Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creato .. hai ca uitam .. LA MULTI ANI PARINTILOR TAI! SA FIE SANATOSI!

alina .. nu puteai sa faci contract de consultanta pe firma ta cu firma la care lucrezi??? sotzu' meu asa are la compania unde lucreaza .. are firma lui si are contract de consultanta cu compania .. ii deconteaza mai mult de jumatate din rata de mashina, bezina etc etc iar leasingul e pe firma lui si nu-i e frica de ceva probleme ..

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Angi, Elenuta

Cand am cumparat masina mi s-a pus pata efectiv pe loc si am mers la dealer, am ales masina si intr-o saptamana am avut-o. Nu m-a mai interesat in ce conditii o iau. Stiu, mare greseala! Dar asa fac cand vreau ceva. Exact ca un copil rasfatat. Vreau aici si acum! Mi-am luat ceva palme de la viata pt asta dar vad ca tot nu m-am invatat minte. Probabil ca nu ma voi vindeca niciodata....

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna zuzelor! Am intrat sa va intreb daca v-a curs sange din nas de cand sunteti gravi, ca mie astazi mi s-a intamplat a 3-a oara si am intrat in panica. Nu ma simt extraordinar, caci si spatele ma doare destul de rau. Nu stiu cat o sa mai rezist la serviciu..

Pupici!

Ioana
26+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

ioana, mie imi curge ff putin si numai atunci cand imi suflu nasul cu putere .. dar cica e normal in timpul sarcinii sa-ti curga sange din nas ..

cat despre durerea de spate .. tell me about it .. ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de ea .. dar doua saptamani am mers mai mult schiopatand .. si nu mi-am putut lua liber de la serviciu caci aveam o colega in concediu ..

iar despre statul acasa .. cred ca pun AMR pana pe 6 dec .. ultima zi de lucru ..

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Ioana, recunosc ca eu am avut hemoragii numai de la hemoroizi, adica din capatu' alalalt...

stiu ca e foarte probabil sa curga sange din nas. in primul rand avem mai mult sange ca de obicei, plus ca progesteronul fragilizeaza capilarele...
Nu te speria, incearca sa opresti cat mai repede hemoragia si evita eforturile

Monica 33+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Buna zuzelor! Am intrat sa va intreb daca v-a curs sange din nas de cand sunteti gravi, ca mie astazi mi s-a intamplat a 3-a oara si am intrat in panica. Nu ma simt extraordinar, caci si spatele ma doare destul de rau. Nu stiu cat o sa mai rezist la serviciu..

Pupici!

Ioana
26+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Si eu stiu ca nu e ceva iesit din comun sa curga sange din nas in timpul sarcinii, din cauza volumului crescut de sange. In special gravidele cu tensiunea putin mai mare se confrunta cu asta. Tu ce tensiune ai?

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by breaz

Salutare zuzelor dragi,

am avut si eu un soc cind am citit despre Meda, sper sa treaca cu bine peste tragedia asta. E ciudat cum nu stii niciodata ce-ti rezerva viata. Sper sa ajungem toate cu bine pina la final si sa ne bucuram de bebeii nostri.
Nu pot sa cred ce repede trece timpul, vineri implinesc si eu 34 de saptamini, mai e asa de putin. saptamina viitoare merg si eu la eco, n-am mai fost de 1 luna si ceva.
Greta4you, am vazut ca si tu esti din cluj. tu unde vei naste si cu cine? ziceai ca ai vazut o nastere pe viu la o maternitate care era f neprimitoare, mai zi-mi zi mie amanunte ca sint curioasa. Apropo nu stii unde as putea gasi un patut de lemn care sa aiba o margine ce culiseaza.

va pup pe toate si aveti grija de voi

Carmen 34+ Carla Alexia

...in primul rand iti urez Bun venit! in grup...Eu o sa nasc cu dr.Puscas Mariana la Clinica Ginecologie 1. Caseta cu nasterea am vazut-o la cursul pentru mamici ,in Zorilor la Provita (Scoala Mamei)...era filmata la gine 1....parea totul ok...cum am mai zis ,era curat dar eu imi imaginam o sala mai primitoare...erau doar aparaturi si nimic care sa nu-ti aminteasca ca nu esti intr-o sala de nasteri.Poate un pic de "culoare" sau orice ..o floare de exemplu...ne-ar mai putea face sa uitam de durere si de tot ce se intampla cu noi...
...ce sa mai zic??...ca dotare...no comment......poate cer eu prea mult...poate imi imaginam eu altfel ..asta e...important e sa scapam cat mai repede si sa ne intalnim puiutii sanatosi ,frumosi si grasunei...

