Mamici de iulie-august 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

karina, merci si tie de urari.

azi am stat mai mult aici la odisee decat la aspirante....v-am innebunit cu testul meu care s-a uscat si nu-mi mai arata liniuta asa bine ca atunci cand era umed....da' ce sa fac si eu ??? probabil ca asa ati fost si voi, pana nu ati vazut clar cele II liniute....

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by maryb

karina, merci si tie de urari.

azi am stat mai mult aici la odisee decat la aspirante....v-am innebunit cu testul meu care s-a uscat si nu-mi mai arata liniuta asa bine ca atunci cand era umed....da' ce sa fac si eu ??? probabil ca asa ati fost si voi, pana nu ati vazut clar cele II liniute....

bine ai venit alaturi de noi la odisee .... si iti tinem pumnii sa fie ok si pentru tine si pentru bebe !

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Maryb, sigur esti insarcinata liniuta aia nu se coloreaza deloc daca nu esti.Stiu prin ce treci, asa am fost si eu pana ieri.Primul test l-am facut in 23 dimineata, cand a 2-a liniuta a iesit mai pala decat prima, cu toate ca asa a fost si la prima sarcina imi era frica ca nu cumva sa gresesc si sa nu sufar din nou, vroiam sa repet testul peste o saptamana dar nu m-am rabdat asa ca in 25 seara am mai facut unul si acesta a fost mai clar dar liniutele tot nu sunt la culoare de aceasi intensitate. Pe langa astea mi-a intarziat si menstra si de o saptamana nu ma mai opresc din vomitat.......nu stiu ce va fi, cu fiul meu nu au inceput greturile asa devreme.
Asa ca felicitari inca odata

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

jjovana80, merci frumos

deci fetelor, mai devreme stand pe scaun m-a luat o ameteala de mi s-a duc capul intr-o parte. Cred ca daca eram in picioare....ma culegeau colegii de pe jos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim2006 spune:

ma alatur si eu grupului vostru, cu acelasi caz, seara am facut un test ozone, si a iesit a doua liniuta cam pala, iar de dimineata am facut un lat test barza gold, care a iesit ffff pozitiv, asa ca fetelor care sunteti dezamagite, desi pe teste scrie ca pot fi folosite in orice moment al zilei, cel mai bine utilizati urina de dimineata......bafta la toate si multi

Mergi la inceput

ada_S, eu inca nu am intarziere, maine este ziua in care ar trebui sa-mi vina, dar eu sper sa nu-i mai vad....insa deja vad ca am avut prima mea ameteala acum vreo 10 minute....deci....ceva eu tot cred ca este acolo la mine in burtica....plus sulitele pe care le-am avut azi in burtica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Maryb felicitari!! Sigur e bebe daca ti-au iesit liniutzele. Asteptam sa ne tii la curent!
Bine ati venit tuturor noilor burtici- sa aveti o sarcina usoara si bb sanatosi.

Eu peste putin timp ma duc la doctor- de abia astept!

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Buna seara la toate burticile!

Maryb, asa a fost si la mine, trebuia sa-mi vina pe 20, iar eu am facut un test pe 19(dimineata), testul a fost acelasi pe care l-ai folosit si tu, a doua liniuta era atat de palida incat abia se vedea, daca stateam foarte aproape de lumina ...se zarea ceva pe acolo, eu initial n-am stiut ce sa cred, am zis ca e negativ, apoi am mai facut inca un test seara (tot pe 19), a iesit la fel de palid, si pe 20 (in ziua in care trebuia sa-mi vina) am facut inca un test la care a doua liniuta a iesit tot palida, dar mai vizibila decat cu o zi inainte ...asa cum ti-au spus si fetele, FELICITARI ! intepaturile pe care le simti tu sint normale si sint semne ale sarcinii, asa le-am simtit si eu!

eu am fost putin stresata saptamana trecuta, pe 21 (la o zi dupa ce trebuia sa-mi vina) au aparut ceva sangerari, maronii, n-a curs foarte mult, dar a tinut toata ziua, burta si mijlocul m-au durut cam tare, de a doua zi n-am mai avut nimic, la prima sarcina n-am patit asa ceva si mi-a fost putin teama, insa acum e totul ok, greturi n-am, foame de lup am, gatul ma doare, tusesc ...dar abia in decembrie ajung la doctor, trebuie sa fie totul bine, sper!

Violeta, capul sus, fii optimista, viata merge inainte si in curand iti vei tine si tu puiul in brate, iti e greu, dar probabil ceva nu era bine si e mai bine asa, decat sa apara probleme mai mari!

vad ca multe dintre voi ati fost la doctor, la ecografii, deja ati vazut sambureii, sinteti super bucuroase si asa va doresc sa fiti mereu, sa veniti numai cu vesti bune!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai mai da harnicutze sunteti cu scrisul, ma tot chinui sa recuperez adik de citit am citit da de raspuns mai greu.
Bobitamica esti pe listutza!
Violeta ma bucur sa aud ca esti ok si tin pumnii sa vii cat de rapid sa ne anunti ca esti din nou . Ma bucur ca nu te-ai suparat ca te-am trecut la prietene dragi pt ca mie imi esti tare draga si chiar daca bb e ingeras acum tu oricum faci parte de la odiseea asta.
Maryb felicitari si eu zic ca restul fetelor oricat de slab se vede a doua liniutza daca e acolo e clar. Tinem pumnii sa fie bine si te asteptam cu date pt listutza.
Dana ma bucur ca mai scrii imi pare rau ca ti-a fost rau si ai ajuns la urgente sa speram ca de acum incolo te vei simti mai bine.
Ada, Sim2006, MMoniq bine ati venit, sarcina usoara si bebeii sanatosi si papaciosi! MMoniq acuma merg sa te trec si pe tine pe lsitutza.
Restul de fete pupici la toate.
Noi azi am fost putin la o plimbare ieri am fost f obosite si am dormit devreme si azi am mai recuperat din somn. Cu greata tot rau stau mai nou nu suport mirosul de la detergent si am cautat azi sa iau unul cat mai putin parfumat ca muream d ecate ori scoteam rufele din masina si cum acuma e frig si tre sa le pun pe calorifer mirosea toata casa a detergent si eu muream.
In rest nimic nou astept vinerea asta sa merg la spital sa imi faca dosarelul si pe urma mai am pe 14 dec programarea la primul scan. Uff nu mai am rabdare sa vad ca e bebe ok si apoi tre sa impachetam si sa ne pregatim de plecat in ro.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

MMoniq esti pe listutza. La fetele care deja stiu este trecut si doctorul si spitalul pe listutza.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput