Mamici de iulie-august 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Bujo..merci mult pentru respuns,chiar m-am speriat rau aseara...acum ma simt bine nu mai am nimic.
Tuchi...e bine sa bei mai multe lichide,eu beau ceai verde...si ma ajuta destul de mult...inainte nu aveam nici o problema ,dar acum se pare ca nu mai esa simplu...Nu stiu daca la toata lumea ceaiul verde ajuta,depinde cred de la caz la caz. Acum nici nu stiu daca e contraindicat...eu am baut pentru ca aveam probleme cu colesterolul si de la ceaiul verde a scazut considerabil.
AnnaBaby si noi suntem in aceeasi situatie...eu am un medic de familie in cartier la parintii mei,dr eu m-am mutat de cand m-am casatorit si mi-e peste mana acum sa merg la ea...Ar trebui sa schimb medicul,dar sotul meu are medicul undeva si mai departe asa ca nu stiu cand o sa ma apuc sa fac treaba asta...Mi-e groaza de birocratie...
Maine merg si eu la doctor,poate il vad pe puiul meu. Dupa parerea mea sunt in 5 saptamani cu bataie spre 6. Sper sa mi-l arate.
VA pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Dana, ma bucur ca esti bine si bebe la fel, chiar azi ma gandeam la tine ca nu ai mai scris nimic,si imi faceam griji.
Hai ca mai e putin si trecem de hopul de la 12 saptamani, ne mai relaxam putin.
Ai grija de tine!

Poze
Animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Bobitamica ai grija cu ceaiul verde fiindca are cofeina. Si eu obisnuiam sa beau si cafea si ceai verde dar acum am trecut la ceai de fructe, mai ales de lamaie. Te mai si imunizeaza un pic impotriva virusilor. Bafta maine la dr. Te asteptam cu vesti bune.

Anna 6+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

DANA,.ma bucur ca esti bine.de ce faci eco pe 30,ca o sa ai 11 saptamani,nu tb la 12?sa dea dumnezeu sa fie bine.
VIOLETA,CE FACI,CUM TE SIMTI?m am gandit mult la tine aseara,sper sa fii bine.
AALINA,iti tinem pumnii pt maine la ecograf.sa dea dumnezeu sa ne dai vesti bune!
eu ma simt bine,abia astept eco de 12 saptamani.nu stiu,dar de cateva zile eu am senzatia ca il simt pe bebe.miscari difuze,dar il simt..cred ca e imposibil,nu?
10+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare dragi burtici!
Sunta asa de fericita...de ieri seara de cand l-am vazut pe bebe plutesc efectiv si am in continuu un zambet tamp pe figura....da' ce conteaza...bebele meu e bine!

E maare....la 9 sapt si 4 zile are dimensiuni de 10 sapt si 2 zile....ii bate inimioara bine, e alimentat cum trebuie de placenta si mi-a facut cu mana "salut"! M-am indragostit!!!

Imi venea sa-l pup pe dr si sa tzopai pe-acolo prin cabinet....sangerari nu mai am, dar continui tratamentul cu Duphaston.........si pe 18 am morfo-fetala 4D....abia astept!
"O sa-l pun pe al meu sa-mi scaneze pozele de la eco sa va arat si voua puiul meu.....mi-a facut dr 3 poze ca prea se vedeau toate clar si ca de revista!

POate se "invredniceste" sa-mi faca si niste poze.....sa va arat burtica de sapt 10!

Ii dau drumul astuia si revin!

Mona....tu aveai exact 10 sapt la eco? Ce dimensiune avea bebe? Al meu avea 30.1 mm de la cap la funduletz!

Mie mi-a zis dr ca eco morfo se face de la 12 sapt pana pe la 14 ca dupa 12 sapt se produc schimbari majore in dezvoltarea lui bebe si trebuie vazut daca totul decurge normal.....la 12 sapt se retrag intestinele din cordonul ombilical unde sunt temporar gazduite pana creste abdomenul lui bebe suficient ca sa le incapa.....apoi se masoara transllucentza nucala si nu mai stiu ce alti parametri!

Mona, nu cred ca-i imposibil sa-l simti pe bebe de la varsta asta.....depinde cat de "sensibila" esti...si eu simt mici mici "gadilituri" uneori...si stiu o fata care l-a simtit clar pe bebe de la 11 sapt...deci se poate!
Tu cand schimbi saptamana...in ce zi?

Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMoniq spune:

bobitamica - eu stiu ca e contraindicat ceaiul verde la sarcina, deoarece contine alcaloizi care stimuleaza sistemul nervos. Probabil e la fel ca la cafea... si nu trebuie consumat in cantitate mare, eventual intrebi doctorul.

Pe pagina: www.avantaje.ro/index.php?a=198&p=2" target="_blank">http://www.avantaje.ro/index.php?a=198&p=2 scrie ca este contraindicat la sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragi gravidute,

vreau sa va intreb ceva si sper sa primesc cat mai multe raspunsuri.
azi sunt Z27 si maine ar trebui sa-mi vina CM-ul in mod normal. Am facut un test sure check dimineata cu prima urina si mi-a iesit si a doua liniuta insa era pala. Dupa ce s-a uscat testul ambele liniute sunt mai pale. Vi s-a intamplat si voua sa se vada liniuta mai bine cand era testul umed si cand s-a uscat sa se vada si mai pala ?

oricum voi mai face un test joi dimineata, sper sa nu mai vina cm-ul maine.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna
eu sunt bine....fizic...
si cu "pisicul" incerc sa fiu bine!
ma gandesc ca asa a vrut DD sa fie si daca EL a vrut asa cine sunt eu sa intreb de ce?
eu stiu ca am vrut sa fie bine,daca nu a fost a fost numai vointa divina...
operatia nu a fost grea pt ca a fost cu anestezie totala,practic n-am simtit nimic...m-am trezit la final...si gata!
BB e ingeras....
mona,multumesc ca te-ai gandit la mine si pt toate fetele la fel
mada,iti multumesc ca te-ai gandit sa ma lasi si pe mine pe lista,chiar daca numai ca prietena
danangie,ma bucur ca esti bine....m-am gandit la tine si ti-am tinut pumnii sa fie bine BB!
maryb,eu zic ca e de bine...e cu doi ochisori...

pt toate burticile un gand bun si sa auzim numai de bine....altceva nu va dau voie

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Violeta ma bucur mult ca esti bine si ca te-ai impacat cu gandul.
Maryb calmeaza-te fata si crede. Toate testele se estompeaza dupa ce se usuca, e normal. Daca liniuta e inca acolo e clar.

bujo 6+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

violeta, merci pentru raspuns, si eu sper sa fie cu 2 ochisori, sa-i manance mami pe ei.

bujo, liniuta mai este acolo insa nu se mai vede ca dimineata, acum abia se mai vede, trebuie sa te uiti atent ca sa o vezi acum.

si ca sa inteleg....raspunsul la intrebarea mea este ca se poate sa se vada mai bine liniuta cand e umed testul si cand se usuca sa se vada si mai pala ???

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput