Mamici de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
bobitamica spune:
neataza fetelor,
Anababy..iti multumesc pentru informatii..maine merg si eu sa ved cum sta treaba.. Azi noapte m-am trezit cu o durere mare de burta,m-am speriat ingrozitor....eu sper sa fie o durere de intestine ca ma simt foarte balonata,voi ati simtit chestii din astea???Ma durea ca nici nu ma puteam misca,dar e bine ca nu a curs nimic si m-am linistit.
Mada...o sa iti spun datele mele..DN 09.07.1975 ultimul CM 24.10.2007 si DPN 31.07.2008,dar eu cred ca voi naste la inceputul saptamanii 38,pentru ca nu am voie sa am travaliu,eu nascand-ma cu luxatie de sold bilateral congenitala si atunci medicul i-a recomandat mamei ca atunci cand voi avea copii sa nu nasc normal si prin cezariana.
Voi naste la Sp. Polizu cu dl. doctor. Gabriel Lemnete
Am vazut ca si tu,Caprioara vei naste tot la Polizu cam in aceesi perioada cu mine. Si am vazut ca si tu esti nascuta tot in iulie...ca si mine..tu pe 6 eu pe 9 cand preconizezi tu ca vei naste!
SA ne ajute Dumnezeu pe toate sa ducem sarcina la bun sfarsit!!
lcazangiu spune:
buna dimineata mamici cu burtici,
super tari site-urile tale Caprioara, eu am abia 10 sapt si astept cu nerabdare sa se faca 11 decembrie caci atunci ma duc la al treilea control.
apropo de balonare si eu am simtit-o pe la inceputul sarcinii, apoi usor usor a trecut, asa ca nu dispera ideea este sa te duci la dct daca te doare prea rau!
va pup eu si bebeul:)
tuchi123 spune:
Buna dimineata!
Fetelor, nu stiu ce sa ma fac cu aceasta constipatie, am scaun numai cu supozitor cu glicerina; aveti asa probleme?
Va pup si sa aveti o zi cat mai buna atat voi cat si bebelusii
lcazangiu spune:
si eu de cand ma stiu am fost si sunt constipata, insa acum de cand mananc zilnic multe fructe si iaurt, in special activia pot sa spun ca ies zilnic cat de cat ok...
la inceputul sarcinii am avut cateva scaune cu sange, dar mananc seara cereale cu lapte si dimineata lapte cu miere si vad ca ma simt mai bine si nici balonata nu ma mai simt.
take care!
bujo spune:
Fetele eu paaaark ma simt un picut mai bine. Am inceput sa vars si paradoxal cred ca ajuta. Atata timp cat nu vars in continuu e ok. Totusi sunt inca extenuata si sper din suflet sa treaca mai repede primul trimestru ca sa ma obisnuiesc.
Bobitamica ecat asa am patit si eu aseara. Am avut niste dureri de burta destul de tari si m-am cam speriat. N-a curs nimic din fericire si am luat un no-spa care m-a ajutat. Am observat totusi ca ma doare mai tare cand sunt balonata si imi borfoleste burta. Deci cred ca gazele acumulate creeaza tensiune si apasa pe uter.
Tuchi si eu ma constip de la covrigei in special. Trebuie sa bei multe lichide ca sa te hidratezi si lapte daca reusesti (cu cereale integrale) te ajuta mult. Eu in fiecare dimineata aveam scaun dupa cereale. Acum din pacate nu le mai suport. Si nici laptele dulce.
Fetele eu sugerez sa punem pe prima pagina si linkurile pe care la gasim ca sunt foarte utile si e greu sa le cautam pe fiecare pagina.
bujo
6+
album de nunta
AnnaBaby spune:
Fetelor spuneti-mi si mie daca stiti ce trebuie sa fac ca sa-mi schimb medicul de familie. Eu si sotul meu nu ne-am inscris inca la un medic al familiei noastre chiar daca suntem casatoriti de 3 ani. N-am avut nevoie pana acum. Fiecare e la cate un medic. Acum as vrea sa avem medicul nostru, mai ales ca trebuie sa ma ia in evidenta, dar nu stiu ce acte imi trebuie, si nici nu am timp sa ma duc la actualul medic sa-l intreb. Voi v-ati confruntat cu situatia asta?
Anna
6+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png
bujo spune:
Am trecut si eu prin asta cand s-a mutat sotul in Brasov. L-am inscris la medicul la care mergeam pana atunci. Acelasi lucru poti sa-l faci si tu. Trebuie sa te duci cu o declaratie prin care spui ca esti de acord sa fii luata in evidenta de respectivul medic, copie dupa buletin si eventual fisa medicala de la medicul anterior.
bujo
6+
album de nunta
danangie spune:
Buna ziua,
MONALAC

IRDA, MARYB 
Eu sunt binisor fetelor. Nu am mai intrat pe aici din motive personale. Saptamana trecuta fusesem la urgente.....am un samburel de 3 cm cu activitate cardiaca........nu l-am vazut miscandu-se ca ecograful nu era unul dintre cele mai bune......si oricum cred ca dormea. Ameteli le am mai rar. Chiar foarte rar. Dureri de burta.....si ele rar....mai naspa e ca ma lupt cu insomniile.....sunt atat de obosita. Am si eu vise foarte urate si toate legate de sarcina. Dar cred ca e normal. De exemplu azi noapte am visat ca mi s-a rupt apa. Eu m-am ingrasat un kil jumate. Cam atat. Pe 30 am sa fac eco pentru translucenta nucala. Abia astept.
Bun venit tuturor noilor
.
mult asteptat
alinushca spune:
Danangie, bujo, Irda, Tuchi, am intrat sa va verific. Ma bucur ca sunteti pe aici si ok. Va pup pe toate si va trimit cele mai bune ganduri ca sa nu mai aveti indoieli, ca sanu mai visati urat, ca sa va rugati mult si sa stati cumintele pana la termen!
MMoniq spune:
Buna fetele!
Mi-am facut si eu curaj si ma alatur viitoarelor mamici. :)
Bine v-am gasit! Sa avem o sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi!
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista:
DN 14.04.1978
UM 8.10.2007
DPN 14.07.2008
Ma gandeam ca ar fi frumos ca lista sa mai contina si spitalul si doctorul la care mergem. Ce parere aveti?