Mamici de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
crisarh spune:
monalacmi-a spus sa imi fac programare intre 5 si 28 februarie, dar mai inspre 28 febr., asta inseamna intre 21 -24 saptamani, dar mai inspre 24 saptamani. Mi-a spus sa imi fac programarea de pe acum ca e fff aglomerat si sa prin un loc si eu prin februarie. am inteles ca inte 22 si 24 saptamani e bine de facut morfo, cumnata mea din franta tot asa a facut pup
10+DPN 26iun-iul 2008
Violeta_m_tm spune:
AnnaBaby stai linistita ca sunt sigura ca totul o sa fie ok, eu am facut de multe ori eco transvaginala si nu m-a durut niciodata. important este ce se vede pe monitoriar cu eco abdominala nu se vede mare lucru cand sarcina este mica.
Caprioara bine ai venit, iti doresc sa ai o sarcina usoara, un bebel sanatos, si sa fie fetita sa ai pereche.
La mine au inceput de doua zile greturile, si maine merg la medic, sper sa-mi spuna ca totul este ok.
5+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio
Violeta_m_tm spune:
Violeta imi pare rau, si eu am trecut prin asta si stiu ca este greu, si acum mi-e frica sa nu mi se opreasca iar din evolutie. Iti tin pumni sa fie totul bine la chiretaj, dar ar fi bine sa-ti faca injectii cu antibiotice timp de 24 de ore inainte, ca sa se evite o infectie.
5+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio
Nati spune:
Mona, am plecat de la 65kg de cand am ramas insarcinata, si acum am 72.70 kg, aproape 73kg.
De asta se cam suparase medicul,si m-a bagat la regim, ce ma omoara e ca trebui sa mananc cu foarte putina sare,dulciuri nu, fainoase nu,prajeli nu, .....totul trebui sa fie crud sau fiert,si cat mai multe legume si fructe.
Asta e, incerc luna asta, sa vad poate reusesc sa nu ma ingras, ca tare nu am chef sa-l vad pe medic cu fata aia lunga si suparata.
sanatate maxima!
Poze
Animalutele mele
bubuleana spune:
Buna gravidute dragi!
De cateva zile au aparut si la mine greturile, dar nasol de tot...
efectiv nu ma lasa nici un minut...astazi am vomitat tot ce am mancat adik paine prajita si mandarine...nu stiu ce sa mananc ca sa-mi stea in stomacel sa ma hidratez
ma simt groaznic, dar sper ca bebe e bine
ref. la creme antivergeturi eu mi-am luat Mustela...a mai folosit cineva? e buna?? stiu ca depinde si de elasticitatea pielii fiecareia oricum mie nu-mi pasa de nimik nici de ingrasat, nici de vergeturi numai sa fie bebe bine
anaxena: eu mi-as dori sa fiu in locul tau sa ajung
decat sa am greturile astea nasoale care nu-mi dau pace...crede-ma ca e groaznic si nu-ti doresti asa ceva ...uuffff...
bubuleana
6+
bujo spune:
Va pup si eu
Eu tot asa daca nu mai rau![]()
Nu stiu ce sa ma mai fac cu greata asta. Offf macar daca m-ar slabi noaptea sa pot dormi si io ca tot omu. Nu stiu daca dorm 2 ore legate dupa care sar din pat cu senzatia asta de varsatura. Dorm cu ligheanu langa pat. Cu toate astea nu
Am sunat doctorita si a zis ca n-are ce sa-mi faca daca nu vars. Ca sunt altele care nu pot tine nik in stomac. Offf sunt un zombie, sper sa-mi revin repede. Ma iertati ca ma plang atat la voi.
Acu juma de ora am stat 10 min la buda cu spasme si tot n-am dat afara. Efectiv ma extenueaza greata asta.
Violeta, Bubuleana vad ca v-au apucat si pe voi. Cum le infruntati?
bujo
6+
album de nunta
MIKYCRIS spune:
NATI,o sa fie cam greu dar eu iti tin pumnii!
ALINA MARIA,iti multumesc,si tu sa ai o saptamana buna si sa auzim numai de bine!
AnnaBaby,la prima eco asa este,dar de la a doua ai sa vezi ca ai sa fii mult mai relaxata si nu o sa mai comenteze nimic dr.
the_Andreea,si eu am insomnii si nu trebuie sa ma mut dar nus de ce!
MONALAC-sper sa nu mai visezi nimic urat!in rest toate bune?
fetelor,am si eu o intrebare pt fetele care au sinuzita,voi ce faceti si ce luati cand apar durerile alea de iti vine sa te urci pe pereti? offffffffff,simt ca nu mai pot!
aveti grija de voi si de bb!

MIKYCRIS
bobitamica spune:
Buna fetelor.
Ma inscriu si eu pe lista voastra in speranta ca totul este ok si in luna iulie a anului 2008 voi deveni si eu mamica. De ce spun asta...pentru ca nu am fost inca la medic(abia miercuri am programare la ora 16.30..am niste emotii)sa vad ca bobita mea mica e la locul ei lipita bine.
Eu sambata si duminica am facut 2 teste care ambele au iesit pozitive. Acest lucru m-a facut sa consider ca sunt si eu
in 5 sapt. si sa ma inscriu si eu pe listuta voastra.
Anna Baby cred ca esti in aceeasi situatie cu mine..iti doresc multa bafta azi la doctor....
Fetelor va pup si sa dea Dumnezeu sa ducem toate sarcina la bun sfarsit!!!
bubuleana spune:
bujo:
eu nu prea reusesc sa le infrunt...ceea ce am descoperit pana acum este painea prajita...parka mi-e un pic mai bine dupa ce mananc paine prajita...oricum altceva nu prea mananc. Si eu am vomitat azi pt prima oara, pana acum aveam spasme ca si tine. Si eu dorm cu castronul langa pat....nici pe mine nu ma slabesc nici o clipa si nu prea pot inghiti nimic, nici macar apa 
miky: nu stiu cum e cu sinuzita 
bubuleana
6+
mcoca spune:
MIKYCRIS poate nu ar fi rau sa mergi la doctor. In ziua de azi exista medicamente pe care poti sa le iei fara risc pentru bebe. Nu are sens sa suferi eroic.
_
Vicky
9+