...legat de patut...inca nu mi-am cumparat nici eu...dar imi doresc si eu unul asa cum l-ai descris si tu...

Cristina 33+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Fetelor, am urmarit in reluare o emisiune la care au fost invitati parintii bebelusului Sebastian. Un cuplu tanar atat de dragut si educat. Mi se rupea sufletul.
Am apreciat mult faptul ca la un moment dat tatal spunea ca e normal caun doctor sa greseasca de-a lungul carierei, dar de la a gresi pana la a lasa in mod deliberat un om sa se chinuie in voia sortii e impardonabil.
Oare de ce a lasat DD unii oameni fara suflet pe pamant?

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

zuzici burticoase .. eu o iau ushor catre casutza .. m-am saturat de serviciu si vin si zile grele cu alegerile si referendumul ..deci munca ca la balamuc maine si poimaine ..

acasaica ma asteapta soacra .. caci sotzu' e la chef cu baietzii .. abia astept sa se mute in celalalt apt ca ma lasa nervii .. speram sapt viitoare caci ne-au tras teapa aia cu mobila .. trebuia sa vina maine ..dar li s-a stricat o scula ..si vin abia sapt viitoare ..

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna seara "zuzelor"! Ce e zuza si de la ce vine? Ma tot intreb!
In sfarsit am ajuns la zi cu cititul capitolelor din urma. Si vine week endul si voi fi la zi.
Sincer nu stiu cum mai rezistati voi cu servici si copilasii mai mari pe care ii aveti unele dintre voi. Eu sapt asta am alergat pana pe la 13:00 si marti si miercuri. Apoi acasa somn cate 2-3 ore si apoi treaba. Miercuri in 4 ore am smotruit asa mult si bine ca eram bucuroasa cat am avansat in ale curateniei de Craciun. Si apoi dus si curs. Joi desi am stat acasa mi-a fost rau non stop. Un rau pe care nici nu l-as putea descrie de aia nici nu am sunat moasa. Ceva de genul o mare slabiciune si o stare de rau, parca ceva greata si o indispozitie generala. De groaza. Saracu sot a preluat el pregatirea cinei si spalatul vaselor. Nici atata nu am fost in stare.
Azi dimineata imi venea sa sar intr-un picior de bucuroasa ce eram ca mi-am revenit la normal! Doar ca afara ploua si trebuia sa alerg la dr sa fac testul de glucoza! Inapoi acasa pranz si iar somn.
Realizez acuma ca sunt probabil o norocoasa ca stau acasa toata sarcina. Cand am aflat de bebe eram in plin proces de cautat job etc. Si am renuntat pe ideea ca nimeni nu ar angaja o viitoare mamica. Rau am facut. Citesc acuma ca sarcina e o chestie privata si nu trebuie adusa neaparat la cunostiinta viitorului angajator. Poate asa gaseam un job la care sa revin peste trei ani si primeam 67% din salar oricat de prapadit era el. Asa o sa am un buget de cacao: minim 300,-eur pt mine si 154,- alocatia pt Benji. Noroc cu sotul care mai scoate cate ceva la impozit si poate deduce cate ceva.
Dar cel mai important e sa avem un copil sanatos. Poate o sa apelez la maica-mea sa vina sa stea dupa un an cu bebe si eu sa caut un job ceva bine platit. Asa ne-am permite mai devreme o casa mai mare unde sa aibe bebe camera lui. Desi as profita de trei ani alaturi de primul meu copil eu singura adica sa il educam noi doi.
Legat de nastere noi dezbatem alegerea spitalului. Ce am vazut e ok dar nu au clinica neonato. In caz de probleme ne transfera. Si stim ca taticu o sa fie de fata. Nu stiu cum va reactiona dar e de pe acuma emotionat!
Mai vroiam sa zic cate ceva dar .......... am uitat!
O seara placuta si aveti grija de voi!

Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput