Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gatta, multumesc pentru indicatiile cu municipalul .. cred ca voi merge cu sotzu care sa stea in masina s-o mute de colo colo daca spui ca-s probleme cu locurile de parcare ..

alinuscha .. eu spun s-o bagi undeva pe shefa asta .. are numai impresii in cap .. pai daca erai in interes de serviciu .. ce tampita poate sa fie .. stii ca daca, Doamne fereste, ai accident in timp ce mergi sau pleci catre / de la serviciu trebuie sa-ti dea despagubiri .. am citit io in legea muncii ..

si un mesaj pentru shefa ta ..

aoleuuu .. fug jos sa mut mashina .. caci la casa presei se asfalteza si cica nu mai pot sa ies cu ea din parcare .. am fugit .. revin!!

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pai hai sa-ti spun din proprie experienta: de 5 ani de zile, firmele la care am lucrat (asta, curenta, e a treia) mi-au dat masina. Am agreat un cuantum de benzina pe luna (ori la litri, ori in bani), firma urmand sa se ocupe de tot ce inseamna revizii, reparatii, schimburi etc. Evident, zic eu. Dar, de exemplu, spalatorie nu mi-au platit. Cu toate ca, chiar si prin masina, eu reprezint firma. NU mi-au platit, nu am spalat-o. Eu n-am probleme ca masina este jegoasa pe exterior. Si atarna noroiul pe ea cat casa. Aia e.

Ca sa ajung la subiect, dupa aceasta mica introducere... de fiecare cand ii dadeam masina unui coleg (sa se duca sa isi ia covrigi sau sa ajunga la un client), imi notam ziua, ora la care i-am dat-o, ora la care am primit-o. Asta dupa ce am platit o amenda care nu fusese a mea. Pentru ca... toate amenzile care veneau pe firma, le primeam in plic de la office manager-ul nostru si trebuiau achitate. Intr-un interval de 2 saptamani, am primit 3 amenzi de parcare incorecta, cu toate ca noi aveam parcare la firma. Dar masina mea nu mai ajungea acolo, datorita faptului ca eu eram mai mult pe drumuri decat la birou. De-a lungul vremii, in afara de cele 3 amenzi de parcare si aia de viteza care nu a fost a mea, am mai dat inca 2, cred.

Teoretic, si tu puteai sa parchezi la 2 km de banca si sa mergi pe jos. Practic... mi se pare de mare jale ca, dupa ce ai spus ca platesti amenda, sa dai telefon sa aduci la cunostinta ca nu ar fi trebuit sa o platesti si ca ii faci o favoare "impricinatului". Ai scos porumbelul pe gura, acum nu-mi scoate ochii! Daca ai apucat sa zici "sari!", nu urla dupa aia ca n-ai precizat cand.

quote:
Originally posted by alina023

Fetele, ca sa vedeti ca ziua nu s-a terminat pt mine, tocmai m-a sunat sefa. Cu un glas semi mieros, semi superior-sefos. Ca nu i-a placut atitudinea mea, ca ea a fost generoasa cu mine in momentul in care s-a oferit sa plateasca jumatate din suma, ca este vina mea ca am parcat acolo si ca trebuie sa mi-o asum. Acum plateste ea pt ca nu au fost stabilite pana acum aceste reguli dar de acum inainte sa stiu cum sta treaba. Si ca daca fac/patesc ceva in trafic, este raspunderea mea si ea nu-si asuma nimic. Ca la nici o companie nu exista politica asta ca patronul sa plateasca amenzi de circulatie, reparatii ale masinilor in caz de accident in culpa angajatului, etc. Aproape ca m-a convins ca este o generoasa si jumatate (asta daca nu as cunoaste ca de fiecare data cand ofera ceva asteapta dublu in schimb). Voi ce parere aveti?

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Pup fetele! Eu sunt mai blegoasa cand ma ia cineva tare si ma las influentata. Si daca nu ma sustine nimeni in idee mi-o schimb repede (cel mai probabil din lipsa de incredere in mine ).

Mai fetele, chiar ca mai avem putin. Eu mai am putin si intru in saptamana 37 si teoretic pot naste oricand. Ce mi se pare foarte frumos (si diferit fata de sarcina cu Luca) este ca abia astept sa o tin in brate pe Ana si sa o giugiulesc si sa o alint. La Luca, pentru ca nu stiam ce inseamna o asemenea comoara, nu eram nerabdatoare. Pur si simplu vroiam sa scap de burtoi si atat. Ce minuni sunt si bebeii astia...

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creata2008

Pai hai sa-ti spun din proprie experienta: de 5 ani de zile, firmele la care am lucrat (asta, curenta, e a treia) mi-au dat masina. Am agreat un cuantum de benzina pe luna (ori la litri, ori in bani), firma urmand sa se ocupe de tot ce inseamna revizii, reparatii, schimburi etc. Evident, zic eu. Dar, de exemplu, spalatorie nu mi-au platit. Cu toate ca, chiar si prin masina, eu reprezint firma. NU mi-au platit, nu am spalat-o. Eu n-am probleme ca masina este jegoasa pe exterior. Si atarna noroiul pe ea cat casa. Aia e.

Ca sa ajung la subiect, dupa aceasta mica introducere... de fiecare cand ii dadeam masina unui coleg (sa se duca sa isi ia covrigi sau sa ajunga la un client), imi notam ziua, ora la care i-am dat-o, ora la care am primit-o. Asta dupa ce am platit o amenda care nu fusese a mea. Pentru ca... toate amenzile care veneau pe firma, le primeam in plic de la office manager-ul nostru si trebuiau achitate. Intr-un interval de 2 saptamani, am primit 3 amenzi de parcare incorecta, cu toate ca noi aveam parcare la firma. Dar masina mea nu mai ajungea acolo, datorita faptului ca eu eram mai mult pe drumuri decat la birou. De-a lungul vremii, in afara de cele 3 amenzi de parcare si aia de viteza care nu a fost a mea, am mai dat inca 2, cred.

Teoretic, si tu puteai sa parchezi la 2 km de banca si sa mergi pe jos. Practic... mi se pare de mare jale ca, dupa ce ai spus ca platesti amenda, sa dai telefon sa aduci la cunostinta ca nu ar fi trebuit sa o platesti si ca ii faci o favoare "impricinatului". Ai scos porumbelul pe gura, acum nu-mi scoate ochii! Daca ai apucat sa zici "sari!", nu urla dupa aia ca n-ai precizat cand.

quote:
Originally posted by alina023

Fetele, ca sa vedeti ca ziua nu s-a terminat pt mine, tocmai m-a sunat sefa. Cu un glas semi mieros, semi superior-sefos. Ca nu i-a placut atitudinea mea, ca ea a fost generoasa cu mine in momentul in care s-a oferit sa plateasca jumatate din suma, ca este vina mea ca am parcat acolo si ca trebuie sa mi-o asum. Acum plateste ea pt ca nu au fost stabilite pana acum aceste reguli dar de acum inainte sa stiu cum sta treaba. Si ca daca fac/patesc ceva in trafic, este raspunderea mea si ea nu-si asuma nimic. Ca la nici o companie nu exista politica asta ca patronul sa plateasca amenzi de circulatie, reparatii ale masinilor in caz de accident in culpa angajatului, etc. Aproape ca m-a convins ca este o generoasa si jumatate (asta daca nu as cunoaste ca de fiecare data cand ofera ceva asteapta dublu in schimb). Voi ce parere aveti?

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Cretule, daca ar fi fost masina de firma si as fi putut spune ca este un beneficiu si ca trebuie zic saru-mana ca o am....poate (chiar poate) as fi tacut si as fi platit. Dar este masina mea personala pe care o folosesc in interes de serviciu (este adevarat, nu f des). Pai eu imi uzez masina pt tine, eu platesc revizii, eu bag benzina (pe care mi-o decontezi din joi in pasti) si tot eu sunt aia care trebuie sa se miste repede si eficient in conditiile pe care le stii. Hmmmm....zau ca nu mi se pare corect. Dar am pumnul in gura si tac. Si sper sa dau la spate cat mai curand ca sa nu ma infurii si sa stric un job care imi aduce venituri cat de cat ok.

Cam asa stau lucrurile si uneori e frustrant cand trebuie sa taci si sa inghiti. Si da, asta este o alegere pe care trebuie sa mi-o asum pentru ca eu am facut-o. Ata ete!!!

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici ... chiar vreau ca bebe sa fie cu an de fabricatie 2008!!!! .. dar acum nu are cine sa vina la serviciu .. colega e in concediu si shefa m-a rugat mieros sa vin saa o ajut ca e multa munca .. ba chiar s-a oferit sa imparta weekednu de 1 decembrie cu mine .. eu sa vin dimineata ea dupa-amiza .. ca sa vezi ..sper sa se si tina de cuvant ca altfel jar mananca ..

si de pe 6 decembrie sunt acasica in CO .. nu mai fac nimic .. stau cu cracii in sus .. ca sa nu-i dau idei lui bebe ..

la curatenia de craciun vor presta mama, soacra si femeia care ma ajuta de obicei .. ca sa terminam intr-o zi .. sper sa pot sta departe de smotru ..

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

uite ca ma bag si eu in seama,

Alina, atitudinea de "am punmul in gura, asta e, mi-l asum" este buna doar in cantitati homeopatice!! parerea mea!

sa zicem , acuma am fost fraiera, data viitoare daca ma trezesc cu pumnul in gura il musc de nu-i adevarat!!

zici ca tie serviciul iti aduce venituri cat de cat ok, dar nu uita ca la gura mare pe care o are sefa ta, tot are nevoie neaparata de tine, asa ca nu esti in nici un caz in pozitie de inferioritate!!! Sa nu te vezi si sa nu te simti asa, trebuirile trebuie sa fie echilibrate, nimeni nu ramane dator, altfel riscul e sa ramani in dezavantaj. inceraca si tu pumnul in gura, ca doar ai nevoie sa stai acasa sa ai grija de copil, va spuneam eu daca tu nu iti porti de grija, ailaltii nu-si strica somnul!!

na, ca m-am enervat pe sefa ta!! cand mai vin in bucuresti trec pe la servicu la tine gata enervata din trafic si ii arat si eu pumn in gura (daca ai nevoie de ajutoare!!)

Monica 33+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara fetelor!!!
Am reusit sa citesc si eu din urma...

Irinuka, felicitari pentru eco. super sunt fotografiile lui bebe!! Atat de clare si el este un frumos !!

Miri, iti multumesc si eu pentru sfaturile pe care i le-ai dat lui gugu!! Sincera sa fiu... abia acum te inteleg cat de frustrant poate fi un meniu in care stai cu sabia lui damocles deasupra capului .. aia nu ai voi sa mananci, aia iti face rau etc... Raman tare putin alternative permise...
Si mi-e o foame acum... Pe cuvant daca stiu ce sa mananc! Astazi am mancat doar o bucatica de file de peste la cuptor si o feliuta de cascaval...

Littlebig, vei naste la municipal? Cu ce medic?

Gratiela, si eu am avut simptomele dewscrise de tine. Acum, dupa ce am vazut explicatiile date de fete ma gandesc ca au dreptate... Si eu obisnuiesc sa mananc o salata de varza la pranz cand sunt la birou.. Si seara devorez mere ca sa-mi treaca foamea...

Si, apropo, Gatta,... si eu mor de pofta de dulce.. nu neaparat ciocolata... ci prajituri facute in casa.. Evident ca nu le fac

Laurici, si eu ma chinui cu hemoroizii.. "Dragii" de ei mi-au aparut la nasterea lui dimitris... si acum au perioade cand sunt activi, perioade cand se retrag... Asta este , trebuie sa incercam sa "convietuim" cu ei

Creata, LA MULTI ANI PARINTILOR TAI !!!! Mi se pare o idee tare interesanta cu canarii cadou. Si sugestiva, asa pereche de canari precum sunt si aitai o pereche! Parca pasarelele acestea canta, nu?!

Alinutza, intradevar si pe mine m-ai amuzat cu stilul tau haios de a povesti !! Ai facut haz de necaz dar cred ca tare, tare greu trebuie sa-ti fi fost....Cred ca ma apuca spaima sa vad ca nu-mi gasesc masina... M-as fi gandit imediat ca mi-au furat-o hotii si as fi moarta acum fara masina... Cred ca as renunta la serviciu...
Cat despre sefa ta... Tu lucrezi la "privat"? Parca in cazul acesta se practica decontarea cheltuielilor facute in interes de serviciu... Si amenda asta cam asa-mi pare mie...
La "stat" cum sunt eu... nu ne dau nimic. Ca nu ne obliga ei sa mergem cu masinile noastre...Avem dreptul doar la abonamente decontate de ei la toate mijloacele de transport in comun
Mie mi se pare foarte justa atitudinea ta in fata sefei! Oricum, ar trebui sa aprecieze tare tare mult faptul ca esti in saptamana 37 si mergi inca la serviciu...
Ar trebui sa te gandesti totusi mai mult la tine..
Nu de alta dar, ti-aduci aminte ce obositor va fi primele luni dupa nastere... Tu vei intra deja "obosita" in perioada aceea...

Laura 29+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by docdecap
na, ca m-am enervat pe sefa ta!! cand mai vin in bucuresti trec pe la servicu la tine gata enervata din trafic si ii arat si eu pumn in gura (daca ai nevoie de ajutoare!!)Monica 33+ cu Serban

Tare m-ai facut sa rad monica !!! Mi te si imaginam cu nervii intinsi la maximum din trafic in birou la sefa lui alina...

