Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Iubitele, in afara de ceea ce am vazut cand am urinat, chiar nu am nimic. Mie imi place sa cred (nu stiu de ce...cred ca-mi tremura putin lenjeria intima de frica ) ca nu a fost dopul. Dar cine stie... La Luca a debutat la fel travaliul, cu eliminarea dopului, numai ca au inceput si contractiile foarte curand. Acum sunt ca o floricica .

Va pup si va multumesc mult pentru ca imi sunteti alaturi. Sper sa pot fi si eu alaturi de voi in acelasi fel.

Ia uitati ce am gasit pe un site:

Rugaciunea femeii inainte de nastere

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.

Rugaciunea mamei dupa nastere

Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Poate ar fi bine sa le trecem si noi pe prima pagina, ce ziceti?

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Numeioana,

si eu am sange in nas. Nu curge neaparat dar saptamana trecuta am umplut o batista tot stergandu-mi nasul.
Eu am tensiunea mica (intre 8 si 10 cu ceva- nu retin celalata cifra) si iau un utrogestan (100mg de progesteron) pe zi deja de trei saptamani.
Aveam sange in nas si inainte sa iau utrogestan, dar cel mai mult am avut saptamana trecuta.
(Aveam si inainte sa fiu insarcinata, dupa o saptamana de nas infundat/raceala, dar extrem de putin, acum am mult mai mult).

Pupici tuturor,
Micsunea
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

pupici la zuzici!

am ajuns acasica, am umblat brambura, m-am vazut cu niste colege de facultate si m-am binedispus la greu. nu ca eram intr-o stare nasoala dar statul asta de povesti imi place la nebunie.

alina, nu cumva sa se intample ca, in emotiile momentului (cand o fi sa vina) sa uiti sa faci un semn. ca sa dam stirea "calda" pe forum, nu se cade sa tii zuzele neinformate. :-) oricum, imi place ca esti calma si iei lucrurile asa cum sunt. de la dopul gelatinos pana la sefa si drumurile la politie. pup si admir.

va pupez si ma duc sa citesc din urma. cat oi mai putea. ma ustura ochii, mi-e cam somn si am si burta plina de la un frumus meniu mcdonald's. stiu, e complet gresit. in apararea mea pot spune ca m-am spurcat cu mcdo numai de doua ori in lunile astea. :-)

pupam

irina 33 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

ALINA023,

eu am contractii de vreo 3 saptamani si cum actioneaza asupra colului trebuie sa stau cuminte acasa. Contractiile mele sunt numeroase si puternice iar doctorul spune ca e foarte probabil ca la un moment dat o sa pierd dopul gelatinos sau/si o sa mi se rupa apele si apoi voi naste.
Mi-a spus sa vin la spital urgent daca pierd (din) dopul gelatinos.
Sunt la primul copil deci n-am nici cea mai mica ideea de cum e pierzi din dopul gelatinos, deci please, daca afli informatii sau ne vei putea detalii mai tarziu, nu ezita, pe mine ma super-intereseaza.

In calitate de zuza stresata,
Micsunea
30+

PS Tu esti practic la termen, nu cred ca doua-trei zile sa faca vreo diferenta!!! Dar ma rog, si daca ai pierdut din dop nu inseamna ca nasti, mai ales daca nu ai contractii si colul e inchis...
Deci iti doresc sa-l mai tii pe BB cat iti doresti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Din ce-am mai citit pe-aici , am vazut ca poti sta 2-3 saptamani dupa ce ai eliminat dopul. Ajuta Nospa si Magne B6

33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

angelique, nu te contrazic, si nu ma contrazici. este optiunea ta, pe care ti-o respect. insa ai sa-mi dai dreptate ca in agonia contractiilor - daca e sa fie natural, si in emotia cezarienei- ai sa vrei sa-l stii pe sotul tau cat mai aproape:)

muuuah!

alina...doamne ce sefa! cu dopul...nu e inca dopul. ca de e dop e rozuliu, cum zicea si gina. iti uram un weekend placut la parinti, p-orma vezi tu ce chef de nastere iti vine in sapt:)

miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Alinutzaura!!!!!
Ma emotzioneaza gandul ca una dintre noi e asa aproape de bblusul ei.
Sa vina Ana cand vrea ea, sa fie sanatoasa, frumoasa si grasa!!! Ca sa fac si rima.
fetele

