Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
creata2008 spune:
Saru' mana mult de urari! Marti va fi ziua tatalui meu, face 58 ani, iar joi a mamei mele, face 53 ani. Da, perechea de canari e sugestiva si sunt foarte incantati de ei. Aseara i-am adus acasa si ei s-au bucurat foarte tare.
Canarii sunt crescuti pentru 2 motive: ori pentru penaj, ori pentru cantat. Eu i-am luat pentru cantat, dar au si un penaj foooarte frumos.
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Creata, LA MULTI ANI PARINTILOR TAI !!!! Mi se pare o idee tare interesanta cu canarii cadou. Si sugestiva, asa pereche de canari precum sunt si aitai o pereche! Parca pasarelele acestea canta, nu?!
creata2008 spune:
Sa fie, multumim mult! :)
Acum intelegeti de ce al meu sot ar vrea ca Mariuca sa fie alta zodie!!!
Ai mei si cu mine suntem sagetatori.
quote:
Originally posted by alina023
Chiar asa, Cretule, sa-ti traiasca parintii, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei multi, multi ani de acum inainte!
creata2008 spune:
Chiar daca uitai, mai sunt cateva zile pana la zilele lor de nastere.
Multumesc mult de urari, Ellenuta. Sunteti toate niste prietene adevarate!
si eu burtica!
quote:
Originally posted by Ellenuta
creato .. hai ca uitam .. LA MULTI ANI PARINTILOR TAI! SA FIE SANATOSI!
Lala_D spune:
Alina dai startul la majorete ????
Wow , intram in sezon de bebelusi ![]()
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 6 saptamani!
creata2008 spune:
Sange ca la o lovitura, nu mi-a curs. Dar constant am sange in nas, iar cand imi suflu nasul zici ca nu e adevarat. Stai linistita, insa, totul e ok si in regula. Te va mai tine ceva vreme... Mai nasol, pentru mine, este ca am nasul infundat aproape tot timpul si asta ma deranjeaza. In rest... totul e firesc.
quote:
Originally posted by numeioana
Buna zuzelor! Am intrat sa va intreb daca v-a curs sange din nas de cand sunteti gravi, ca mie astazi mi s-a intamplat a 3-a oara si am intrat in panica. Nu ma simt extraordinar, caci si spatele ma doare destul de rau. Nu stiu cat o sa mai rezist la serviciu..
Pupici!
Ioana26+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
creata2008 spune:
Hai sa-ti zic ce reactie am avut eu! Mi s-a zbarlit parul de pe mine!!! Nu-mi venea sa cred! E primul mesaj, fie el si cu o alarma falsa, care chiar are o legatura cu nasterea. Si m-am emotionat tare-tare! Of, Doamne, ar trebui sa ne obisnuim, ca o sa nastem pe rand si vom trai aceasta experienta alaturi de fiecare zuza!!
Pupam fetele!
quote:
Originally posted by alina023
Feteleeeee, ia ghiciti voi ce fac eu acuuuuummmm!!!
Caut informatii despre pierderea dopului gelatinos.Initial nu vroiam sa va spun ca sa nu va alarmez aiurea. Dar acum cred ca m-am lamurit. A fost o eliminare a unei chestii relativ mici, gelatinoasa insa nu rozalie ci albicioasa. Nu am contractii, ma simt bine, alte simptome de nastere...nimic. Asadar o consider o alarma falsa si va pot povesti si voua despre ea.
In cazul in care se petrece ceva, promit sa va anunt prin sms. Am telefoanele Gattei, Cretei si a Laurei D, asa ca va anunt negresit (desi eu cred ca nu se va intampla nimic in weekendul asta...cu toate ca dupa ziua de azi nu ar fi de mirare).
Va pupacesc!
PS. In weekend plec la ai mei cu Luca asa ca voi mai intra abia duminica sa vb cu voi. Asta ca sa stiti de mine si sa nu va ingrijorati.
Alina36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 4 saptamani!!!!
Anandrei spune:
Neata fetelor! eu dau cafeaua in dimineatza asta? Sa fie!
Noi ne-am trezit mai devreme azi ca Andrei s-a dus la facultate (da, stiu, sambata!) si ne-a trezit si pe noi; n-am mai putut dormi. Si binenteles, ne-am apucat sa va citim.
Alina,Doamne ajuta! Si daca e alarma falsa, nu-i nimic, oricum cred ca au inceput emotiile la toata lumea; in primul rand ca esti prima care da semne de o posibila nastere si in al doilea rand ca ne gandim ca in curand o sa trecem toate prin aceeasi situatie. Pup si sa ne tii la curent!
Littlebig, eu o sa nasc la Medlife. Vezi ca exista si un subiect exact cu titlul asta si gasesti acolo toate detaliile. Daca e sa ma intrebi pe mine, merita fiecare banut.
Asaaaaaaaa, si sa trecem la subiectul "barbatii in sala de nastere", ta-na-na-nam! Cum ma fetelor sa nu vreti sa va asiste(ma rog, unde se poate)? Pai cum va e mila de ei? De ce sunt barbati? Noi suntem femei, cum de noi rezistam la o nastere si ei nici macar sa asiste nu sunt in stare? Eu cred ca ii menajati degeaba. Sincer. Eu imi doresc sa ma asiste Andrei, dar el a zis ca ii este mila sa ma auda cum o sa tip. Dar eu i-am explicat ca fiecare femeie e diferita si doar Dumnezeu stie cum o sa fie! (Teama asta a lui provine si din faptul ca a nascut acum o luna nasa noastra de cununie si a auzit-o cum a tipat. Dar ea n-a avut epidurala si a avut gemeni; eu o sa am epidurala si e doar un bebic, deci sper ca o sa fie mai bine). Plus ca, cu riscul de a fi un pic sadica, eu m-am chinuit 9 luni sa car burtoiul dupa mine, greturi, varsaturi, dureri de spate, de picioare, ingrasat, pofte si cate si mai cate, oare chiar nu e in stare sa stea si el 3-5-8 ore langa mine cat o sa dureze travaliul si nasterea????????? Oare chiar cer prea mult? Am facut amandoi copilul asta, trebuie sa faca si el ceva! Sa ma sprijine, sa ma intareasca. Apropo, voua vi se pare corect ca noi sa ne chinuim 9 luni, sa nastem si ei sa fie felicitati? Pai ce-au facut ei in afara de
?Hai ca m-am infuriat pe rolul barbatului! Si al meu e d-ala cuminte! Ideea e ca pana la urma al meu o sa ma asiste si cred ca asa ar trebui sa fie peste tot. Miri are dreptate! Nici eu nu concep sa ma lase singura intr-un moment atat de important! Si de ce sa nu recunosc, il vreau langa mine si fiindca mi-e frica de mor! Na ca am spus-o!
Ma rog asta e parerea mea. Poate ca sunt mai transanta, dar ideea asta ca, vai mi-e mila de el sa ma vada asa, mi se pare de cocolosheala!
Ana-Maria
33+ cu David
si tati Andrei 
AMR 7 SAPTAMANI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
creata2008 spune:
Eu nu vad lucrurile asa... In cele 32 saptamani trecute, cu siguranta nu numai eu am "suferit". Da, am vomitat, da, am avut greturi si sotul meu nu le-a avut, dar ma gandesc acum doar la cateva episoade in care am urlat la el fara motiv, in care am inceput sa plang si el se invartea pe langa mine si nu stia ce sa-mi faca (asta s-a intamplat o singura data). In care l-am rugat sa cumpere apa plata, nu a gasit Izvorul Alb si a luat Bucovina si mi-a turnat intr-o sticla de Izovrul, ca nu cumva sa vomit daca vad ca e alta apa. Si trimis nopti la rand sa doarma in camera de alaturi, pentru ca sforaia, iar eu am insomnii si ma enerva la culme. Si cate si mai cate! L-am tinut tot timpul la curent cu ce se intampla cu mine, cu noi, cum se dezvolta Mariuca, a venit de fiecare data cu mine la doctor (cu exceptia unei dati cand am luat-o pe mami, sa vada si ea cum se desfasoara o consultatie acum si sa vada un echograf pe viu!)... Oooof si cred ca am trecut atat de multe cu el in astea 8 luni, incat imi dau lacrimile de bucurie. Eu chiar nu-l simt ca pe unul care doar a prestat! Si acum... ar fi si culmea sa ma plang ca am carat burta!!!! Cand toata lumea crede ca sunt insarcinata in 5-6 luni maxim si cand sunt intrebata daca fumez, pentru ca nu mi se vede burtica! Nu am luat niciun sut in organe, nu ma doare cand se misca Mariuca in burta, nu am probleme sa nu dorm din cauza ei. Chiar ma gandeam azi la ora 6, cand m-am trezit sa ma duc la toaleta, ca, pentru o prima sarcina, eu nu am probleme deloc!! Cred ca e cea mai usoara sarcina din cate mi-am putut dori! Nici nu stiu cand au trecut lunile astea. Evident, de-abia asteptam sa nu mai am greturi, dar acum nici nu mai imi aduc aminte cand le-am avut. :)
Hai ca am scris un roman, dar se pare ca James Blunt, pe care il ascult acum, m-a inspirat putin... :)
Cat despre sotul meu in sala de nasteri. Eu vreau ca cineva sa imi filmeze nasterea. Nu ma gandesc ca mi-e mila de el, dar nu am chef sa lesine pe acolo si eu sa raman cu nasterea nefilmata, asa ca i-am spus ca el o sa stea pe hol si in sala o sa intre prietena mea, sa fiu sigura ca voi avea primele momente cu Mariuca. A rasuflat usurat. Asa ca toata lumea e fericita.
quote:
Originally posted by Anandrei
Asaaaaaaaa, si sa trecem la subiectul "barbatii in sala de nastere", ta-na-na-nam! Cum ma fetelor sa nu vreti sa va asiste(ma rog, unde se poate)? Pai cum va e mila de ei? De ce sunt barbati? Noi suntem femei, cum de noi rezistam la o nastere si ei nici macar sa asiste nu sunt in stare? Eu cred ca ii menajati degeaba. Sincer. Eu imi doresc sa ma asiste Andrei, dar el a zis ca ii este mila sa ma auda cum o sa tip. Dar eu i-am explicat ca fiecare femeie e diferita si doar Dumnezeu stie cum o sa fie! (Teama asta a lui provine si din faptul ca a nascut acum o luna nasa noastra de cununie si a auzit-o cum a tipat. Dar ea n-a avut epidurala si a avut gemeni; eu o sa am epidurala si e doar un bebic, deci sper ca o sa fie mai bine). Plus ca, cu riscul de a fi un pic sadica, eu m-am chinuit 9 luni sa car burtoiul dupa mine, greturi, varsaturi, dureri de spate, de picioare, ingrasat, pofte si cate si mai cate, oare chiar nu e in stare sa stea si el 3-5-8 ore langa mine cat o sa dureze travaliul si nasterea????????? Oare chiar cer prea mult? Am facut amandoi copilul asta, trebuie sa faca si el ceva! Sa ma sprijine, sa ma intareasca. Apropo, voua vi se pare corect ca noi sa ne chinuim 9 luni, sa nastem si ei sa fie felicitati? Pai ce-au facut ei in afara de?Hai ca m-am infuriat pe rolul barbatului! Si al meu e d-ala cuminte! Ideea e ca pana la urma al meu o sa ma asiste si cred ca asa ar trebui sa fie peste tot. Miri are dreptate! Nici eu nu concep sa ma lase singura intr-un moment atat de important! Si de ce sa nu recunosc, il vreau langa mine si fiindca mi-e frica de mor! Na ca am spus-o!
Ma rog asta e parerea mea. Poate ca sunt mai transanta, dar ideea asta ca, vai mi-e mila de el sa ma vada asa, mi se pare de cocolosheala!
Anandrei spune:
Creata, eu sunt suta la suta de acord cu tine! Si sotul meu e extraordinar, a fost langa mine cand am avut crizele mele cauzate de hormoni si cand m-am crizat la el fara motiv si cand mi-a fost rau, si la eco; in absolut tot! Am parte de un barbat extraordinar si ii multumesc lui Dumnezeu pt asta! Eu ma refeream strict dpdv fizic! Oricum stiu ca ar fi cu sufletul langa mine cand nasc daca nu si cu trupul! Dar consider ca e o experienta prin care putem trece impreuna, ca toate lucrurile pe care le-am facut pana acum. Adica e una din chestiile alea cu la bine si la greu. De-aia nu pot sa le inteleg pe cele care zic ca prefera sa-l menajeze. Sunt de acord ca exista si barbati slabi de inger care lesina. Pe ei putem sa-i exceptam. Dar restul? Vorbesc asa, la modul general, ca in ceea ce ma priveste pe mine si familia mea, e absolut ok, o sa fie langa mine si o sa trecem impreuna din iad in paradis (moama, ce plastica am fost). Consider lucrul asta la fel ca atunci cand tu, ca femeie, le faci pe toate in casa si apoi te miri ca e un puturos si el nu face nimica. Pai cine te pune femeie sa-l cocolosesti atata? Nu zic sa-l pui la jug, dar nici sa-l tratezi in puf. Si prin ceea ce am scris aici si mai sus ma refer la majoritatea aia a barbatilor care nu sunt deosebiti. SPer ca m-ai inteles.
PS: daca postarea mea ti se pare certareatza, imi cer scuze, nu asta era intentia.
Pup!
Ana-Maria
33+ cu David
si tati Andrei 
AMR 7 SAPTAMANI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
creata2008 spune:
Adica mi s-a dus faima ca sunt certareata??? Hahahaha! Nuuu, deloc, postarea ta mi se pare normala. Eu apreciez cand o persoana are idei personale si are si argumente sa si le sustina. Tu nu incerci sa ma convingi de ceva anume, eu nu incerc sa te aduc la ideile mele.
Fiecare isi spune punctul de vedere. Am mai spus-o: ar fi culmea sa fim toate pe aceeasi lungime de unda! Stii, si in viata, te intalnesti cu oameni pe care ii agreezi de la inceput si altii pe care ii vezi pentru prima oara si nu stii din ce motiv, dar iti vine sa le dai una in cap. ![]()
Una peste alta... fiecare doarme asa cum isi asterne. Daca faci toata treaba in casa timp de tispe ani, nu te revolta la un moment ca el sta pe canapea, in timp ce tu robotesti. La noi totul e echitabil. Fiecare si-a gasit o activitate care ii place si una care il indispune. Restul, care ne sunt indiferente ca si activitati casnice, se fac cum le nimerim.
Deci... nu ne certam, vorbim constructiv!
fata!
quote:
Originally posted by Anandrei
Creata, eu sunt suta la suta de acord cu tine! Si sotul meu e extraordinar, a fost langa mine cand am avut crizele mele cauzate de hormoni si cand m-am crizat la el fara motiv si cand mi-a fost rau, si la eco; in absolut tot! Am parte de un barbat extraordinar si ii multumesc lui Dumnezeu pt asta! Eu ma refeream strict dpdv fizic! Oricum stiu ca ar fi cu sufletul langa mine cand nasc daca nu si cu trupul! Dar consider ca e o experienta prin care putem trece impreuna, ca toate lucrurile pe care le-am facut pana acum. Adica e una din chestiile alea cu la bine si la greu. De-aia nu pot sa le inteleg pe cele care zic ca prefera sa-l menajeze. Sunt de acord ca exista si barbati slabi de inger care lesina. Pe ei putem sa-i exceptam. Dar restul? Vorbesc asa, la modul general, ca in ceea ce ma priveste pe mine si familia mea, e absolut ok, o sa fie langa mine si o sa trecem impreuna din iad in paradis (moama, ce plastica am fost). Consider lucrul asta la fel ca atunci cand tu, ca femeie, le faci pe toate in casa si apoi te miri ca e un puturos si el nu face nimica. Pai cine te pune femeie sa-l cocolosesti atata? Nu zic sa-l pui la jug, dar nici sa-l tratezi in puf. Si prin ceea ce am scris aici si mai sus ma refer la majoritatea aia a barbatilor care nu sunt deosebiti. SPer ca m-ai inteles.
PS: daca postarea mea ti se pare certareatza, imi cer scuze, nu asta era intentia.
Pup!
Ana-Maria33+ cu David
si tati Andrei
AMR 7 SAPTAMANI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

(14 Feb 2003)