Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinuscha, Doamne prin cate peripetii ai trecut astazi. bine ca s-a terminat totul ok si ti-ai recuperat mashinuta! am auzit ca unii au fost la un pas de infarct din cauza asta .. au crezut ca le-au fost furate masinile!!!

cat despre mersul la serviciu ... chiar nu poti intra in prenatal? mai ai 4 saptamani .. burtica e mare .. ce or vrea astia .. sa nasti pe la serviciu ..? mai am o colega careia i s-a rupt apa la serviciu .. bine cu 5 saptamani mai devreme .. dar de la serviciu a plecat direct la spital si a nascut ..

eu abia astept ziua de 6 decembrie sa intru in CO .. cu 4 saptamani inainte de termen ..sper sa nu comenteze desi nu are inca cine sa-mi tina locul ... mai ales ca vine o perioada de foc .. cand deschidem birouri la Roma si Madrid .. si-o sa fie munca ca la balamuc ..

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina bine ca ai scapat de amenda si de puncte si fff bine ca nu ai lasat-o pe sefa ta de capul ei! Pai erai in interes de servici, cum sa platesti si tu? M-a amuzat un pic patania ta, ai un stil simpatic de a povesti Bine ca s-a terminat cum trebuie! Cum si mai vrea sa mergi la servici, ai aproape 37 de saptamani...vrea sa nasti pe acolo?

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

OUCH!!!!!!!!!!!!!!! Banii ca banii, dar sa pierzi atata timp de colo-colo... nu mi se pare normal. Si as fi fost de acord cu ridicatul si as fi zis ca e corect, daca treaba asta ar fi facuta ne-selectiv si constant, nu numai pe arterele principale, ci si pe stradute. Dar actiunile astea hei-rup-iste nu mi se par normale. Imi pare rau de ce ai patit, incearca sa te odihnesti cat poti de mult in uikend-ul asta.

quote:
Originally posted by alina023

Ziua buna zuze!

Acum m-am adunat si eu de pe drumuri si am reusit sa intru pe net. Azi am avut o zi plina de peripetii.

Trebuia sa fie ultima zi la birou inainte de nastere. Evident ca trebuia sa rezolv o multime de taskuri. Cel mai important implica o deplasare la banca, in zona Unirii. Si m-am dus! Am parcat masina (in zona interzisa ca altfel de zone nu gasesc pe acolo) si am plecat la banca sperand ca nu va dura mult. Dar a durat. Vreo 2 ore. Revin la masina....mai bine spus la locul unde lasasem masina si....masina ioc! Mai urc putin pe Corneliu Coposu, ca poate am parcat-o mai sus si m-am dilit eu. Nimic. Masina mea nu mai era. Ma paleste o idee. Daca a fost ridicata? Intreb la un chiosc si mi se confirma ca in urma cu cca 30 min se ridicasera toate masinile din zona (evident ca locurile erau deja ocupate de alte masini, ca asta m-a indus pe mine in eroare). Merg la agentul care dirija circulatia in intersectie si spre usurarea mea imi spune ca imi gasesc masina la Udriste, ca acolo le duc. Merg la Udriste unde mi se da marea veste: masina fusese dusa undeva la iesirea din Bucuresti spre Branesti, la Acumulatorul iar taxa de recuperare este de 550 Ron, 78 Ron amenda de la politie, plus 3 puncte amenda . Ca sa scurtez povestea...am mers la birou ca sa cer bani de la firma (sefa si-a exprimat disponibilitatea sa platim fifty fifty, moment in care mi s-au rasculat toti piticii si i-am spus ca nu mi se pare normal....intr-un final a platit ea tot). Am urcat frumusel in taxi, am ajuns cu greu la destinatie, am rasuflat usurata cand mi-am vazut rosioara, am inmuiat inima politistului care nu mi-a mai dat amenda si punctele de penalizare, am platit cei 550 ron catre firma lui Prigoana si intr-un final am plecat spre casa prin minunatia de trafic bucurestean. Finish!

Acum...sunt franta, Luca bazaie iar pe langa mine, mama are si ea conjunctivita...dar ma bucur ca s-a terminat totusi totul cu bine. Cica trebuie sa mai merg totusi o zi saptamana viitoare la birou ca altfel da firma faliment....dar mai vedem noi. Ca eu nu mai vreau nici in ruptul capului. Vreau doar sa stau acasa.

Va pup si merg sa va citesc.

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salut Zuzelor !

Vad ca ati vorbit de analizele de trim III ...mie mi-a dat HLG , glicemie , calcemie , TGO , TGP , creatinina , acid uric , uree , sumar de urina si urocultura si coagulograma. A insistat f. mult pe coagulograma , mi-a zis ca este f. importanta . Nu mi-a zis nimic de HIV si de VDRL , le-am facut la inceputul sarcinii si nu vad rostul sa le fac acum , oricum nu aveam cum sa ma infectez cu asa ceva...

Ellenuta , eu mi-am luat epidurala de la Municipal , este o farmacie cum intri pe intrarea principala , dinspre Splaiul Independentei. Daca intri dinspre Camera de Garda , urci un etaj si ai s-o vezi. Daca mergi cu masina , ai grija...e jale cu locurile de parcare , m-am invartit vreun sfert de ora pana sa gasesc un loc.

Creata , daca nici de data asta nu pui poze , sa sti ca vin cu la tine , ca ne-ai mai "amenintat" tu de vreo 2 ori ca pui pozici de la shooting si ni s-au lungit urechile asteptand

quote:
Originally posted by creata2008
Iar duminica... uraaaaaaaaaa!!! Imi va face poze al meu sot! D-alea artistice, in studio. Si de data asta chiar nu mai scapa.

Alina023 , chiar ca ai avut o zi de balamuc ...e durere cu parcarile astea. Shefa ta trebuia sa plateasca naibii ea toata amenda ...dupa ce ca te munceste cand tu trebuie sa stai acasa , nici macar atata lucru nu putea sa faca ...doar ai fost in interes de serviciu .Eu parca te vad ca te-apuca durerile facerii pe la serviciu...sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau.

33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta, daca vrei bebe inmatriculat in 2008, da-l in mama lui de servici! Nu-i suficient sa strangi din genunchi

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Ahaaa, acum am vazut ca a platit shefa toata amenda ...prima oara cred ca am citit in zig-zag !

33+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

De unde ziceam, la inceputul sarcinii, ca voi avea cate o poza in fiecare luna, ca sa vad progresul... Hmmm... dar ma consolez cu ideea ca nici cizmaru' n-are opinci si nici olaru' n-are vase.

quote:
Originally posted by gattasalvaje
Creata , daca nici de data asta nu pui poze , sa sti ca vin cu la tine , ca ne-ai mai "amenintat" tu de vreo 2 ori ca pui pozici de la shooting si ni s-au lungit urechile asteptand
[black][quote]Originally posted by creata2008
Iar duminica... uraaaaaaaaaa!!! Imi va face poze al meu sot! D-alea artistice, in studio. Si de data asta chiar nu mai scapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetele, ca sa vedeti ca ziua nu s-a terminat pt mine, tocmai m-a sunat sefa. Cu un glas semi mieros, semi superior-sefos. Ca nu i-a placut atitudinea mea, ca ea a fost generoasa cu mine in momentul in care s-a oferit sa plateasca jumatate din suma, ca este vina mea ca am parcat acolo si ca trebuie sa mi-o asum. Acum plateste ea pt ca nu au fost stabilite pana acum aceste reguli dar de acum inainte sa stiu cum sta treaba. Si ca daca fac/patesc ceva in trafic, este raspunderea mea si ea nu-si asuma nimic. Ca la nici o companie nu exista politica asta ca patronul sa plateasca amenzi de circulatie, reparatii ale masinilor in caz de accident in culpa angajatului, etc. Aproape ca m-a convins ca este o generoasa si jumatate (asta daca nu as cunoaste ca de fiecare data cand ofera ceva asteapta dublu in schimb). Voi ce parere aveti?

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Alina , uite-aici din partea mea pt. shefa lu' peste prajit :

33+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Exact asta as spune si eu.