Adevarul este ca si eu daca este tare tare aglomerat in trafic.. cand ajung in cele din urma la tribunal sunt mult mai "a dracului" cu adversarii decat atunci cand ajung repede...

Laura 29+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Hai ca m-ati binedispus, zuzelor! Monica si Laura, stiu pe cine sa chem in ajutor cand simt ca nu mai fac fata. Sunteti niste scumpe si va multumesc de sustinere.

Este foarte adevarat ca nici eu nu ar trebui sa ma simt in dezavantaj, mai ales pentru ca functia si experienta acumulate mi-ar permite sa-mi gasesc un job cel putin la fel de bun ca si asta. Exista totusi un aspect care ma face sa ma simt in corzi (si am intrat singura acolo, de bunavoie si nesilita de nimeni). Pentru ca pe cartea de munca am trecut un salariu ff mic, am convenit ca masina mea sa o cumpar in leasing dar pe firma ei (evident ca eu platesc ratele). Asadar....in cazul in care relatiile s-ar strica iremediabil...eu risc sa raman fara masina la care am platit deja avans si rate timp de aproape 1 an. Si de-asta spuneam ca mi-am bagat singura capul in lat. Pe termen mediu voi gasi o solutie ca sa-mi trec masina pe numele meu. Pana atunci insa....

Chiar asa, Cretule, sa-ti traiasca parintii, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei multi, multi ani de acum inainte!

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am lipsit si eu sase ore si gasesc 13 pagini in plus de cum v-am lasat!

Hai sa o iau pe rand:

Gina, felicitari pt cele 35 de saptamani implinite! Chiar ca mai avem putin! Anandrei, asemenea, felicitari pt cele 33 de saptamani! Si Jelimoni!

Ven, imi pare tare rau dar chiar nu stiu nici un remediu pt durerile de masea, e tare nasol!

Laura Ioana, crocodinozaurii mei de hemoroizi s-au si retras. Crema de la Ven si-a facut efectul. Dumnezeule, nu mi-am imaginat ca poate fi ceva atat de nasol! Si la randul meu m-am gandit ca nu voi mai folosi expresia cu "ma doare-n..." ce e taaaaaaare nasol!

Carmilia, te inteleg ce spui cu privire la dureri, nici eu nu ma pricep si as spune ca nu am avut niciodata contractii dar daca am avut si nu mi-am dat seama? Cat despre col, in cazul tau acum trebuie sa stai cumintica pentru ca bebe sa stea cat mai mult in burtica, nu vreau sa te sperii dar nu am auzit ca un col deschis sa se mai inchida la 33 de sapt. Oricum ai grija de tine si de puiul mic.

Miri_mika cu riscul sa ma dezaprobi am sa iti spun ca eu nu vreau in ruptul capului sa ma asiste iubitul meu la nastere. Si nu e falsa pudoare pt ca nu sunt chiar deloc pudica de felul meu Doar ca nu vreau sa ma vada in starea aceea cand suferi ca un animal si esti toata descompusa de durere. Am o problema foarte mare cu imaginea despre sine. La operatia de apendicita de acum 7 ani era sa mor pe masa de operatie. Si primul lucru cand mi-am revenit cat de cat a fost sa ma piaptan si sa ma machiez desi ma miscam in reluare. Si nu, nu vreau sa ma vada in halul ala! E o optiune personala, bineinteles.

Ceska, stai linistita, si eu am postat la vremea aceea un mesaj optimist si plin de pupici si floricele inainte sa citesc din urma dupa care am citit si am vazut ce aq patit Meda si mi s-a facut rau, mesajul meu picase ca nuca in perete. Cat am mai plans pentru Meda si acum imi vine, numai cand vorbesc despre ea.

Creata, cat te invidiez pt pozele pe care le vei faceeee!!! Spor la cumparaturi!

Alina, ce patzanie cu masina!!! Bine ca s-a terminat totul ok si mai ales ca a platit firma!

Dar uite abia acum am citit partea cu telefonul pe care ti l-a dat shefa si m-am umplut de draci! Scoate ochii si asteapta sa te rascumperi!!! Adik tu cu burta la gura - ma si mir cum mai incapi la volan - saraca Ana o sa se faca direct soferita - si tot ea cu reprosurile. Moni cand pleci din Cta sa mergi peste shefa Alinei sa ma iei si pe mine. Pfuuuuiiiiiii!!!!

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput