Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
gattasalvaje spune:
Alina , shefa ta parca este trasa la indigo dupa seful meu...acelasi aluat ...genul ala de om care-ti da cu o mana si iti ia cu 10 . Si eu sunt la cheremul lui datorita unui favor pe care am acceptat sa mi-l faca , nici eu nu am salariul real pe cartea de munca si trebuie sa trag din greu la serviciu , ca nu-mi pot permite sa stau acasa pe 85% din brutul de mizerie pe care-l am in acte. Astazi i-am spus boss-ului ca de pe 1 dec. am incheiat socotelile cu firma si el , pe un ton mieros , mi-a zis..."sigur , sigur , da' sa sti ca te vei plictisi acasa si , din cate stiu , miscarea face bine la gravide , asa ca ai mai putea sa mai vii si pe-aici din cand in cand...daca nu poti sa conduci , suni soferul si vine sa te ia de-acasa. " Imi venea sa-l iau la pumni , fratilor ...daca ar fi dupa el , as naste la serviciu.
Vreau sa stau acasa , sa ma apuc de curatenie , sa-mi aranjez sifonierele , sa bibilesc fiecare lucrusor al Sarei ...vreau sa stau in cuibul meu si s-o coc pe bebelina. Nu mai vreau clienti , telefoane , angajati batuti in cap , stes in trafic. Vreaaauu sa stau linistitaa!
33+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
AngeliquedeS spune:
Ceska, bine ca ti-ai revenit! Cat despre job, acum e oricum prea tarziu sa iti mai faci procese de constiinta!
Zuze este un termen de alint, inseamna zapacite, aiurite, panicoase, etc. Daca citesti primele capitole ale Odiseei, cand ne-am strans toate, ai sa vezi ca se potriveste fff bine termenul, faceam cate 10 15 teste de sarcina ca nu ne venea sa credem sa suntem gravi, ne pipaiam sanii de dimineata pana seara si ne speriam ca probabil e ceva cu bebe din cauza ca nu ne dor, si tot asa. pe prima pagina ai link-urile la toate capitolele, dupa parerea mea primele 2-3 sunt cele mai simpatice, adevrata zuze... Nu ca acuzm nu am mai fi...
Pupici,
Angelique
35+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
LaLa_20 spune:
buna seara....zuzelor...am intrat si noi sa va salutam....si sa dam raportul:azi ne-am cumparat sifonier...am gasit exact ce vroiam...si de fericire pupici la burtici...
Cea mai optimista gravidutza!
Laura
29s+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
alina023 spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Alina , shefa ta parca este trasa la indigo dupa seful meu...acelasi aluat ...genul ala de om care-ti da cu o mana si iti ia cu 10 . Si eu sunt la cheremul lui datorita unui favor pe care am acceptat sa mi-l faca , nici eu nu am salariul real pe cartea de munca si trebuie sa trag din greu la serviciu , ca nu-mi pot permite sa stau acasa pe 85% din brutul de mizerie pe care-l am in acte. Astazi i-am spus boss-ului ca de pe 1 dec. am incheiat socotelile cu firma si el , pe un ton mieros , mi-a zis..."sigur , sigur , da' sa sti ca te vei plictisi acasa si , din cate stiu , miscarea face bine la gravide , asa ca ai mai putea sa mai vii si pe-aici din cand in cand...daca nu poti sa conduci , suni soferul si vine sa te ia de-acasa. " Imi venea sa-l iau la pumni , fratilor ...daca ar fi dupa el , as naste la serviciu.
Vreau sa stau acasa , sa ma apuc de curatenie , sa-mi aranjez sifonierele , sa bibilesc fiecare lucrusor al Sarei ...vreau sa stau in cuibul meu si s-o coc pe bebelina. Nu mai vreau clienti , telefoane , angajati batuti in cap , stes in trafic. Vreaaauu sa stau linistitaa!33+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
Chiar asa Gatta, parca ar fi frati. Si a mea la fel ar vrea, sa nasc la birou. Chiar mi-a spus ca Polizu este aproape si ajung repede in caz de nevoie. Ce replica mai poti da unei asemenea afirmatii?
Insa de luni...bye bye, see you later aligator!!! In mod sigur o sa ma mai frece cu diverse proiecte pe care sa le fac acasa, dar macar sunt acasa...
Alina
36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

docdecap spune:
Carmen (breaz), ma bucur sa mai aud de tine!
chiar ma gandeam ca vine acuma 25 si o sa-ti spunem la multi ani si va trebui sa ne scrii ![]()
Ceska, in Germania concediul de ingrijire e 3 ani??? si cu procent din salariu... imi place, ma mut in germania
. imi pare rau ca nu poti tu beneficia de asta, dar daca poate veni mama sa te ajute, tot e o treaba...
Gatta, alina, asta e nasol cu sefii si aranjamentele gri (adica nici legale, nici ne-legale), e ca de obicei sunt in avantajul lor si nu al angajatului... Va pup si va doresc sa scapati de ei cat mai repede!!
gugule, ma bucur ca esti din nou activa. mai ai nevoie de parola? (sa ti-o trimit pe PM). Imi pare rau ca trebuie sa dai de toti medicii invechiti prin provincie, desi eu stiam Suceava mai destupata...
va mai pup, pana imi mai vin ide
Monica 33+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Littlebig spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Littlebig, vei naste la municipal? Cu ce medic?
M-am razgandit! Nu mai vreau la Municipal! Dupa evenimentul mediatizat saptamana asta, am inceput sa intreb in stanga si in dreapta mai multe fete care au nascut acolo si am aflat ca personalul, cu nici o exceptie se poarta super naspa, indiferent daca-i bagi in buzunar sau nu. Nici o fata nu a avut cuvinte de lauda fata de cum a fost tratata acolo. Doar dotarile si modernizarile spitalului poti spune ca si-ar merita banii. Dar, oare doar asta conteaza sau vrem sa plecam si cu ceva informatii utile acasa o data cu copilul.
M-am interesat sa nasc la MedLife, dar ramane de vazut daca se poate si cel mai important CU CINE.
P.S. Eram (inca mai sunt) in evidenta la doamna doctor Diana Secara de la Municipal.
Asteptand barza!
alina023 spune:
Feteleeeee, ia ghiciti voi ce fac eu acuuuuummmm!!!
Caut informatii despre pierderea dopului gelatinos.
Initial nu vroiam sa va spun ca sa nu va alarmez aiurea. Dar acum cred ca m-am lamurit. A fost o eliminare a unei chestii relativ mici, gelatinoasa insa nu rozalie ci albicioasa. Nu am contractii, ma simt bine, alte simptome de nastere...nimic. Asadar o consider o alarma falsa si va pot povesti si voua despre ea.
In cazul in care se petrece ceva, promit sa va anunt prin sms. Am telefoanele Gattei, Cretei si a Laurei D, asa ca va anunt negresit (desi eu cred ca nu se va intampla nimic in weekendul asta...cu toate ca dupa ziua de azi nu ar fi de mirare).
Va pupacesc!
PS. In weekend plec la ai mei cu Luca asa ca voi mai intra abia duminica sa vb cu voi. Asta ca sa stiti de mine si sa nu va ingrijorati. 
Alina
36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
AMR 4 saptamani!!!!
AngeliquedeS spune:
WOW!!!! Ce sa mai zic!! Am ramas... ca la dentist!
Pupici,
Angelique
35+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
gattasalvaje spune:
Alina...pe bune ? Chiar a fost dopul ? Eu zic sa stai linistita , sa nu faci efort , sa iei nospa...ca daca s-a eliminat numai o parte mica , se poate reface iar tu o mai poti tine pe Ana in burtica. Ar fi bine sa mai stea macar o saptamana , sa nu fie considerata prematura , dar daca ea considera ca acum e momentul , atunci sa de Doamne-Doamne ca toate sa mearga bine . Cu doctora ta ai vorbit ? Poate-ti zice ce sa faci ca sa nu elimini dopul de tot ...
Neaparat sa ne tii la curent , daca nu ai net ...sa ma suni daca e ceva , OK ?
33+ cu Sara - Eliza 
Am mai crescut?
Gina M spune:
Alina - esti foarte aproape de marele moment si se prea poate sa fie vorba de dop.Daca culoarea devine insa rozalie,va trebui s-o stergi la spital.
Te
si ma rog ca totul sa fie bine.

35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!