29+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Da Docdecap, aici e trei ani si procent din salar nu stiu insa daca brut sau net. Chestia e ca de la 1 ian 2007 s-a schimbat legislatia. Anul trecut pe vremea asta erau mamici cu termene in jurul Revelului care se rugau sa nasca in 2007 ca le era mai avantajos. Se pare ca asa e, altfel nu se facea atunci atata caz.
In fine, pt mine nu se pune in discutie asa ca...... Ma multumesc cu ce am dar la bebe nr 2 o sa fiu mai "hoata" sa beneficiez de toate avantajele posibile.
Incep din decembrie sa ma pun la punct cu procedurile de rigoare legate de nastere: ce imi acopera asigurarea din costurile cu ocazia nasterii ( daca chem salvarea cine suporta???) asigurarea lui bebe, formalitati pt inregistrarea lui si ca sa ne primim banutii. Sotul e f relaxat el nu realizeaza ca bebe poate veni si inainte de termen intre Craciun si Revelion si va avea de alergat.
Azi am aflat de o metoda cica babeasca-deci nu stiu cat de mult sa o luam in seama. Data ultimei zi a ultimei menstruatii e si data zilei din luna cand il asteptam pe bebe. La mine deci : ultima zi a ultimei menstruatii 8-9 aprilie rezulta bebe vine pe lume in 8-9 ianuarie DESI termenul e 10 ian. Sa cred, sa nu cred- vom vedea. Chiar sunt curioasa???? Poate sa confirme careva dintre voi asa ceva? Ar fi interesant sa se confirme desi ma indoiesc. Inca o chestie babeasca pe lista de superstitii si credinte!
In rest ma supara ca al meu cumnat a promis ca pana la sf de noiembrie ne livreaza acasa comoda de infasat mostenire de la nepotica mea. Si acu va fi ultimul week end din noiembrie si ei nu s-au anuntat. Tot ce am pt bebe e in vreo 3-4 sacose uriase deja spalat numai sa le calc si sortez. Comoda comandata de noi in plus vine dupa 1 dec. E tot cu susul in jos la noi. Nu ma pot apuca de nimic sa aranjez fara comode. Bagajul lui bebe e gata al meu inca nu. Il completez sapt viitoare sper.
De Craciun vrem sa mergem la soacra mea: voi avea bagajul obisnuit de calatorie, al meu de spital, al bebeului pt iesit din spital + pt inca vreo trei zile, maxi-cosi in masina. Asta daca nasc intre Craciun si Revel adica in deplasare. Soacra mi-a gasit si acolo moasa, s-a interesat de spital si au in camera in care locuim cand suntem in vizita la ei un leagan deja instalat. Deci o sa tre sa car si lenjeria de pat a lui bebe cu noi. Uf mai bine stau acasa-dar e asa bine la ei. Chiar f bine! In plus nu am de facut pregatiri si pot sta relaxata la caldurica..........Stiu ca sunt zuze cu soacre imposibile a mea inca nu si-a aratat "coltii", e o scumpa. Sper sa nu avem diferende pe tema educatiei si cresterii copiilor!
Vom vedea. Acuma fug in pat ca pic de somn. Sper sa avem toate un week end linistit. Si de e sa vine pe lume vreun bebe sa ne spuneti si noua!!!!!!!!!! Noapte buna

Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Oof zuzelor, iar bantui prin casa la ora asta! Caut ceva de mancare. o portocala, ceva... orice! :)

Alina, mi-a sarit inima cand am citit despre dopul gelatinos. Ma emotioneaza si ma bucura tare ca ne apropiem cu toate de acel moment... Sa ne tii la curent daca Ana se hotaraste sa iasa. o sa ma tot gandesc la tine weekendul asta.

Numeioana, mie imi curge sange din nas de cateva luni, cam o data la 2 saptamani. cand suflu nasul, intotdeauna suflu si sange. imi sangereaza gingiile foarte usor, iar cand imi fac manichiura imi dau sangele la partea taiatului pielitilor cum niciodata nu mi l-am dat. e clar, e de la sarcina si e 'normal'.

Irinouka, e tare dulce baietelul tau!

Bebeul meu sughite zilnic. ma amuza teribil!

Si acum din seria 'ce am mai visat azi noapte'. Am visat ca insarcinata in 30 de saptamani fiind, am mai ramas inca o data insarcinata. adica peste 2 luni urma sa nasc un baiat, iar peste inca 9 un alt copil. Asta a fost un semi cosmar. :)

Anca D.

30+ Luca Alexandru
AMR 10 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Anca si eu bantui la ora asta , nu mai pot de somn dar nu pot dormi deloc , ma tot plimb prin casa , cred ca o sa iau si eu un mar ceva sa rontai , cu toate ca am baut lapte ca ma cam ardea un pic pe gat.

Alina ce emotii cu dopul eu cred ca o sa ma panichez foarte tare.
Sa ne dai de veste daca Ana mica vrea sa vina mai devreme, cred ca acum de fapt realizez cat de aproape suntem toate de marea intalnire si m-au luat niste emotii . Abia astept sa ne dai de veste.

cum creste
Carmen 30 + David Alexandru

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput