Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
breaz spune:
Salutare zuzelor dragi,
am avut si eu un soc cind am citit despre Meda, sper sa treaca cu bine peste tragedia asta. E ciudat cum nu stii niciodata ce-ti rezerva viata. Sper sa ajungem toate cu bine pina la final si sa ne bucuram de bebeii nostri.
Nu pot sa cred ce repede trece timpul, vineri implinesc si eu 34 de saptamini, mai e asa de putin. saptamina viitoare merg si eu la eco, n-am mai fost de 1 luna si ceva.
Greta4you, am vazut ca si tu esti din cluj. tu unde vei naste si cu cine? ziceai ca ai vazut o nastere pe viu la o maternitate care era f neprimitoare, mai zi-mi zi mie amanunte ca sint curioasa. Apropo nu stii unde as putea gasi un patut de lemn care sa aiba o margine ce culiseaza.
va pup pe toate si aveti grija de voi
Carmen 34+
Carla Alexia
ceska777 spune:
Fetelor!!!!!!!!!!!
Sper sa nu ma credeti nesimtita! Ultimul mesaj postat a fost la repezeala si nu ajunsesem la zi cu cititul! Sigur ca m-a zguduit ce i s-a intamplat Medei si prin ce trece Ginger. NU le cunosc asa bine ca voi dar stiu ce imi doresc pt mine si copilul meu si acelasi lucru il doresc oricarei mamici in devenire: sanatate, un copil adus cat mai aproape de termen si bucuria fara margini de a-l tine in brate. Nu pot sa ma gandesc prin ce trec ele dar le suntem alaturi. Nu ma pot imagina in locul lor, prin ce trec si ce puternice trebuie sa fie sa nu le doboare asa ceva. E greu, e nespus de greu dar isi vor reveni si intr-o zi vor reusi sa aiba propriul copil in brate. Stiu asta!
Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani
jelimoni spune:
buna zuzici,am intrat si eu scurt sa va salut,din pacate n-am timp sa citesc din urma si vad ca ati scris ceva, revin deseara si citesc
azi am schimbat si noi saptamana,intram in sapt 32
o zi frumoasa!
Moni
30+, 
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
jelimoni spune:
am corectat semnatura,e 31+.
va 
Moni
31+, 
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
Littlebig spune:
Naste cineva la Spitalul MedLife? Ati auzit cumva ce, cum, cat?
Ma intereseaza in primul rand medicii si atitudinea personalului.
34+ 
Littlebig spune:
....Si inca ceva: recoltarea de celule STEM. Ce ziceti? Oare putem avea incredere ca nu vom da acei bani degeaba si cand vom avea nevoie de celule sa ne parvina si asta in timp util?
docdecap spune:
quote:
Originally posted by ceska777
Fetelor!!!!!!!!!!!
Sper sa nu ma credeti nesimtita! Ultimul mesaj postat a fost la repezeala si nu ajunsesem la zi cu cititul! Sigur ca m-a zguduit ce i s-a intamplat Medei si prin ce trece Ginger. NU le cunosc asa bine ca voi dar stiu ce imi doresc pt mine si copilul meu si acelasi lucru il doresc oricarei mamici in devenire: sanatate, un copil adus cat mai aproape de termen si bucuria fara margini de a-l tine in brate. Nu pot sa ma gandesc prin ce trec ele dar le suntem alaturi. Nu ma pot imagina in locul lor, prin ce trec si ce puternice trebuie sa fie sa nu le doboare asa ceva. E greu, e nespus de greu dar isi vor reveni si intr-o zi vor reusi sa aiba propriul copil in brate. Stiu asta!
Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani
draguta, da' nu cred ca a crezut cineva asta despre tine!! (cel putin nu eu!). pur si simplu nu apucasei sa citesti inainte (mi se inampla si mie sa scriu fara sa recuperez intai)
cu toatele in seara aia intram ca florile de primavara la odisee, si ne-a lovit in moalele capului vestea, de-aia nu am apucat nici sa-ti raspundem la mesaj
fata,Monica 33+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
creata2008 spune:
Irinouka... Palugel e mare, pe masura numelui!
Important e ca e sanatos si ca totul e ok.
Azi am fost pe drumurile patriei, de-abia am ajuns la birou. La 6 plec sa iau canarii, ca ii va aduce o domnisoara din Cluj. Aaa, nu stiti despre ce e vorba? Saptamana viitoare sunt zilele de nastere ale parintilor mei. Si le-am comandat 2 canari, pereche. Azi ma duc sa ii iau.
In rest, maine sunt in cautare de gresie (ca dupa atatea inundatii, voi schimba parchetul in living) si canapea pentru camera Mariucai. Iar duminica... uraaaaaaaaaa!!! 
Imi va face poze al meu sot! D-alea artistice, in studio.
Si de data asta chiar nu mai scapa.
Apoi vom vota si ne vom vedea cu niste amici, la un gratar.
Ca atare, cu siguranta luni voi avea de citit cel putin 3 capitole, ca stiu ca sunteti mari amatoare de scris in uikend.
Va pupam pe toate si va uram un sfarsit de saptamana relaxant!
Noi doua va pupam - Creata 1 cu Creata 2 in 32+
Maria Ilona
ramonab spune:
Buna, zuzici. Intru si eu sa imi schimb semnatura, ca azi intram si noi in 33 de sapt. Mamaaa da ce trece timpul, nu mai e mult si o sa ne tinem minunile in brate.
Ca tot vorbeati de soti sa asiste la nastere, eu ma rog de al meu sa asiste, dar el e mai sensibil, daca vede sange i se face rau ca la o femeiusca. I-am explicat eu lui ca nu o sa vada mai nimic, ca o sa stea la capul meu si aproape ca l-am convins. O sa vad eu atunci, dar am incredere ca nu ma va lasa singura, oricat de greu i-ar fi sa stea langa mine. Eu am visat asta dintotdeauna, si nu vreau sa fie altcumva, vreau sa participe si el. Acuma daca o sa vad ca il ia cu ameteli, na nu o sa am ce sa fac si o sa-l las in pace :)
33+ 
http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG
alina023 spune:
Ziua buna zuze!
Acum m-am adunat si eu de pe drumuri si am reusit sa intru pe net. Azi am avut o zi plina de peripetii.
Trebuia sa fie ultima zi la birou inainte de nastere. Evident ca trebuia sa rezolv o multime de taskuri. Cel mai important implica o deplasare la banca, in zona Unirii. Si m-am dus!
Am parcat masina (in zona interzisa ca altfel de zone nu gasesc pe acolo) si am plecat la banca sperand ca nu va dura mult. Dar a durat. Vreo 2 ore. Revin la masina....mai bine spus la locul unde lasasem masina si....masina ioc! Mai urc putin pe Corneliu Coposu, ca poate am parcat-o mai sus si m-am dilit eu. Nimic. Masina mea nu mai era. Ma paleste o idee. Daca a fost ridicata? Intreb la un chiosc si mi se confirma ca in urma cu cca 30 min se ridicasera toate masinile din zona (evident ca locurile erau deja ocupate de alte masini, ca asta m-a indus pe mine in eroare). Merg la agentul care dirija circulatia in intersectie si spre usurarea mea imi spune ca imi gasesc masina la Udriste, ca acolo le duc. Merg la Udriste unde mi se da marea veste: masina fusese dusa undeva la iesirea din Bucuresti spre Branesti, la Acumulatorul 

iar taxa de recuperare este de 550 Ron, 78 Ron amenda de la politie, plus 3 puncte amenda ![]()
![]()
. Ca sa scurtez povestea...am mers la birou ca sa cer bani de la firma (sefa si-a exprimat disponibilitatea sa platim fifty fifty, moment in care mi s-au rasculat toti piticii si i-am spus ca nu mi se pare normal....intr-un final a platit ea tot). Am urcat frumusel in taxi, am ajuns cu greu la destinatie, am rasuflat usurata cand mi-am vazut rosioara, am inmuiat inima politistului care nu mi-a mai dat amenda si punctele de penalizare, am platit cei 550 ron catre firma lui Prigoana si intr-un final am plecat spre casa prin minunatia de trafic bucurestean. Finish!
Acum...sunt franta, Luca bazaie iar pe langa mine, mama are si ea conjunctivita...dar ma bucur ca s-a terminat totusi totul cu bine. Cica trebuie sa mai merg totusi o zi saptamana viitoare la birou ca altfel da firma faliment....dar mai vedem noi. Ca eu nu mai vreau nici in ruptul capului. Vreau doar sa stau acasa.
Va pup si merg sa va citesc.
Alina
36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
AMR 4 saptamani!!!!