatate multa la toate burticutele.
Si spor la lucru celor care inca incearca.

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

AnnaBaby, si eu vreau sa vin la odisee, insa trebuie sa mai astept macar 2 zile. Mi-e frica de ziua de maine, ca maine ar trebui sa-mi vina in mod normal, dar o sa ma rog in continuare la Bunul Dumnezeu sa ma ajute si sa scap de ei pentru inca 8 luni de acum inainte.

joi mai fac un test si daca si acela se pozitiveaza ma voi inscrie si eu la aceasta minunata odisee la care visez de vreo cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

bobitamica, si pe mine ma doare burica uneori de nu mai stiu ce sa fac, inca nu am luat nici un medicament, nici macar no-spa, dar aseara tare bine mi-ar fi prins unul in casa.
grija mare cu ceaiul verde, eu stiu ca nu prea e indicat in sarcina.Si eu sunt constipata si este destul de greu, dar ma straduiesc sa beau lichide si iaurt.Cumva o sa trecem si de perioada asta.

Mie cel mai rau imi este dimineatza la prima ora. Ma simt si slabita i infometata si cu greata...si in final nu reusesc sa mananc nimic decat o juma de banana, o cana de apa plata si abia pe la 10 mananc ceva.

maryb, sa stii ca la prima mea sarcina asa mi sa vazut cum spui tu! Imi amintesc ca nu am avut rabdare sa astept sa mai treaca timpul, mi-am facut un test cam devreme, si era asa mai pal, dar dupa o saptamana cand am repetat se vedeau ambele liniute clare.Si dupa ce se usuca testul a doua liniuta se poate sa se vada pala rau de tot sau chiar sa nu se mai vada.Eu mi-am pus testul in dulap si dupa cateva zile nu mai era a doua liniuta
Sa de-a DD sa fie sarcina si la tine!!!

Toate cele bune si sa auzim numai de bine!!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetelor, ma primiti si pe mine printre burtici?Va urmaresc de o vreme si azi m-am decis sa ma alatur voua.Inca nu am aconfirmarea de la medic, doar sambata mergem la el, sper sa fie totul ok.

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

ana_a, merci de raspuns.

vad ca sunt multe fete care au patit ca mine, in sensul ca atunci cand era umed testul s-a vazut bine a doua liniuta si cand s-a uscat s-a vazut foarte putin. deci incep sa cred si eu acum...

pentru toate gravidutele.

Mergi la inceput