Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ce zuza sunt .. am uitat sa schimb semnatura ....

AM IMPLINIT ASTAZI 34 DE SAPTAMANI! MAI AVEM 6 ...

zuzele burticoase

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Abia astept sa merg la eco sa-mi vad fetita.Nu imi dau seama cum e acum, dar ii simt seara manutele .Sunt curioasa cu ce parte a corpului imi sta bagata in coaste, ca ma deranjeaza rau de tot...

mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Carmilia colul nu se mai inchide dar daca stai in pat ai toate sansele sa nu se deschida si mai tare.Mie la ultima consultatie dr mi-a zis ca am colul deschis pt nastere(4 cm).De atunci astept sa nasc in fiecare zi.Nici eu nu am reusit sa cumpar mare lucru pt bebe.Am doar strictul necesar.Sper sa rezisti cat mai mult.

danonique 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mariaana, bebelusha mea este deja cu capul in jos si sta cu picioarele in partea dreapta .. acolo ii simt talpitele ..

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by Littlebig

De cand cu stirea de la Spitalul Universitar am cam intrat in panica zilele astea. Deja ma gandesc serios sa strang un banut gramada si sa mergem sa nastem la un spital particular. Cel putin acolo stau fara grija ca nu am uitat sa dau bacsisul asistentei si sa-mi fac griji de tratamente. M-am mai interesat pe ici pe colo si deja m-au speriat cu ce am auzit. Ba ca, nu vin doctorii noaptea la nasteri si trimite doctorul de garda (sau mai rau, vreun rezident); ba ca, nasti cu asistenta/moasa si nu cu doctorul; ba ca, esti tratat cu aceiasi indiferenta chiar daca dai banu' chiar daca nu.....si multe altele.
Acum, intrebarea este: te mai accepta vreun doctor intr-o faza atat de avansata de sarcina?
Sunt tare confuza!?!

Asteptand barza!

Te inteleg. Si eu sunt tare confuza la caitolul asata. Nu stiu cum e pe la voi cu spitalele private dar la cel de la noi din oras e super(macar atata lucru bun sa avem si pe aici). Personalul se poarta impecabil cu pacientii. Problema in cazul meu e ca intre sarbatori acesta e inchis si alta varianta decat sa nasc la spitalul municipal care e ceva de groaza nu am. O alta solutie oarecum ar fi sa fac cezariana cam cu 10 zile inainte de termen la spitalul privat.
In ceea ce priveste doctorii stiu ca multi evita sa ia in evidenta paciente cu o sarcina avansata, dar nu se stie, poate ai noroc sau poate iti raspunde o gravi din Bucuresti care o fi mai in tema. Bafta.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ven

Angelique, ma bucur mult ca ti-am fost de folos.
Sa speram ca ai scapat de ei, macar pana la nastere. Am auzit ca la nasterea normala, cand te chinui sa 'impingi' isi cam fac aparitia din nou domnii hemoroizi... Dar le dam noi de hac cumva!

Noi suntem mai bine, adica Markus. I-a iesit Streptococ C in gat, ia tratament (1 anitbiotic si 2 de tuse) si de 2 zile merge iar la gradi, ca a pierdut mult, si maine-poimaine e serbarea de Mos.
Eu ma lupt cu o masea. Va ceream zilele trecute sfaturi. Aveti habar daca pot lua altceva in afara de Panadol, cu care nu prea-mi trece? Ma dispera! Nu ma doare tot timpul, dar cand ma apuca, e cumplita durerea....si dentistul meu numai luni e de gasit. Sper sa nu-mi iau campii pana atunci.

Venera , mama lui Markus
AMR maxim 5 saptamani!
Markus e mare!

Eu iti recomand ceva naturist. la mine a functionat de minune..
Tine in gura niste ceai de coada soricelului, dar sa nu inghiti. O alta metoda e o bucatica de usturoi pe care o tii acolo la masea, asta e mai putin placuta dar ajuta. Sanatate.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Gugu si eu sunt din Suceava.E ciudat ca inchid clinica in perioada sarbatorilor.Cunosc multe fete care au nascut la la clinica si cica e f bine.Am vazut ca avem aceeasi data a UM.Cred ca ai toate sansele sa nasti mai devreme si poate e mai bine sa decizi sa nu nasti in spitalul judetean.Te pup.

danonique 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta felicitari pt 34 de sapt! La mai mare!
Mariaanna tot cu Poparlan ai nascut si data trecuta? Mie nu-mi place de el, dar sper sa iti acorde toata atentia!

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Gatta si eu mi-am luat trusa epidurala dar fara anestezic, ca mi-a spus doctora ca au la spital.
Ramona, daca nasti la un spital particular chiar nu ai nevoie de nimic acolo, iti dau ei totul, sunt produse de unica folosinta. Prietena mea a nascut la Euroclinic si nici macar nu i-a trebuit de acasa, a avut totul asigurat de acolo.
Irinouka, felicitari pt.Rares, am vazut si eu acum pozele, mai ce buze sexi are...
Nicole es felicitari pt.cele 28 sapt si pt fetita mare si sanatoasa. mai ai doua mesaje si scapi de moderare, scrie-le repede.

Mari 30+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

hello hello zuzici cu burtici ..

iaca am ajuns si eu la serviciu ceva mai devreme, am lecturat din urma si acum am intrat sa va salut ..

ieri m-am cam speriat ca seara cand am plecat de la serviciu, aveam niste intepaturi in vagin .. am ajuns acasa, m-am spalat pe cap si dupa ce am mancat un castron mare de clementine cu ananas, portocala, inghetata de capsuni si o tona de frisca deasupra .. yummmmyyyy .. m-am bagat in pat .. bebe facea scandal si simteam pulsuri in col ... asha m-am speriat .. dupa aia am adormit si acum vad ca-s ok .. poate s-a intamplat din cauza ca ieri am stat mult pe scaun.

azi bebe a fost foarte cuminte .. si incep sa-mi fac ganduri .. de obicei aveam partida de box dimineata ... ce s-o petrece????

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Bebe al tau a fost atat de agitat pt ca ai papat mult dulce. La fel pateam si eu seara de seara pt ca aveam obiceiul sa mananc o carutza de fructe inainte de culcare. fructoza din fructe si zaharul din frisca si inghetata sunt responsabile de asta, la ele se mai adauga si gazele produse din cauza fermentarii fructelor in stomac si intestine. Am vazut o emisiune acum cateva zile la tv despre nutritie. De vre-o trei seri am incercat sa nu mai pap fructe cam cu doua ore inainte de somn si pot sa spun si eu ca dorm bine in sfarsit ca pana acum se foia bursucel in burtica la greu si nu ma lasa sa stau nici pe dreapta nici pe stanga. de agitat ce era.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput