Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici, saru-mana, multumim la fel!! mai e un picut si o sa ne tinem puiutii in brate .. abia astept!

zuzici, de unde v-ati luat trusa epidurala .. eu am zis s-o iau din farmacie .. sau e mai bine s-o iau de la spital, eventual municipal ca-i in drumul meu .. si de unde exact de la municipal .. au o farmacie acolo, pe unde o gasesc .. sa nu bajbai daca ma duc ..

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

aha .. gugule, deci sa nu mai papa fructe sau dulcea seara .. ca d-asta face bebe scandal .. voi incerca ..

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by danonique

Gugu si eu sunt din Suceava.E ciudat ca inchid clinica in perioada sarbatorilor.Cunosc multe fete care au nascut la la clinica si cica e f bine.Am vazut ca avem aceeasi data a UM.Cred ca ai toate sansele sa nasti mai devreme si poate e mai bine sa decizi sa nu nasti in spitalul judetean.Te pup.

danonique 34+

Mi s-a spus la eco ca e posibil sa nasc mai repede. faza e ca daca vreau sa nasc la particular imi face cezariana. Medicul de acolo a spus ca nu risca sa ma lase sa nasc natural pt ca Gugu mic are cordonul pe langa gat. Mai astept pana in saptamana 36 si ma hotarasc ce am sa fac. Fain de tine ca esti in Franta si nu trebuie sa te chinui cu "doftorii" de pe aici. Pup.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Laura Ioana, data trecuta am nascut doar cu asistentele si moasa.Acum as vrea sa-l chem.De ce nu-ti place de el?La consultatii e foarte atent...Nu stiu la nastere...
Ai auzit ceva de el,?Daca da, mai bine spune-mi.Inca mai am timp ..

mariaanna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

aha .. gugule, deci sa nu mai papa fructe sau dulcea seara .. ca d-asta face bebe scandal .. voi incerca ..

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

NU e o problema daca papi seara numai sa nu fie exact inainte de culcare.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Fetelor tine careva post azi?

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Laura tu pana la urma la care ai apelat pt recoltarea de celule din cordon? Eu nu reusesc sa ma hotarasc.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

gugu .. asha inainte de culcare .. oricum mi-am propus sa pap numai fructe seara .. incerc sa tin greutatea sub control caci la ulitmul control am primit un perdaf de la dr .. mama mama .. imi venea sa sap o groapa si sa ma bag in ea ..

am vazut ca ai intrebat-o pe laurici de celule stem .. noi mergem pe cord blood cell .. am semnat deja contractele, avem kitul de recoltare acasica, l-am informat pe dr .. Doamne ajuta sa fie in Bucuresti cand vine bebica!!!

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Gugu te inteleg ca ai rezerve fata de competenta unor medici de la noi.Mama mea a venit acum o luna la mine sa ma ajute pt ca eu trebuie sa stau numai in pat.In septembrie a cazut si s-a lovit la picior.A mers la medic si i s-a dat nu stiu ce tratament.Cand a ajuns la mine avea un picior de speriat asa ca am dus-o la medicul nostru care a internat-o de urgenta la spital.A fost operata de 2 ori si inca nu a venit acasa.In loc sa ma ajute pe mine sta de o luna in spital.Ma bucur ca totul e bine cu ea si ca au reusit sa-i salveze piciorul.

danonique 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Saru'mana tuturor fetelor care mi-au respuns (Mari, Ellenuta, Felicia, Irinouka - scuze pt cele care le-am "uitat")
Mi-a cazut netu' de la servici si acum, au remediat pb.

Roxana 33+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 7 SAPTAMANI!

Mergi la inceput